Prima pagină » Sport » Gest superb! De ziua ei, Simona Halep le-a dat o mână de ajutor elevilor și profesorilor!
Gest superb! De ziua ei, Simona Halep le-a dat o mână de ajutor elevilor și profesorilor!

Gest superb! De ziua ei, Simona Halep le-a dat o mână de ajutor elevilor și profesorilor!

28 sept. 2020, 02:00,
în Sport

Simona Halep își face timp și pentru gesturi cu adevărat speciale și emoționante. Marea noastră campioană a decis să demareze chiar de ziua sa o strângere de fonduri, pe Facebook, pentru a veni în ajutorul elevilor și profesorilor în această perioadă de pandemie. Astfel, Simona, care a împlinit ieri 29 de ani, chiar în ziua în care a jucat la Roland Garros, vrea să transforme un autocar vechi într-un afterschool pentru copiii dintr-un sat.

„Dacă ar fi să mă gândesc la un cadou pe care aș vrea să-l primesc, acesta ar fi să le arăt unor învățători dintr-un sat al României cât de mulți oameni le sunt alături. Aș vrea să-i ajutăm să transforme un autobuz ruginit, salvat de la fiare vechi, într-un afterschool pentru toți copiii din sat. Orice contribuție, oricât de mică, de la cât mai mulți oameni din toate colțurile lumii le-ar da curaj celor doi tineri și ar face din aniversarea mea o sărbătoare cu adevărat reușită”, a scris Simona Halep.

Simona Halep a debutat la Roland Garros de ziua ei

Campioană la turneul parizian în 2018 și finalistă de două ori, constănțeanca a întâlnit-o în prima rundă pe jucătoarea din Spania, Sara Sorribes Tormo, chiar în ziua în care românca a împlinit 29 de ani. Meciul Simona Halep – Sara Sorribes Tormo, din turul 1, a avut loc pe arena „Philippe Chatrier”, iar Simona a învins cu scorul de 2-0.
Simona Halep nu s-a întâlnit în circuit cu adversara din turul inaugural de la Roland Garros 2020. Sorribes Tormo (23 de ani) e componentă a echipei de Fed Cup a Spaniei și una dintre cele mai promițătoare jucătoare iberice.

Simona Halep va reveni pe locul 1 WTA dacă va câștiga Roland Garros

Dacă va obține trofeul la French Open, Simona Halep va ajunge la 8.825 de puncte în clasamentul mondial, în timp ce actualul lider, australianca Ashleigh Barty, care nu va juca la Roland Garros, va rămâne cu 8.717.
Simona Halep a ocupat, cumulat, timp de 64 de săptămâni „fotoliul” de lider WTA, ultima dată la începutul anului 2019, după Australian Open

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *