Prima pagină » Actualitate » Georgiana Lobonț a trăit clipe de coșmar la un botez! Ce au obligat-o să facă o familie de romi

Georgiana Lobonț a trăit clipe de coșmar la un botez! Ce au obligat-o să facă o familie de romi

30 mai 2024, 08:41,
BZI.ro, în Actualitate

Georgiana Lobonț a trăit clipe de coșmar la un botez. Artista a fost invitată să cânte la un eveniment din Craiova și a fost uimită să vadă că e vorba de o comunitate de romi, la care luau parte nu mai puțin de 800 de persoane.

Georgiana Lobonț a trăit clipe de coșmar la un botez

Georgiana Lobonț a fost invitată să cânte la un botez, iar când a ajuns la fața locului a realizat că, de fapt, este vorba despre o petrecere într-o comunitate de romi. La eveniment erau prezenți 800 de persoane, cât pentru două nunți, după cum a spus chiar artista

„Am fost invitată să cânt la un botez, de fapt, era botez, dar era cât o nuntă sau cât două nunți. Era un botez de vreo 800 de persoane, undeva lângă Craiova. Noi nu am știut exact unde ajungem, mai ales că muzica mea e generală. Când am ajuns, am văzut că era un eveniment de romi și mare mi-a fost uimirea că toți m-au primit efectiv acolo, ca și cum aș fi fost de-a lor”, a mărturisit Georgiana Lobonț.

Artista a trăit momente de coșmar, fiind obligată să rămână până la finalul serii, pentru a cânta alături de Nicolae Guță și Florin Salam.

„Mă gândeam «Doamne, dar ce o să cânt eu aici? Tu îți dai seama că sunt 800 de oameni, eu de nu cânt bine la oamenii ăștia, e grav!» Și m-am apucat să cânt de-ale mele. La final, știam că trebuie să vină să cânte maestrul Nicolae Guță și maestrul Florin Salam. Eu trebuia să termin și să plec, dar tăticul a venit și mi-a zis «Georgiana, eu nu te mai las să pleci până nu aștepți să vină Guță și cu Salam să-mi cânți cu ei o melodie». Vai de capul meu, când am auzit, am zis că nu se poate așa ceva. Eu nu am mai cântat cu ei, cu niciunul și toată lumea îi știe pe acești oameni extraordinari, aceste legende, că sunt niște legende în muzică”, a adăugat Georgiana Lobonț.

Georgiana Lobonț vrea să se mute

Georgiana Lobonț a investit mulți bani într-o casă nouă, în care să se mute alături de familia sa. În urmă cu ceva timp, Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan și-au achiziționat o nouă locuință, pe care au început să o renoveze.

Amenajările se află deja într-un stadiu avansat, lucru pe care Georgiana l-a dezvăluit în mediul online.

Într-o postare pe Instagram, artista le-a arătat fanilor ei că ea și soțul său se aflau în showroom-ul unei firme de design și a povestit că au ajuns deja la amenajările interioare ale casei. Mai mult, celebra cântăreață este nerăbdătoare să se mute în locuința visurilor sale, iar dorința sa pare că se va îndeplini în curând.

„Abia aștept să ne mutăm!!!! Doamne ajută-ne! Dragilor, ca să înțelegeți și voi ce se întâmplă aici, suntem la showroom și suntem cu ultimele detalii. O să ajungem la interioare în scurt timp. Am ajuns deja, acum le comandăm”, a precizat Georgiana Lobonț, care a trăit clipe de coșmar la un botez.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
01 august 2024
01 august 2024