Prima pagină » Radio » George Tănase, dezvăluiri surprinzătoare despre provocările vieții de familie. ,,Nu mi-a trecut niciodată prin minte că Lorena se va răzgândi…”

George Tănase, dezvăluiri surprinzătoare despre provocările vieții de familie. ,,Nu mi-a trecut niciodată prin minte că Lorena se va răzgândi…”

18 oct. 2022, 10:38,
BZI.ro, în Radio

George Tănase, celebrul actor de comedie și prezentator tv, a făcut recent dezvăluiri surprinzătoare despre provocările vieții de familie. Acesta are o carieră de succes, iar în viața privată se declară un bărbat împlinit alături de femeia care i-a cucerit inima. Puțini sunt cei care știu cine este soția lui Geoge Tănase și cum este actorul în ipostaza de soț. Iată cum a cunoscut-o acesta pe frumoasa lui parteneră de viață.

George Tănase, dezvăluiri surprinzătoare despre provocările vieții de familie

George Tănase este unul dintre cei mai apreciați actori de comedie și stand-up-eri din România. Acesta are o carieră de succes în televiziune și cucerește publocul de fiecare dată când apare pe scenă sau la tv. Artistul a făcut furori pe vremea când a participat la emisiunea iUmor, stârnind ropote de aplauze cu glumele sale savuroase.

Dincolo de celebritate, George Tănase se declară un bărbat împlinit în viața privată. Acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 5 ani alături de Lorena, femeia care i-a cucerit inima și i-a devenit soție anul acesta.

Actorul este extrem de discret când vine vorba de planul personal și oferă puține detalii despre viața de familie. Cu toate acestea, George Tănase a vorbit despre cel mai fericit eveniment din viața sa, nunta, mărturisind cum este el în ipostaza de soț.

,,A fost totul foarte frumos și regret doar că a trecut totul atât de repede. Abia acum când revăd pozele îmi amintesc mai clar tot ce s-a întâmplat în acele momente. Nu mi-a trecut niciodată prin minte că Lorena se va răzgândi. Amândoi ne-am dorit foarte mult să facem acest pas după aproape 5 ani de relație.

 Rochia Lorenei am ales-o împreună, noi nu am crezut în superstiția că, vai, Doamne, nu e bine să vezi rochia miresei înainte de eveniment.

Am dorit să știu dinainte și cum arată, și cât costă. Și da, a fost foarte frumoasă, a arătat superb, așa cum îmi imaginam. Atmosfera a fost extraordinară, cadrul de poveste, prietenii ne-au oferit energia și emoția de care aveam nevoie și a fost o zi cu adevărat… specială. Da, am avut mari emoții legate de evenimentul în sine și am avut parte și de multe surprize din partea celor care au organizat evenimentul.”, a mărturisit acesta.

George Tănase are doar cuvinte de laudă pentru frumoasa lui soție și se declară un bărbat împlinit. Un alt artist celebru care se bucură din plin de viața de familie este Adrian Enache. Cântărețul nu ține cont de vârstă și radiază de fericire alături de partenera sa, Iuliana Marciuc. Și actorul Mihai Rait se mândrește cu familia sa frumoasă. Acesta are o carieră de succes și este mai fericit ca oricând alături de femeia care i-a cucerit inima.

Cum a cunoscut-o artistul pe frumoasa lui soție

George Tănase trăiește de mai bine de 5 ani o frumoasă poveste de dragoste alături de Lorena, soția sa. Cei doi și-au unit destinele anul acesta și radiază de fericire. Lorena este o prezență discretă în lumina reflectoarelor, dorind să fie cât mai departe de scandalurile din lumea mondenă.

Cerebrul actor de comedie a dezvăluit cum a cunoscut-o pe soția sa și cum a început relația lor de iubire.

,,Am cunoscut-o după un spectacol la Iași. A fost în sală și mi-a scris după o glumă pe care tocmai o spusesem pe scenă. Am conversat cu ea puțin, după care am întrerupt brusc dialogul. În nici 2 ore am dat nas în nas într-un club, absolut din întâmplare.

Deși era frig afară și amândoi eram îmbrăcați sumar, îmi amintesc că ne-am abandonat prietenii cu care ieșisem fiecare, și am stat în aer liber povestind și cunoscându-ne. Și în ziua de azi încă ne povestim lucruri și ne cunoaștem cu aceeași bucurie și entuziasm ca-n acea seară geroasă.”, a declarat acesta.

George Tănase are o carieră de succes, iar în viața privată se declară un bărbat împlinit alături de frumoasa lui soție. Artistul are doar cuvinte de laudă pentru femeia care i-a cucerit inima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *