Prima pagină » Cancan ultimă oră » Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan s-au răzgândit? Postarea care schimbă totul

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan s-au răzgândit? Postarea care schimbă totul

17 ian. 2023, 20:20,
în Cancan ultimă oră

Georgiana Lobonț s-a afișat din nou alături de soțul ei, Rareș Ciciovan, iar de data aceasta pare că s-au răzgândit în privința divorțului. Un prieten al cuplului a postat pe Facebook o fotografie în care se află la masă cu cei doi, în Maldive, iar în descriere a scris că nu se mai pune problema de despărțire.

Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan, nu mai divorțează, potrivit unei postări făcute de un prieten de familie în care apar și cei doi, mai fericiți ca niciodată. Fane Bănățeanu și partenera lui au luat masa cu artista, soțul ei și copiii lor, iar apoi au publicat o poză de la întâlnirea din Maldive, postare în cadrul căreia artistul a făcut anunțul.

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan s-au răzgândit?

La doar o zi după ce Rareș Ciciovan anunța că el și artista au decis să divorțeze, cei doi au pozat împreună, alături de copiii și prietenii lor, la masă. Fotografia a fost publicată în mediul online de Fane Bănățeanu, care a pus și un mesaj surprinzător în descriere.

„Totul este bine, nu se desparte nimeni. Vă dorim o seară minunată si să auzim numai de bine !!!”, a scris Fane Bănățeanu în descrierea postării.

Rareș se arăta convins că separarea este definitivă

Georgiana Lobonț și soțul ei se arată zâmbitori, iar Rareș ține un pahar de vin în mână și nu este nici urmă de despărțirea despre care vorbea luni. Totodată, mesajul transmis de prietenul lor este cât se poate de clar și chiar te face să te întrebi dacă problemele dintre cei doi au existat cu adevărat.

Se pare că problemele care erau de nerezolvat ieri, au devenit doar o amintire, în ciuda faptului că Rareș se arăta convins că separarea este definitivă.

„Nu am înaintat actele de divorț, le-am făcut extra pentru că am și eu prieteni în România. S-a terminat, cu asta am spus tot, un nou început pentru fiecare. Impulsul de moment e de ani de zile, nu poate fi impuls de moment, impulsul de moment nu se referă la ce s-a întâmplat astăzi. Să nu mă înțelegeți greșit, s-a terminat, e simplu”, a spus soțul Georgianei Lobonț, în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *