Prima pagină » Cancan ultimă oră » Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan, urmează să divorțeze! Mesajul categoric transmis de soțul artistei

Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan, urmează să divorțeze! Mesajul categoric transmis de soțul artistei

16 ian. 2023, 22:19,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Georgiana Lobonț și soțul ei pozează în familia fericită, având împreună doi copii frumoși și sănătoși. În prezent, cei doi parteneri, alături de cei mici și câțiva prieteni se află într-o vacanță, în Maldive, și chiar și așa, o serie de vești neașteptate au apărut despre cei doi.

Conform Spynews.ro , Georgiana și Rareș ar urma să divorțeze, după 7 ani de căsnicie. Potrivit informațiilor publicate de sursa menționată anterior, Rareș este cel care ar fi luat această decizie total neașteptată.

Cum s-au cunoscut, de fapt, Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș

Georgiana Lobonț a vorbit, în urmă cu ceva timp, despre povestea frumoasă de dragoste pe care o trăiește alături de soțul ei, explicând concret și cum s-au cunoscut, dar și cum au decis să formeze un cuplu.Ambii parteneri erau încă la liceu când s-au cunoscut pentru prima dată. Deși părinții ambilor parteneri se cunoșteau, cei doi nu știau unul despre celălalt.

„Povestea noastră de dragoste se aseamănă cu poveștile de dragoste din basme. Eu eram pe clasa a 9-a, iar soțul meu pe clasa 12-a. Eram în primele zile de liceu când entuziasmată alături de noii mei colegi dar și de prieteni ieșeam de la școală. Pe drum, la un colț de stradă m-am intersectat cu un băiat foarte drăguț, blond cu ochii albaștri, parcă era un actor de la Hollywood. Nu-l văzusem niciodată, deși locuiam in Gherla de o viață. Din prima cred că m-am îndrăgostit de el. Partea amuzantă e că părinții noștri erau prieteni de familie dar eu nu le cunoșteam băiatul. Îmi doream să aflu cine este dar nu prea aveam cum, nici cei din anturajul meu nu-l cunoșteau”, povestea Georgiana Lobonț, în urmă cu ceva timp.

Primele declarații ale soțului Georgianei Lobonț

După ce Spynews.ro a dezvăluit superexclusivitatea zilei, aceea că Georgiana Lobonț divorțează, acum am obținut și primele declarații ale soțului ei, Rareș Ciciovan, cel care de altfel a anunțat separarea. Într-adevăr, el confirmă că s-a despărțit de cunoscuta cântăreață.

Vestea că Georgiana Lobonț divorțează de soțul ei a adus multe reacții, căci după ce Spynews.ro a anunțat astăzi superexclusivitatea zilei, aceea că artista și partenerul ei s-au despărțit, oamenii au început să se întrebe ce s-a întâmplat și ce a dus la separarea dintre cei doi.

Deși actele nu au fost încă înaintate, deja acestea au fost făcute, iar Rareș Ciciovan a mărturisit că pur și simplu s-a terminat și nu este vorba de niciun impuls de moment care să ducă la desfacerea mariajului.

„Nu am înaintat actele de divorț, le-am făcut extra pentru că am și eu prieteni în România. S-a terminat, cu asta am spus tot, un nou început pentru fiecare. Impulsul de moment e de ani de zile, nu poate fi impuls de moment, impulsul de moment nu se referă la ce s-a întâmplat astăzi. Să nu mă înțelegeți greșit, s-a terminat, e simplu”, a spus soțul Georgianei Lobonț, în exclusivitate.

Soțul Georgianei Lobonț a dat de înțeles că deși lucrurile între el și cântăreața păreau a fi foarte bune din afară, în interior de fapt nu erau tocmai așa. El mărturisește că una e să pară, iar alta e să fie.

„Și la mine par foarte afaceri foarte bune, una e să pară, alta e să fie. Nu știu, să o sunați și pe ea, să vă răspundă, nu știu. Eu nu are ce să zică ea urât rău despre mine, că ce? (…) Am făcut doi copii, sunt frumoși, deștepți, seamănă cu mine, ce să zică”, a mai zis Rareș Ciciovan.

Soțul Georgianei Lobonț exclude împăcarea: „Orice început are și un final”

Întrebat de reporteri dacă cumva mai e posibilă vreo împăcare între el și Georgiana Lobonț, Rareș Ciciovan a mărturisit că în urmă cu cinci ani poate s-ar fi putut întâmpla acest lucru, atunci când încă erau la începutul mariajului, dar acum nu mai există așa ceva.

Soțul vedetei mărturisește că orice început are și un final și chiar dacă doi oameni aleg să facă copii și să formeze o familie, asta nu înseamnă că sunt și potriviți ca parteneri din toate punctele de vedere.

„Acum cinci ani poate era posibilă treaba asta (n.r. să se împace) dar acum astăzi e gata, orice început are și un final. Chiar dacă doi oameni fac copii, poate acei oameni nu sunt ok, poate unul merge în sus, altul în jos și e o diferență”, a mai spus soțul Georgianei Lobonț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *