Prima pagină » Local » George, un tânăr din Tomești, a dispărut fără urmă în Ucraina. I-a lăsat mamei sale un bilet prin care a anunțat-o că pleacă în război
George, un tânăr din Tomești, a dispărut fără urmă în Ucraina. I-a lăsat mamei sale un bilet prin care a anunțat-o că pleacă în război

George, un tânăr din Tomești, a dispărut fără urmă în Ucraina. I-a lăsat mamei sale un bilet prin care a anunțat-o că pleacă în război

07 sept. 2024, 02:00, 9 ,
Dragoș SAVIN în Local

Un tânăr din Tomești a dispărut în Ucraina. Din vara anului trecut, familia și apropiații acestuia încearcă să dea de urmele sale, dar fără succes. George Epure ar fi lăsat un bilet în care anunța că pleacă pe front, iar de atunci, nu a mai dat niciun semn

George Epure, un tânăr de 29 de ani din Tomești, a dispărut fără urmă. Din vara anului trecut, mai exact, de pe 30 iunie, George a plecat de acasă și dus a fost. Printr-un bilet pe care l-a lăsat, anunța că a plecat pe front, în Ucraina. Acela a fost ultimul mesaj pe care l-a transmis rudelor și prietenilor. De mai bine de un an, nu a mai dat niciun semn. Din această cauză, familia lui a cerut sprijinul polițiștilor. Deși oamenii legii au făcut ceva verificări, nu au reușit să-l găsească. De ceva timp, pe site-ul Poliției Române, apare fotografia tânărului și câteva date despre acesta.

Un tânăr din Tomești a dispărut în Ucraina. Poliția îl caută

George Epure s-a născut la Iași, pe data de 23 aprilie 1995. El era domiciliat în comuna Tomești. Pe site-ul Poliției Române apar semnalmentele acestuia și câteva detalii legate de dispariție.

„La data de 30.06.2023, a plecat de la domiciliu către Ucraina, iar din acel moment, nu a mai putut fi contactat de niciun membru de familie sau apropiați. George are o înălțime de 180 cm, greutate: 73 kg, culoarea pielii: albă, corpolența: atletic, culoarea părului: șaten, natură păr: drept, lungime păr: scurt, contur față: oval, înălțime frunte: mijlocie, culoare ochi: căprui, mărime gură: mijlocie”, au transmis polițiștii.

Singurul lucru pe care l-au putut stabili oamenii legii este faptul că bărbatul a dispărut în Ucraina. Nimeni nu poate spune însă dacă este în viață sau dacă a căzut victimă pe front. În toamna anului trecut, un român de 27 de ani a murit pe front, în Ucraina.

Mulți tineri români și-au găsit sfârșitul pe front

În vara aceasta, un alt tânăr din Iași, plecat în război, a dispărut pe câmpul de luptă. Petru Cosmin Samolinschi, fost luptător și campion național la lupte libere, se afla de un an în Congo. Acesta era contractor privat în misiunea condusă de renumitul Horațiu Potra. Ieșeanul a fost ucis sâmbătă, 15 iunie 2024, într-un atac cu mortiere. Tânărul a activat timp de doi ani în cadrul Batalionului 151 Infanterie „Lupii Negri” din Iași, dar în dorința unui viitor mai bun a decis să-și dea dimisia din armată și să plece într-o misiune privată, în Congo. Alți doi colegii de-ai săi, un român și un cetățean din Republica Moldova, au fost grav răniți. Toți trei lucrau pentru o firmă ce asigura paza unei companii, unde erau plătiți cu 5.000 de dolari lunar.

La înmormântarea tânărului au fost prezenți militarii Batalionului 151 Infanterie „Lupii Negri” din Iași, precum și Horațiu Potra, fost luptător în legiunea străină, și angajatorul lui Petru Cosmin Samolinschi. Trupul lui Petru Cosmin Samolinschi a fost repatriat la o lună după tragicul eveniment din Goma, RD Congo. Sicriul a fost depus la Biserica „Sf. Gheorghe” din Dorobanț, comuna Aroneanu. Iată că acum un tânăr din Tomești a dispărut fără urmă, în Ucraina.

Comentarii
  • Așa sa plece toți care cred ca merita sa lupte pentru o altă țară și il ridică in slavi pe Zele. Niște prostalai fara creier! Slavanmamavoastra!

    • „il ridică in slavi pe Zele” pai e presedinte de stat isi apara tara de invazie inamica. a ajuns o rusine sa-ti mai aperi tara in 2024?

      „sa lupte pentru o altă țară”? e o tara vecina ce este atacata de un alt stat mamut. roaga-te sa aiba cine mai apara Ucraina aia, altfel vei avea vecina Rusia pe malul stang al Prutului bou cu tzatze ce esti!

      • Bai tembelule, n-ai înțeles nimic! Marș si tu pe front in Ucraina dacă așa crezi că vei apară România! Zele nu mai este un președinte legitim ales de popor. A blocat alegerile și stă legat de scaun. De ce nu vorbește nimeni de voință poporului ucrainean in ceea ce privește războiul si președintele? Toate deciziile sunt luate de Zele si alti dereglați din NATO/SUA care fac bani din armament si de pe urma soldaților morti ca fraierii pe front. Șmecherii fac bani serioși de pe urma acestui conflict! Cap de porc!

  • Daca si numai daca a plecat pe front inca e in stagiul de pregatire. Dureaza de la 3 la 6 luni.

  • Daca si numai daca a plecat pe front inca e in stagiul de pregatire. Dureaza de la 3 la 6 luni. In functie de abilitati.

  • Daca ar fi viu ar da un semn de viata. Bataia de la Dumnezeu , tradtor de tara ta Romania , te duci sa omori si sa mori si tu pentru alta tara, Suka ucraina , muje prostilor straini care o apara

  • Mărime creier 0 !
    Cît despre celălalt gușter mercenar …..
    Cum naiba mințiți fraerii că cică sa dus paznic la o firmă în africa pe 5.000 $ pe lună ? Ne credeți fraeri ? Unde mama naibii ați mai văzut voi salariu de paznic firmă 5.000 $ în africa ? Sa dus mercenar , ucigaș plătit !, ș-ia luato în freză de la africani !

  • Psihopat in libertate .ATENTIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`