Prima pagină » Cancan » Georgiana Maria, succes răsunător pe rețelele de socializare. Cum a reușit să aibă o avere impresionantă la doar 23 de ani

Georgiana Maria, succes răsunător pe rețelele de socializare. Cum a reușit să aibă o avere impresionantă la doar 23 de ani

08 nov. 2021, 15:51,
BZI.ro, în Cancan

Extrem de activă în mediul online, Georgiana Maria se bucură de un succes răsunător pe rețelele de socializare. Este frumoasă și se afișează în ipostaze provocatoare, dar multă lume se întreabă cum a reușit focoasa șatenă să aibă o avere impresionantă la doar 23 de ani. 

Georgiana Maria, tânăra care deține succesul pe rețelele de socializare

Maria Georgiana este una dintre cele mai urmărite femei din mediul online. Focoasa șatenă postează fotografii incendiare, spre încântarea admiratorilor. Aceasta este activă nu doar pe TikTok, Instagram și Twitter, ci și pe platforma Onlyfans. Ieșeanca se bucură de celebritate, fiind apreciată de foarte mulți bărbați care plătesc lunar un abonament pentru a o vedea în ipostaze provocatoare.

„Regina” de pe Onlyfans a recunoscut că a adunat o avere fabuloasă din vânzarea propriei imagini și că succesul ei a depins de promovarea în mediul online și de atitudinea pe care o are:

„E un business foarte bun, da. Nu mă așteptam să ajung la suma asta pe care o am acum, dar da. E în funcție de fiecare. Adică eu câștig atâta, dar poate altcineva care nu are o bază atât de mare de fani că a mea nu câștigă. Trebuie să știi unde să te promovezi, cât să te promovezi, pe ce platformă.”, a declarat aceasta.

Pe lângă succesul de care se bucură pe rețelele de socializare, tânăra a reușit să adune în conturi sume fabuloase și să își construiască o locuință de vis. Maria Georgiana a recunoscut în nenumărate rânduri că a avut parte și de critici, fiind sancționată de urmăritori pentru că a făcut videochat.

Cu toate acestea, focoasa șatenă nu a ținut cont de părerile celor din jur și a continuat să posteze fotografii și filmulețe prin care să atragă privirile bărbaților. 

„Cel mai urât comentariu e cel legat de prețul pentru abonament. Am mereu comentarii de genul „te vinzi pe opt dolari”. Dar opt cu opt fac 16 și așa mai departe.

În prima lună, m-am lăsat afectată puțin. Doar că apoi am zis că e viața mea, fac ce vreau și am început să le răspund înapoi.”, a mărturisit Maria Georgiana. 

Cum a adunat focoasa șatenă o avere fabuloasă la doar 23 de ani

Maria Georgiana a recunoscut cu sinceritate că a adunat sume mari de bani într-un timp scurt, reușind să își cumpere locuința mult visată. Pe conturile sale de socializare tânăra a postat fotografii și filmulețe cu noua sa achiziție, o vilă impresionantă în valoare de 100.000 de euro. 

„Un vis devenit realitate! În sfârșit mi-am cumpărat casa la care am visat de mult”, a declarat aceasta.

Luxoasa vilă este situată într-un complex exclusivist de case din județul Iași, iar de amenajarea locuinței s-a ocupat chiar focoasa șatenă de pe Onlyfans. 

„Mi-a fost greu la început să îmi dau seama cum mi-aș dori să arate totul, însă m-a ajutat foarte mult platforma „Pinterest”! M-am inspirat de acolo, dar am apelat și la ajutorul unor specialiști în design interior. În final, totul a ieșit foarte bine și sunt mulțumită de alegerile făcute!”, a scris Maria Georgiana pe contul ei de Instagram. 

Pe lângă imobilul de vis și conturile impresionante, Maria Georgiana merge în vacanțe exotice și se bucură de o viață de lux. Întrebată dacă ar renunța la Onlyfans pentru bărbatul iubit, șatena a susținut cu vehemență că cel care îi va cuceri inima trebuie să îi înțeleagă ocupația și că nu ar renunța la activitatea care a făcut-o bogată: 

„Nu m-aș opri din a face OnlyFans. Dacă mă cunoaște (n.r. – prietenul meu), mă cunoaște în circumstanțele astea de acum. Și cred că dacă m-ar iubi pe mine, n-ar avea de ce să-mi zică să mă opresc. E un simplu job, nu pune nimeni mâna pe mine. E doar în online și atât.”

La doar 23 de ani, Georgiana Maria a adunat o avere fabuloasă și se bucură de un real succes pe rețelele de socializare. Fotografiile și filmulețele tinerei atrag privirile tuturor, având un număr impresionant de urmăritori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *