Prima pagină » Actualitate » Gest şocant la Bucureşti. Un cuplu de bătrâni s-a aruncat de la etajul şase al unui bloc
Gest şocant la Bucureşti. Un cuplu de bătrâni s-a aruncat de la etajul şase al unui bloc

Gest şocant la Bucureşti. Un cuplu de bătrâni s-a aruncat de la etajul şase al unui bloc

23 sept. 2022, 13:49,
în Actualitate

Un cuplu de bătrâni din Bucureşti s-a aruncat de la etajul şase al blocului în care locuiau. Echipele de intervenţie sosite la faţa locului au declarat că două persoane, soţ şi soţie, au fost găsite fără suflare.

Din primele informații, cei doi bătrâni, în vârstă de aproximativ 80 de ani, s-au sinucis.

Un cuplu de bătrâni din Bucureşti s-a aruncat de la etajul şase

Cuplul de bătrâni din Bucureşti s-ar fi aruncat de la etajul șase al blocului în care locuiau. Din păcate, cei doi, în vârstă de aproape 80 de ani, au decedat pe loc.

La fața locului s-au deplasat imediat echipaje de poliție, ambulanțe și SMURD, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru ei.

Acum, Poliția încearcă să descopere ce s-a întâmplat cu adevărat și care sunt cauzele care au dus la o astfel de tragedie.

Se pare că cei doi bătrâni locuiau singuri.

Fiica unui preot s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc din Cluj

Într-un context asemănător, amintim că săptămânile trecute, o adolescentă s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc. Tânăra era fiica unui preot ortodox din Moisei, Maramureș. Localnicii din comună spun despre aceasta că ar fi fost o fată liniștită şi învăţa la o școală la Cluj Napoca.

Cu toate acestea, gura oamenilor mai spune şi că fata ar fi avut un iubit cu care familia nu ar fi fost de acord, motiv pentru care ar fi mutat-o la școală în Cluj Napoca.

„La data de 6 septembrie a.c., în jurul orei 16:15, polițiștii au fost sesizați, prin apel 122, cu privire la faptul că pe strada Observatorului din municipiul Cluj-Napoca, o persoană de sex feminin s-ar fi aruncat de la etajul unui bloc. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, care a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o tânără de 18 ani, din județul Maramureș, pentru care medicii, din păcate, au pronunțat decesul.

Trupul femeii va fi transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca, în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului.

În cauză se efectuează verificări pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs evenimentul, fiind deschis un dosar ce cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Având în vedere gestul tragic al fetei de 18 ani, oamenii din sat au început să lanseze fel de fel de ipoteze cu privire la sinuciderea şocantă a fiicei preotului din Moisei. Într-o prima instanţă, aceștia au fi spus că Maria Tomoioagă s-ar fi iubit chiar cu fiul primarului, care i-a făcut nişte poze mai deocheate ce au ajuns publice.

Așadar, Maria Tomoioagă, fiica de 18 ani a preotului din Maramureș, care s-a aruncat marți, 6 septembrie, de la etajul 12 al unui bloc din Cluj, a lăsat familiei, dar și iubitului ei un mesaj înainte de a-și pune capăt zilelor.

De data aceasta însă, vineri, 23 septembrie, un cuplu de bătrâni din Bucureşti s-a aruncat de la etajul şase al blocului în care locuiau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *