Prima pagină » Cancan » Georgiana Elisei și Jador se pregătesc de nuntă. „S-au împăcat!”

Georgiana Elisei și Jador se pregătesc de nuntă. „S-au împăcat!”

06 mai 2021, 12:51,
în Cancan

Georgiana Elisei și Jador se pregătesc de nuntă, cel puțin așa susține Seya de la Puterea Dragostei. Dacă cele spuse de concurenta de la celebra emisiune se adeveresc, înseamnă că cei doi au stitu să evite greșelile din trecut. Jador și Georgiana au ales să își trăiască dragostea departe de ochii lumii și să nu se mai expună.

Fostul concurent de la Survivor România nu mai credea într-o împăcare cu femeia despre care susține că o iubește enorm.

Georgiana Elisei și Jador se pregătesc de nuntă, susține Seya de la Puterea Dragostei

Georgiana Elisei și Jador sunt la un pas de nuntă potrivit declarațiilor unei concurente de la Puterea Dragostei. Întors din Republica Dominicană, “Faimosul” spunea că „Ea nu prea trage să fie cu mine, e foarte orgolioasă așa. Dar la un moment dat nu știu ce o să fac. Nu e bine. Mi-am pierdut speranța de a-mi găsi o nevastă. De dragul muzicii, am renunțat la familie, de a-I vedea tot timpul și renunț la ideea de a-mi găsi o nevastă, pentru că toate nu mă vor pentru ceea ce sunt, mă vor pentru ce sunt acum”, a povestit Jador.

Cei doi s-ar fi împăcat

Înainte de Paște, internauții au sesizat că Gerogiana s-ar afla în aceeași camera cu Jador facandu-i semne să înceteze live-ul, iată că acum una din persoanele care îl cunosc pe Jador face o dezvăluire uluitoare despre decizia pe care a luat-o în legătură cu viitorul lui în plan personal.

”Mda Jador, vezi că se vede Georgiana, în live la final în televizor, face semne cu mâna ca să închizi live-ul că se vede nu știu de ce vă ascundeți (like să vadă Jador, să ne răspundă)/ Să o iubești pe Georgiana așa cum merită, să fiți fericiți/ Aia care filmează e Georgiana/ Georgiana era în spate/ Apropo, e foarte drăguţă Georgiana.”

Marele anunț despre intențiile lui Jador a fost făcut de Seya de la Puterea Dragostei

Marele anunț despre intențiile lui Jador a fost făcut de Seya de la Puterea dragostei care a declarat că:”Eu am vrut să mă duc pentru Jador inițial (n.r. la Puterea Dragostei). Eu cu Jador am vorbit de câteva ori, chiar aseară am vorbit cu el, l-am felicitat pentru ce a făcut la Survivor. Dintotdeauna ne-am susținut. După ce a fost în casă am vorbit cu el. Chiar la începutul pandemiei ne-am întâlnit, înainte de Paște.El e cu altceva în cap. Mi-a zis că este cu Georgiana, că se însoară. S-a împăcat cu ea, este un om serios, iubește femeia cu care a început el când nu era Jador.”

După sărbătorile de Paște, Georgiana Elisei a fost surprinsă într-o mașină scumpă, decapotabilă, iar internauții sunt ferm convinși că este vorba de bolidul cântărețului care ar fi scos-o la o plimbare.

Cât timp a ţinut povestea de dragoste dintre Jador si Georgiana

Georgiana, fosta iubită a lui Jador, a trăit o poveste de dragoste mai bine de şapte ani alături de cântăreţ. Frumoasă şatena l-a sprijinit necondiţionat chiar şi atunci când cântăreţul a hotărât să participe la „Puterea Dragostei”.

Nu puţini au fost cei care au susţinut la vremea respectivă ca Jador ar avea acasă o iubită care îl aştepta şi nu se pune problema unei idile între el şi Ella.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *