Prima pagină » National » Gest șocant, în plină stradă, la Brașov! O femeie a fost atacată cu cuţitul de către fostul concubin
Gest șocant, în plină stradă, la Brașov! O femeie a fost atacată cu cuţitul de către fostul concubin

Gest șocant, în plină stradă, la Brașov! O femeie a fost atacată cu cuţitul de către fostul concubin

20 aug. 2024, 19:20,
în National

O femeie din municipiul Făgăraș, județul Brașov, a fost atacată de fostul său concubin în apropierea sediului Poliției, chiar în prezența celor trei copii ai lor. Incidentul a avut loc luni, 19 august, când bărbatul și-a înjunghiat fosta parteneră cu un cuțit, provocându-i răni la brațe, gât și torace.

În încercarea de a scăpa de agresor, femeia s-a refugiat în sediul Poliției, dar bărbatul a urmărit-o până acolo, unde a fost imobilizat de polițiști. Agresorul, un recidivist cu o condamnare anterioară cu suspendare pentru o infracțiune similară, a fost reținut sub acuzația de tentativă de omor, conform News.ro.

Bărbatul are o condamnare cu suspendare pentru tentativă de omor

Procurorul-șef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, Adrian Radu, a declarat marți, 20 august, că atacul a avut loc după ce, cu o zi înainte, bărbatul o amenințase pe femeie cu moartea. În urma acelei amenințări, femeia a depus o plângere la Poliție, iar împotriva bărbatului fusese emis un ordin de protecție care îi interzicea să se apropie de ea.

Femeia este acum internată în spital și a putut fi audiată doar verbal. Agresorul, reținut de autorități, va fi prezentat în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă. În apărarea sa, bărbatul a susținut că s-a apărat de un atac al femeii, afirmând că aceasta ar fi avut cuțitul inițial și că el doar a ripostat, ceea ce a dus la rănirea victimei.

În octombrie 2022, agresorul a comis un act similar de violență asupra unui alt bărbat, fiind condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu suspendare în 2023, tot pentru tentativă de omor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`