Prima pagină » Radio » Actualitate » Georgiana Lobonț, însărcinată pentru a treia oară! Artista și soțul ei nu se așteptau să redevină părinți atât de repede

Georgiana Lobonț, însărcinată pentru a treia oară! Artista și soțul ei nu se așteptau să redevină părinți atât de repede

10 iul. 2023, 11:35,
BZI.ro, în Radio

Îndrăgita interpretă de muzică populară și de petrecere Georgiana Lobonț este însărcinată pentru a treia oară! Artista, care mai are un băiat și o fetiță, spune că sarcina nu era programată însă este un copil dorit. Cât despre soțul ei, Georgiana spune că Rareș Ciciovan nu și-a mai putut stăpâni emoțiile atunci când i-a arătat testul de sarcină.

Georgiana Lobonț este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică de petrecere de la noi din țară. Artista se bucură de succes atât pe plan profesional, acolo unde are o carieră care o împlinește în totalitate, dar și în viața de familie, asta pentru că alături de ea la fiecare pas este chiar soțul ei, Rareș Ciciovan.

Georgiana Lobonț, însărcinată pentru a treia oară

În weekend, Georgiana Lobonț a făcut marele anunț, luând pe toată lumea prin surprindere. Pe rețelele de socializare, cântăreața a spus în gura mare, de la primul test făcut, că este însărcinată pentru a treia oară. Nu știe dacă a făcut bine că a dat vestea atât de rapid, dar a promis că fanii ei vor afla totul la timp. Așa că, mânată de bucuria simțită și dorind să se țină de promisiune, artista și-a făcut primul test de sarcină în natură, apoi a spus totul public.

„Oameni buni, nu știu dacă e bine să fac chestia asta. Nu îmi vine să cred, ce arată aici, două liniuțe. V-am spus că sunteți primi, primi care aflați când sunt însărcinată. Tremură carnea pe mine, sunt gravidă. Vai de capul meu, o să mai avem un copil. Mamă de trei copii. Nu îmi vine să cred.

Mi-a întârziat menstruația și am zis să mai aștept câteva zile… În natură am făcut testul! Nu mai puteam de curioasă! Suntem amândoi foarte fericiți! Copiii, cei mai fericiți! Bunicii, în extaz. Nu ne vine să credem! Ne-am dorit și bebe 3”, a spus Georgiana Lobonț, pe pagina sa de Instagram.

Soțul Georgianei Lobonț, emoționat până la lacrimi

Vestea cea mare a venit pe nepusă masă, căci nici ea și nici soțul ei, Rareș, nu se așteptau să devină atât de repede iar părinți. Însă, deși sarcina nu a fost programată, minunea din pântecul ei a fost dorită și așteptată, astfel că bucuria de acum este nemărginită.

În cadrul unui interviu, cântăreața a declarat că la aflarea veștii soțul ei a izbucnit în lacrimi de fericire. Rareș Ciciovan nu și-a mai putut stăpâni emoțiile atunci când soția i-a arătat cele două linii de pe testul de sarcină.

„Deci nu îmi vine să cred. Rareș plânge, mergem spre Arad, că acolo cântăm astăzi și nu îmi vine să cred. Doamne, ce bucurie, ce binecuvântare. Mâine mă duc sigur la Constanța (n.r. – va merge și la control), avem spectacole pe litoral marți și miercuri”, a mai spus Georgiana Lobonț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *