Prima pagină » Cultural » Mozaic muzical » Gest emoționant făcut de Pepe pentru Raluca Pastramă, după ce a născut

Gest emoționant făcut de Pepe pentru Raluca Pastramă, după ce a născut

15 iun. 2022, 09:17,
în Cultural

Raluca Pastramă  a devenit mamă pentru a treia oară, aducând pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Chiar dacă au trecut aproape doi ani de la separare, Pepe și fosta lui soție se înțeleg de minune. Mai mult, artistul i-a luat prin surprindere pe fani și a făcut un gest neașteptat pentru cea care i-a dăruit două fete.

Cei doi au pus capăt căsniciei lor, care dura de opt ani. Împreună au două fete superbe, pe Maria, în vârstă de opt ani, și pe Rosa Alexandra, în vârstă de cinci ani.

Raluca a născut luni, 13 iunie 2022. Bruneta a devenit mamă pentru a treia oară, aducând pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Totul s-a întâmplat la două zile după ce s-a căsătorit cu actualul ei soț, Ibrahim.

Ce gest emoționant a făcut Pepe pentru Raluca Pastramă

Pepe a făcut un gest emoționant pentru fosta lui soție și cea care i-a dăruit două fete. Artistul a postat o serie de fotografii pe rețelele sociale, ținându-i la curent pe fani cu ultimele noutăți.

Cântărețul le-a dus pe fiicele sale într-o mini vacanță pe litoralul românesc, după ce bruneta a devenit mamă pentru a treia oară. Artistul le crește pe cele două fete, mai ales că au rămas în grija lui, după despărțirea de Raluca Pastramă. Gestul e cu atât mai neașteptat cu cât Pepe a devenit și el, la rândul său, tată. Iubita lui, Yasmine, a născut un băiețel marți, 7 iunie 2022. Totodată, prezentatorul de la „Te cunosc de undeva” a mărturisit că fiul său îi va purta numele, scrie viva.ro.

Ce nume i-a pus Raluca Pastramă fiicei ei

Ibrahim, soțul Ralucăi Pastramă, a publicat pe rețelele sociale prima imagine cu bebelușul. Totodată, a dezvăluit și numele pe care fetița îl poartă, fiind vorba despre Maryam. Numele Mariam sau Maryam reprezintă forma armaică și arabă a numelui Maria, mama lui Iisus.

Acest nume semnifică „iubită, îndrăgită, dragoste sau stea de mare’. Totodată, în greacă, Maryam mai înseamnă și un „copil mult dorit’.

„Dumnezeu m-a binecuvântat oferindu-mi multe lucruri pentru care îi mulțumesc, dar tu, minunea mea, ești binecuvântarea cea mai mare! ❤️❤️❤️❤️❤️#Maryam’, a scris soțul Ralucăi Pastramă pe contul lui de Instagram.

Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, s-a căsătorit în acest weekend în mare secret. Ea și iubitul ei, Ibrahim, au spus Da!, iar evenimentul s-a petrecut în mare discreție

„Dragostea este zarea liberă și largă, unde sufletul poate să își întindă aripile’. Căsnicie fericită, Raluca si Ibru! Cu sănătate, prietenie, respect și iubire!’, a scris Gabriela Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *