Prima pagină » Cultural » Georgiana Lobonț se mândrește cu soacra ei. Mama Nico a făcut senzație în costum de baie pe o plajă din Dubai

Georgiana Lobonț se mândrește cu soacra ei. Mama Nico a făcut senzație în costum de baie pe o plajă din Dubai

17 oct. 2023, 14:30,
în Cultural

Georgiana Lobonț se află într-o vacanță  în Dubai. Însoțită de soacra sa, mama lui Rareș Ciciovan, cele două au pozat în costume de baie, iar postarea a adunat sute de aprecieri.

Georgiana este una dintre cele mai populare artiste de muzică de petrecere din țara noastră. După o toamnă plină de evenimente, a venit momentul ca artista să se bucure de o vacanță. Georgiana a ales Dubaiul ca destinație pentru relaxare.

Alături de ea se află și mama lui Rareș Ciciovan.

Georgiana Lobonț se mândrește cu soacra ei

Cele două au pozat în costum de baie pe plaja din Dubai, iar admiratorii nu au putut să nu observe cât de bine arată mama Nico, soacra artistei.

„Sunteti faine rau/ Chiar este o femeie deosebita/ Minunată doamna! Doamna invatatoare!”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Georgiana Lobonț a postat și un mesaj emoționant în dreptul imaginii:

”Cea mai tare soacră pe care o puteam avea e lângă mine. Un om minunat.

Mi-ar plăcea să am calmul și înțelepciunea ei. Sper să se molipsească.

Mama Nico e a doua mea mamă”, a scris Georgiana Lobonț, în dreptul fotografiei cu soacra sa.

Georgiana Lobonț a pierdut o sarcină

Îndrăgita artistă de muzică de petrecere Georgiana Lobonț a anunțat îndurerată că a pierdut sarcina, care se oprise din evoluție. Aceasta a primit teribila veste de la medicul ei, după ce a mers la un control de rutină. Cu toate că a trecut prin momente cumplite, Georgiana Lobonț se bucură de faptul că totuși este mămica a doi copii.

Cântăreața a anunțat că sarcina ei s-a oprit din evoluție, veste pe care a primit-o recent de la medicul său, după ce a mers la un control de rutină, pentru a asculta inima bebelușului.

„Am așteptat să-i ascultăm inimioara. Dl doctor cu care i-am născut pe copii este un om extraordinar. Tot la el am mers și cu cel de-al treilea, doar că nu a mai stat în puterile noastre tot ce s-a întâmplat…

Sarcina s-a oprit din evoluție. Am avut o stare de șoc, dar în același timp mă simțeam în putere, o forță pe care tot Dumnezeu mi-a dat-o pentru că sunt mamă a doi copii frumoși și sănătoși iar asta e cea mai mare binecuvântare, asta mi-a venit prima oară în minte ca semn de consolare, iar ei erau cu mine în acel moment.

Am primit vestea aceasta ca pe un trăsnet. Am reacționat din instinct oprind filmarea. Voiam să filmez ca să-i arătăm și lui tati… dar a trebuit să-i dau o veste tristă. Știu că tot ce trăim se întâmplă cu un scop. Mi-a fost greu să vă zic pentru că m-am grăbit să-mi exprim bucuria și să v-o spun. Nu m-am gândit niciodată că o să trec prin așa ceva”, a precizat Georgiana Lobonț.

Acum, după o perioadă plină de evenimente, Georgiana Lobonț se află în concediu alături de soacra ei cu care petrece timp de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *