Prima pagină » Cancan » Georgiana Elisei i-a spulberat visul lui Jador. Ce lovitură a primit artistul…

Georgiana Elisei i-a spulberat visul lui Jador. Ce lovitură a primit artistul…

11 mai 2021, 13:08,
BZI.ro, în Cancan

Georgiana Elisei i-a spulberat visul lui Jador și a dezvăluit totul pe o rețea de socializare. Cu ceva timp în urmă, în presă, au apărut tot felul de zvonuri cu privire la o nuntă între cei doi. Acum, fosta iubită a celebrului cântăreț a mărturisit că nu își dorește să devina mamă prea curând.

Visul fostului concurent de la Survivor România a fost spulberat după aceasta declarație. Jador era convins că marea lui iubire, după cum a declarat în nenumărate rânduri, îi va oferi acest dar.

Georgiana Elisei i-a spulberat visul lui Jador de a deveni tată

O fană i-a scris Georgianei pe o rețea de socializare că în urma sarcinii nu vă mai avea abdomenul plat. Răspunsul acesteia a fost unul total neașteptat.

„Și o să tot rămân că nu am de gând să fac prea curând copii”, a scris Georgiana.

Ce spune Jador despre Georgiana Elisei

Jador a declarat în nenumărate rânduri că Georgiana este marea lui dragoste. Cei doi s-au despărțit în anul 2016, iar apoi cântărețul a participat în emisiunea matrimonială „Puterea Dragostei” de la Kanal D. Cu toate acestea cântărețul a sperat tot timpul că șatena se va întoarce la el și-i va ierta greșelile din trecut.

„Toată muzica mea e pentru ea și lumea credea că e pentru alte femei. Tot ce am eu e pentru ea. Îmi doresc ca ea să fie mama copiilor mei, am mai fost îndrăgostit, dar niciodată nu am iubit cum am iubit-o din tot sufletul.O iubesc din tot sufletul și îmi doresc să mă căsătoresc cu ea, dacă mă așteaptă. Ceea ce cu siguranță se va întâmpla. Georgiana este iubirea vieții mele. O s-o respect și o s-o iubesc toată viața mea.

Și dacă mă va ierta vreodată, sper eu, o s-o primesc oricând în viața mea. Am făcut o melodie pentru ea. Ea mă cunoaște de șase ani de zile.

Un an de zile am stat cu ea și în 2016 ne-am despărțit. Ea niciodată nu a avut alt iubit, deși eu mai aveam, ne despărțeam, apoi mă întorceam la ea”, declara Jador în urmă cu ceva timp despre fosta iubită, scrie viva.ro.

Cine este Georgiana Elisei

Georgiana Elisei este absolventă a Universităţii Politehnice din Bucureşti şi are 28 de ani. Jador a fost atras de faptul că Georgiana nu îşi dorea nicicum faimă şi banii, ci a văzut-o mereu ca pe o fată cuminte şi simplă care îl iubeşte pentru felul cum este el şi nu pentru că a devenit celebru.

Georgiana, fosta iubită a lui Jador, a trăit o poveste de dragoste mai bine de şapte ani alături de cântăreţ. Frumoasă şatena l-a sprijinit necondiţionat chiar şi atunci când cântăreţul a hotărât să participe la „Puterea Dragostei”.

Nu puţini au fost cei care au susţinut la vremea respectivă că Jador ar avea acasă o iubită care îl aştepta şi nu se pune problema unei idile între el şi Ella.

De curând, Georgiana Elisei i-a spulberat visul lui Jador de a deveni tată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *