Prima pagină » Cancan » Georgică Cornu, părăsit de iubită din cauza Marinei Almășan. Prezentatoarea TV l-a amenințat cu un proces

Georgică Cornu, părăsit de iubită din cauza Marinei Almășan. Prezentatoarea TV l-a amenințat cu un proces

23 iul. 2024, 10:28,
BZI.ro, în Cancan

Afaceristul Georgică Cornu a fost părăsit de noua iubită, Anuța Ianoș, cu care începuse o relație după despărțirea de Marina Almășan. Noua parteneră a afaceristului s-a săturat de disputa celor doi și a preferat să-și vadă de treaba ei. Totodată, între Marina Almășan și Georgică Cornu se duce un adevărat război al declarațiilor care s-ar putea muta în instanță.

La aproape două luni de la despărțire, Georgică Cornu și Marina Almășan sunt implicați într-o amplă dispută, care s-ar putea muta în instanță. Deranjată de reacția „agresivă” și „penibilă” a fostului ei partener, vedeta TVR l-a amenințat public cu un proces pentru denigrare, potrivit VIVA.

Georgică Cornu, părăsit de iubită

La începutul lunii iunie, Marina Almășan a anunțat despărțirea de Georgică Cornu, după 12 ani de relație. Distanța a fost motivul invocat de prezentatoarea TV, ea fiind stabilită în București, iar afaceristul, la Timișoara. Separarea ce părea amiabilă s-a transformat, pe parcurs, într-un adevărat scandal public. Tot din acest motiv s-ar fi încheiat și noua relație a lui Georgică Cornu cu noua iubită.

La doar o lună de la despărțire, Georgică Cornu avea deja o nouă relație pe care nu se sfia să o recunoască, afișându-se cu partenera pe rețelele de socializare. Numai că în tot acest timp, afaceristul ar fi sperat la o împăcare cu Marina Almășan și i-ar fi trimis mesaje siropoase, potrivit spuselor acesteia.

În cele din urmă, noua iubită a pus punct relației cu Georgică Cornu, invocând disputa acestuia cu fosta parteneră, Marina Almășan. „Nu mai vreau să fiu în mascarada voastră”, i-a spus Anuța Ianoș afaceristului timișorean, potrivit cancan.ro. Nu în ultimul rând, Marina Almășan a recunoscut că între ea și afacerist au mai existat câteva tentative de despărțire.

Marina Almășan l-a amenințat cu proces de denigrare

Între timp, scandalul dintre Marina Almășan și Georgică Cornu pare să fi căpătat noi dimensiuni. Deranjată de atitudinea agresivă a afaceristului și de faptul că a început să-i „terorizeze” părinții, prezentatoarea TV l-a amenințat cu proces pentru denigrare.

„Nu-mi face plăcere să fac această postare, dar trebuie să o fac pentru a le explica tuturor celor care mă întreabă, nonstop, de ce naiba nu ripostez la mizeriile pe care le deversează în spațiul public persoana «lângă» care mi-am petrecut ultimii 12 ani?

Decizia mea e fermă și nu mi-o poate schimba nimeni și nimic: nici șantajul, nici amenințările, nici promisiunile deșarte, nici florile sau declarațiile de dragoste: CORNU este, pentru mine, TRECUT, așa cum de mult trebuia să devină!

Am doar două întrebări, cu care voi încheia această nedorită postare:

1. Dacă G. Cornu este omul care declară public, făcând turul televiziunilor, că mă iubește atât de mult, că a făcut atâtea pentru mine, că s-ar împacă în orice moment cu mine, că m-ar lua de nevasta și mâine și că mi-ar pune și luna la picioare, de ce oare eu nu mai vreau să aud de el?

2. Dacă am fost și sunt un personaj atât de odios, mincinos, mânat de interese meschine, fără suflet, cu o mie de alte hibe, de ce oare este Georgică Cornu atât de disperat să mă întorc la el și să mă ia și mâine de nevasta? Sper să cugete la aceste întrebări toți cei ce încă stau pe gânduri și nu știu ce să înțeleagă din toată această absurdă telenovelă”, se arată în postarea Marinei Almășan.

Georgică Cornu: „Marina, stai în banca ta”

Georgică Cornu nu s-a arătat speriat de mesajul Marinei Almășan. Într-o postare pe Facebook, afaceristul a amenințat că va scoate la iveală detalii neștiute din relația lor de 12 ani.

„Nu-ți trimite nimeni mesaje, lumea te știe cine ești, nu mai merge cu păcăliciul! Păcat de părinții care la peste 90 de ani, mulți înainte, trebuie să vadă prostiile pe care le face fata lor de 63 de ani!!! Voi face un material amănunțit despre cei 12 ani și poate voi solicita unui scriitor serios să scrie o carte! Marina, stai în banca ta, acuși nu te mai bagă nimeni în seamă”, e o parte din mesajul acid al lui Georgică Cornu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
23 iulie 2024
23 iulie 2024