Prima pagină » Cultural » Georgică Cornu are o nouă iubită. Cum a reacționat Marina Almășan

Georgică Cornu are o nouă iubită. Cum a reacționat Marina Almășan

19 iul. 2024, 10:02,
BZI.ro, în Cultural

Deși a trecut mai puțin de o lună de la despărțirea de Marina Almășan, Georgică Cornu pare să fi găsit deja o nouă iubită. Cu toate acestea, comportamentul său contradictoriu stârnește controverse.

Cu toate că au trecut doar câteva săptămâni de la despărțirea de prezentatoarea TV Marina Almășan, omul de afaceri timișorean Georgică Cornu pare să fi găsit deja fericirea alături de o altă femeie. Recent, a fost surprins alături de noua sa iubită, Anuța, stârnind controverse în mediul online.

Comportamentul lui Cornu ridică semne de întrebare, deoarece, în ciuda noii sale relații, continuă să îi trimită mesaje siropoase Marinei Almășan. Se pare că acesta își dorește cu disperare să o reconcilieze și o ademenește cu promisiuni de vacanțe exotice și momente frumoase petrecute împreună.

Cum a reacționat Marina Almășan la vestea că Georgică Cornu are o nouă iubită

După o poveste de dragoste care a durat 12 ani, Marina Almășan și Georgică Cornu au ales să meargă pe drumuri separate. Distanța, Cornu locuind în Timișoara, s-a dovedit a fi un obstacol greu de depășit, afectând semnificativ relația lor.

Prezentatoarea TV a fost cea care a luat decizia dificilă de a pune capăt poveștii lor, considerând că legătura dintre ei nu mai era la fel de puternică ca în anii precedenți. Lipsa timpului petrecut împreună și dificultățile de a menține o relație la distanță au contribuit la deteriorarea relației lor.

„Informația nu mă miră, auzisem și eu de ea. Singurul lucru pe care nu-l înțeleg este de ce a fost nevoie de tot circul ăsta, în care a încercat să-și spele imaginea, acuzându-ma pe mine că sunt un om hain, care l-a părăsit, deși mă iubea atât de mult, bla-bla-bla. Eu am fost discretă și nu am vrut să spun nimic urât din toată povestea asta, care a durat 12 ani. Și nici nu voi spune vreodată’, a declarat Marina Almășan, pentru Cancan.

Marina Almășan nu înțelege cum Cornu îi mai poate cere o șansă în aceste condiții

Deși nu este uimită de apariția noii iubite a lui Georgică Cornu, Marina Almășan se declară nedumerită de insistențele fostului său partener de a o reconcilia. În ciuda promisiunilor de vacanțe exotice și momente frumoase petrecute împreună, prezentatoarea TV rămâne fermă în decizia sa de a pune punct definitiv relației cu omul de afaceri.

„Iar dacă tot încearcă să-și construiască, înțeleg, demult deja, o nouă relație ( și chiar mă bucur pentru asta!) de ce continuă să-mi trimita zilnic mailuri siropoase, în care își mărturisește iubirea, cere disperat împăcare, îmi propune vacanțe de vis, promite că se mută chiar de mâine in București. Această duplicitate nu am s-o înțeleg niciodată. Jocul la două capete , la vârsta noastră, este cel puțin rușinos. În rest…să fie sănătos. Și să găsească iubirea de care are nevoie și care să-i tolereze felul de a fi”, a adăugat aceasta.

Vedeta TVR a continuat seria declarațiilor.

„Faptul, însă, că eu continui să primesc zilnic declarații de dragoste și de împacare din partea lui, mi-este ceva mai greu să-l înțeleg. Chiar mi-e milă puțin de «cealaltă persoană», de situația în care se află.

Desigur, nu voi da curs tuturor acestor avansuri (e o strategie a lui pe care, repet, n-o pricep), ba, dimpotrivă, voi încerca să-l ajut, chiar și indirect (adică rămânând «pe  poziții») să-și asume noua relație și să o finalizeze în direcția în care «simte s-o facă».

În rest, nimic spectaculos: e un bărbat singur, care și-a găsit o femeie”, a mai declarat Marina Almășan despre noua iubită a lui Georgică Cornu pentru Click!.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
19 iulie 2024
19 iulie 2024