Prima pagină » International » Gest șocant făcut de o mireasă din Rusia chiar în ziua nunții. „Marina nu sări, te…”

Gest șocant făcut de o mireasă din Rusia chiar în ziua nunții. „Marina nu sări, te…”

14 iul. 2022, 09:16,
BZI.ro, în International

O mireasă din Rusia, aflată în stare de ebrietate, a făcut un gest șocant, chiar în ziua nunții. Supărată pe viitorul ei soț, tânara s-a aruncat de la etajul doi al unei clădiri. A supraviețuit căderii, dar a fost grav rănită în urma unor erori comise de pompierii veniți să intervină la fața locului.

Nu se știe de ce Marina a recurs la această metodă, dar un lucru este clar. Eforturile pompierilor și ale viitorului soț au fost în zadar.

Gest șocant făcut de o mireasă din Rusia chiar în ziua nunții

După ore de negocieri cu pompierii și mirele, mireasa s-a aruncat cu toate că soțul o implora cu ochii în lacrimi să nu facă acest lucru. „Marina, nu sări, eu te iubesc!”, a implorat-o mirele.

Pompierii au reușit să ajungă înainte ca tânăra să se arunce și au întins o plasă sub geam, în speranţa că o vor prinde, dacă își va duce la capăt planul, dar intervenția a fost, din păcate, un eșec aproape total.

Imaginile surprinse la fața locului arată că Marina a avut intenția să sară pe plasa întinsă de pompieri. Rusoaica s-a lovit de plasă, apoi a căzut pe asfalt.

Marina a suferit răni grave la cap, informează publika.md. Anumite surse susțin că mireasa era sub influența băuturilor alcoolice când a făcut gestul necugetat.

O mamă s-a aruncat de pe acoperişul unui bloc de 10 etaje din Timişoara

O femeie s-a aruncat de pe acoperișul unui bloc de 10 etaje, împreună cu cei doi copii ai săi pe 3 mai 2022. Iulia B., o frumoasă tânără în vârstă de 33 de ani, a decis să-şi pună capăt zilelor într-o manieră halucinantă. Şi-a luat ambii copii şi a sărit cu aceştia de la etajul 10 al unui bloc.

Primele rezultate ale necropsiei arată că femeia şi copiii au avut parte de o moarte extrem de violenţă. În maşină sa au fost găsite mai multe haine şi telefonul mobil. În dispozitiv nu au fost găsite detalii care să indice că a plănuit să recurgă la acest gest necugetat.

Iulia a discutat la telefon, ultima dată, cu iubita fratelui său de unde a împrumutat maşina cu care s-a deplasat la imobilul de pe care s-a aruncat în gol, de la o înălţime extorbitanta.

Important de precizat este faptul că blocul era unul care avea acces cu geam pe acoperiş.

Un alt caz dureros a avut loc tot in Timișoara cand unde o tanara de 20 de ani a recurs si ea la un gest extrem. Femeia s-a aruncat în gol de pe unul dintre balcoane. Tânăra nu ar locui în blocul cu pricina. Vecinii povestesc faptul că nu o cunosc pe femeie și că, cel mai probabil, a avut acces în bloc după ce a sunat la interfon, iar un vecin i-a deschis ușa.

Tânăra a supraviețuit căderii, dar a fost transportată de urgență la spital unde i se acordă îngrijiri de specialitate.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *