Prima pagină » National » George Tuţă se declară învingător la alegerile pentru Sectorul 1
George Tuţă se declară învingător la alegerile pentru Sectorul 1

George Tuţă se declară învingător la alegerile pentru Sectorul 1

12 iun. 2024, 19:20,
BZI.ro, în National

Candidatul Alianţei PSD PNL la Primăria Sector 1, George Tuţă, a spus că procesul electoral se desfășoară corect şi nu a fost nevoie de nicio renumărare a voturilor.

„Suntem în ultima etapă a procesului electoral. Acum sunt cele ultimele trei secții care predau procesele verbale Biroului Electoral de Sector. Aș dori să constat corectitudinea prin care acest proces s-a desfășurat în Biroul Electoral de Sector. Am asistat la întreg procesul împreună cu echipa mea”, a spus George Tuţă, la Birou Electoral Sector 1.

„Aș vrea, în primul rând, să mulțumesc oamenilor care au fost în secțiile de vot”

El le-a mulţumit tuturor oamenilor care au fost în secțiile de vot, care au dat dovadă de răbdare ca votul cetățenilor din Sectorul 1 să fie respectat în egală măsură.

„Aș vrea, în primul rând, să mulțumesc oamenilor care au fost în secțiile de vot, care au dat dovadă de răbdare, de un efort uriaș pentru ca votul cetățenilor din Sectorul 1 să fie respectat în egală măsură. Vreau să mulțumesc și oamenilor din Biroul Electoral de Sector și forțelor de ordine care au asigurat un proces transparent și corect pentru aceste alegeri. Acum se centralizează rezultatele din ultimele trei secții de vot, care validează diferența, avantajul de 681 de voturi între mine și doamna Armand.Așa că dați-mi voie să mulțumesc și echipei cu care am făcut campania. A fost o perioadă de muncă, o perioadă grea, dar țin să mulțumesc și partenerilor, dar și colegilor din Partidul Național Liberal și mai ales domnului Andrei Chiliman, fostul primar al Sectorului 1, care a fost alături de mine și care căruia i-am făcut promisiunea de a continua proiectele care au transformat Sectorul 1 în capitala Capitalei. Vă mulțumesc și dumneavoastră pentru răbdarea și acest efort în cele trei zile cât s-au numărat și s-au centralizat voturile în Sectorul 1.Centralizarea noastră este și înainte de cele trei secții care se centralizează acum cu aceeași diferență și cu mine pe primul loc”, a mai spus George Tuţă.

George Tuţă: „De fiecare dată, dacă a fost o suspiciune sau o greșeală, acestea au fost îndreptate”

Întrebat dacă mai există posibilitatea ca Clotilde Armand să mai ceara renumărarea voturilor, George Tuţă a spus:

„În cele 166 de secții care sunt acum în 163 deja au fost toate deciziile de aprobare a proceselor-verbale prin unanimitate, adică inclusiv a reprezentanților domniei sale. Tot procesul a fost extrem de transparent. Toți candidații au avut acces, au fost prezenți acolo, nu au fost intervenții. De fiecare dată, dacă a fost o suspiciune sau o greșeală, acestea au fost îndreptate. Nu există nici un fel de argument prin care ceva să ne să nu fi fost la locul lor în această perioadă”, a spus George Tuţă, la Birou Electoral Sector 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *