Prima pagină » Cancan » Georgiana Lobonț are o biografie impresionantă. Cum a ajuns frumoasa cântăreață o femeie de succes

Georgiana Lobonț are o biografie impresionantă. Cum a ajuns frumoasa cântăreață o femeie de succes

29 oct. 2021, 12:55,
BZI.ro, în Cancan

La doar 27 de ani, Georgiana Lobonț are o biografie impresionantă. Admirată de public pentru vocea sa deosebită și aparițiile fără cusur, multă lume se întreabă cum a ajuns frumoasa cântăreață o femeie de succes. 

Georgiana Lobonț, interpreta cu o biografie impresionantă

Frumoasa interpretă de muzica populară și-a început cariera artistică la vârstă de 4 ani și de atunci a cucerit publicul cu vocea ei inconfundabilă. Încă din copilărie a câștigat numeroase premii la concursurile de folclor și a muncit enorm pentru a avea o carieră de succes.

Ambițioasă din fire, tânăra originară din Cluj a colaborat cu mai mulți artiști celebri și a reușit să scoată pe piață propriul album. Dragostea pentru muzică a moștenit-o din familie, iar valorile pe care le-a primit de acasă au ajutat-o atât în viață profesională, cât și în cea personală. 

Într-un interviu, Georgiana Lobonț a vorbit deschis despre debutul ei în muzică și despre talentul moștenit de la părinți:

„La vârsta de 4 ani am urcat pentru prima dată pe o scenă, în fața unui public larg. Am cântat cu o orchestră adevărată și am concurat la concursul de muzică populară „Tip Top Mini Top” unde am câștigat premiul al doilea. Atunci a fost prima dată când m-am îndrăgostit de viața de artist. Mi-a plăcut atât de mult încât nu am mai renunțat niciodată. 

Talentul l-am moștenit din familie. Ambii părinți sunt talentați și au voci frumoase. Tatăl meu a fost dansator la „Ciocârlia” în București, iar sora lui este cântăreața de muzică populară Maria Lobonț. Pot să mă mândresc că provin dintr-o familie de artiști.”, a declarat artista.

De asemenea, studiile au avut un rol esențial în formarea profesională a îndrăgitei interprete. Puțini sunt cei care știu că Georgiana Lobonț a absolvit și cursurile Facultății de Drept din Cluj în anul 2016. Tot în acest an s-a căsătorit cu Rareș Ciciovan, bărbatul care a susținut-o mereu și a făcut multe sacrificii pentru frumoasa lui soție. 

În prezent, cântăreața se bucură de un real succes, are o carieră impresionantă și o familie frumoasă de care este extrem de mândră.

Cum a ajuns îndrăgita interpretă o femeie de succes

Succesul frumoasei Georgiana Lobonț a apărut după ani de muncă și studii. Celebritatea acesteia a crescut după ce a colaborat cu mai mulți artiști din muzica românească, unul dintre aceștia fiind Armin Nicoară. 

Pe lângă evenimentele pe care le are, cântăreața este extrem de apreciată și în mediul online, unde are milioane de urmăritori pe Youtube. Piesele sale sunt de un real succes, artista fiind în continuare implicată în numeroase proiecte muzicale.

Cu toate acestea, viața profesională a Georgianei Lobonț nu a fost deloc ușoară. Vedeta a fost implicată în mai multe scandaluri, care au atras atenția curioșilor. Un conflict recent a fost cel cu Vlăduța Lupău, dar și cu celebrul Armin Nicoară.

Despre scandalul cu Armin Nicoară artista a precizat că tensiunile ar fi izbucnit de la niște neînțelegeri financiare:

„Armin e un băiat bun și ne-am înțeles bine dintotdeauna. Am avut oarecum aceeași lungime de undă pentru melodii și proiectele noastre, am avut și avem în continuare mare succes împreună, numai că el nu a înțeles bine de fapt acea situație cu «banii» de la care a pornit conflictul dintre noi și cred că s-a pripit să dea unele declarații.

Eu nu m-am supărat, am fost tristă atunci, pe moment, pentru că nu mă așteptam la reacția lui, dar mai apoi, după ce am discutat și eu și Rareș cu el, l-am făcut să-și dea seama că nu era așa cum își imagina. I-am dovedit că lucrurile au stat altfel și cred că am lămurit totul. Suntem prieteni în continuare”, a declarat artista.

Cu o biografie impresionantă și o carieră în plină ascensiune, Georgiana Lobonț se poate declara la vârsta de 27 de ani o femeie de succes. Îndrăgita cântăreață de muzică populară are un număr mare de admiratori și o familie frumoasă de care este extrem de mândră.

Comentarii
  • Intr-adevar este o femeie de succes ,care aduce in sufletul romanilor , multa liniste sufleteasca ! Ascultand-o ,zi de zi ,muzica ei ,a fost pentru mine ,o adevarata terapie ! Ii multumesc mult ,pentru frumoasele ei cantece !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *