Prima pagină » Eveniment-Social » Gest emoționant făcut de luptătorul Bogdan Năstase, „Ciobănașul” de la Iași! În această perioadă toți ar trebui să întindem o mână de ajutor – VIDEO

Gest emoționant făcut de luptătorul Bogdan Năstase, „Ciobănașul” de la Iași! În această perioadă toți ar trebui să întindem o mână de ajutor – VIDEO

25 mart. 2020, 04:00,
Dragos Savin în Eveniment-Social
Gest emoționant făcut de luptătorul Bogdan Năstase,

Bogdan Năstase, „Ciobănașul” de la Iași, așa cum i se mai spune, este într-o plină dezvoltare profesională, fiind unul dintre cei mai buni luptători din Iași. În majoritatea timpului, Bogdan Năstase se antrenează și se gândește cum să-și doboare mai rapid adversarii în ring. În viața de zi cu zi însă, Bogdan este un om sensibil, cu suflet mare, care vrea să ajute cât poate de mult. „Ciobănașul” și-a făcut un obicei prin a face donații și a sta de vorbă cu oamenii care, poate de zile sau de săptămăni nu au fost vizitați de nimeni. Asta s-a întâmplat și ieri, când Bogdan Năstase și nașul său, omul de afaceri Lucian Caras, au mers la cumpărături și au pregătit câteva pachete pentru oamenii cu care soarta nu a fost prea blândă.

A făcut donații oamenilor nevoiași din Pașcani și din Iași

Se știe că în această perioadă este restricționat accesul în spațiile publice, iar asta l-a făcut pe Bogdan să dea o mână de ajutor unor suflete.

„Am mers cu nașul meu la cumpărături… Am trecut pe la câteva familii nevoiașe, la Pașcani și în Iași. Încercăm și noi cât puteam să dăm o mână de ajutor. Sunt oameni care au nevoie de asta. Vom continua și în perioada următoare”, a spus Bogdan Năstase.

Vă reamintim că Bogdan Năstase este un tânăr de loc din comuna ieșeană Coarnele Caprei, descoperit de antrenorul de K1 Mihai Constantin. Încă de la început, „Ciobănașul” s-a făcut remarcat și a început să câștige lupte după lupte. Așa a ajuns să fie cunoscut în toată țara și nu numai și să facă spectacol în ring. Ceea ce face acum Bogdan Năstase ar trebui să facă toți cei care pot întinde o mână de ajutor. Gestul său este de apreciat și ar trebui să fie un exemplu, mai ales în această perioadă dificilă pentru cei care nu au pe nimeni alături.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`