Prima pagină » Cancan ultimă oră » Georgiana Lobonț, primele declarații despre ce s-a întâmplat în Maldive! Artista a făcut noi dezvăluiri
Georgiana Lobonț, primele declarații despre ce s-a întâmplat în Maldive! Artista a făcut noi dezvăluiri

Georgiana Lobonț, primele declarații despre ce s-a întâmplat în Maldive! Artista a făcut noi dezvăluiri

23 ian. 2023, 18:41, 2 ,
în Cancan ultimă oră

Vestea că Georgina Lobonț și Rareș Ciciovan au decis să divorțeze a fost un șoc pentru toată lumea, iar oamenilor încă nu le vine să creadă că povestea lor de dragoste a luat sfârșit.

Artista, împreună cu soțul ei și cu câțiva prieteni au plecat în Maldive. În timpul vacanței, a apărut zvonul despărțirii lor, iar singurul care a vorbit despre acest subiect a fost Rareș Ciciovan, care ar fi confirmat faptul că urmează să divoreze.

Georgiana Lobonț, primele declarații despre ce s-a întâmplat în Maldive

După zvonurile divorțului, Georgiana Lobonț și fina ei, Claudia Puican, au intrat live pe TikTok și au vorbit despre ceea ce s-a întâmplat în Maldive.

Artista a povestit că u filmat un videoclip pentru melodia lor, care este în colaborare cu Armin Nicoară, iar pe lângă acest lucru, su spus că s-au distrat de minune în vacanță.

„Georgiana Lobonț: La Cluj, dar atât sunt de obosită, nu am apucat să mă odihnesc deloc. Am plecat de la voi de la Timișoara azi dimineață pe la 10, ne-am culcat azi-noapte pe la 3.

Ideea e că sunt obosită cu drumurile cu avionul, deja efectiv… Și Irinuca doarme, a adormit pe mașină în brațele lui Rareș.
Claudia Puican: Dragilor, pentru cei care nu știți și ați intrat mai târziu pe live, puteți asculta această piesă cu nașa Georgiana Lobonț.

Georgiana Lobonț: Deci asta e cea mai nouă piesă a noastră, am filmat-o în Maldive și a fost super fain. Ne-am bronzat, ne-am relaxat, am râs. ”, a fost discuția dintre cele două, pe live.

Fanii au dorit să afle dacă zvonurile legate de divorț sunt adevărate

Claudia Puican și Georgiana Lobonț au vorbit despre mai multe subiecte, însă cel mai așteptat de către fani a fost cel legat de presupusul divorț dintre artistă și soțul ei, Rareș Ciciovan, dar cele două nu au discutat deloc despre asta.

Astfel, internauții au luat cu asalt secțiunea de comentarii, întrebând-o pe Georgiana dacă este adevărat că divorțează de tatăl copiilor ei, însă aceasta nu a răspuns curiozităților fanilor.

„Georgiana, ce s-a întâmplat cu tine și soțul tău?”, „Nu te-ai despărțit Georgiana, sau erau false zvonurile?”, „Și vă mai despărțiți sau nu?”, „Este adevărat ce a spus soțul tău?”, „Georgiana te desparți de Rareș?”, „Este adevărat că te desparți de soțul tău?”, au fost doar câteva dintre întrebările pe care fanii i le-au adresat Georgianei Lobonț.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`