Prima pagină » Cancan » Georgiana Lobonț, cadou inedit pentru cei doi copii. Ce au primit micuții de Moș Nicolae – VIDEO

Georgiana Lobonț, cadou inedit pentru cei doi copii. Ce au primit micuții de Moș Nicolae – VIDEO

07 dec. 2021, 11:00,
în Cancan

Georgiana Lobonț sau „prințesa muzicii populare din Ardeal”, după cum mai este cunoscută, le-a oferit celor doi copii un cadou deosebit. Totul a avut loc de Moș Nicolae, iar micuții au fost extrem de bucuroși când au văzut ce daruri au primit.

Copiii s-au așezat lângă daruri și au început să le deschidă și să le arate părinților ce surpriză frumoasă le-a făcut Moș Nicolae!

Georgiana Lobonț și-a surprins cei doi copii cu un cadou inedit

Micuții Georgianei Lobonț au fost extrem de încântați de darurile primite, însă nici mama lor nu a fost lăsată mai prejos și a primit vizita lui Moș Nicolae.

”Noi am fost plecați destul de mult timp, pentru că am avut foarte multe evenimente, iar copilașii au fost mai mult pe la bunici. Ieri eram în Spania și azi dimineață am aterizat în România. Am dormit puțin acasă, iar ulterior am fost după copii la grădiniță și i-am adus acasă să vadă ce le-a adus moșul. Am fost foarte cuminți”, a declarat Georgiana Lobonț la Antena Stars.

Artista a povestit cum alături de soțul ei și de copii s-au pregătit intens pentru ziua în care vor împarți cadouri. Cântăreața de muzică populară a rememorat și momentele din copilărie, când primea păpuși, hăinuțe și dulciuri.

”Ei și-au pregătit ghetuțele la soacra mea, pentru că acolo au rămas în weekend. Au primit cadouri și la bunici, dar acasă la noi le-am lăsat pregătiți papuceii de casă. Moșul a fost foarte atent și nu a omis căsuța noastră, a intrat și pe acolo. Era foarte frumos, era plin de zăpadă.

Nu era chiar așa darnic moșul la început. După ce am crescut îmi aduc aminte că primeam mai multe păpușele, haine și dulciuri. Când eram mici îmi aduc aminte că am primit taote trei surori o pungă de lego și o sticla de suc. Îl așteptam mereu pe moșul cu surorile mele, aveam strategie cum să dormim și să îl prindem. Odată am dormit sub brad la bunica, iar moșul a venit, însă noi nu l-am văzut”, a mai spus Georgiana Lobonț.

Georgiana Lobonț a pregătit un colaj de colinde pentru fani

La doar 27 de ani, Georgiana Lobonț are o carieră de succes în muzică. Artista a debutat pe scena artistică românească la o vârstă fragedă, iar ambiția ei a ajutat-o să evolueze profesional într-un timp scurt.

Artista a pregătit cele mai frumoase colinde pentru fanii ei numeroși, iar prin sensibilitatea cu care interpretează și dragostea față de tradiții, vedeta a cucerit imediat inimile ascultătorilor.

„Pentru mine folclorul reprezintă datina, tradiția și obiceiurile strămoșești pe care țăranii ni-i le-au lăsat cu mândrie și respect. (…) Folclorul ne reprezintă pe noi ca români, este cartea noastră de identitate și trebuie respectat cu sfințenie.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`