Prima pagină » Cultural » George Tănase, actorul care a făcut furori la iUmor, are o soție superbă. Cum a cucerit-o artistul pe frumoasa Lorena

George Tănase, actorul care a făcut furori la iUmor, are o soție superbă. Cum a cucerit-o artistul pe frumoasa Lorena

23 mai 2023, 11:05,
în Cultural

George Tănase, actorul care a făcut furori la iUmor, are o soție superbă. Puțini sunt cei care știu cine este și cum arată femeia care i-a cucerit inima faimosului comediant. Dincolo de cariera de succes și de celebritate, George Tănase are o căsnicie fericită și se declară un bărbat împlinit. Iată cum a cucerit-o artistul pe frumoasa Lorena.

George Tănase, actorul care a făcut furori la iUmor, are o soție superbă

George Tănase este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de comedie din România. Acesta este apreciat pentru numerele sale de stand-up savuroase cu care stârnește hohote de râs. Comediantul s-a remarcat și pe scena iUmor, iar de atunci a fost mereu în atenția publicului autohton.

George Tănase se bucură din plin de celebritate și de succes pe plan profesional. Actorul are un număr impresionant de urmăritori pe rețelele de socializare, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară. Comediantul se declară un bărbat împlinit și în viața privată. Acesta are o soție superbă pe care o ține departe de ochii curioșilor. Acesta este extrem de discret când vine vorba de planul personal și evită să ofere prea multe detalii despre căsnicia sa. Actorul de stand-up comedy are un mariaj fericit cu Lorena, femeia care i-a cucerit inima cu mulți ani în urmă. George Tănase a dezvăluit cum a cunoscut-o pe partenera lui de viață.

,,Am cunoscut-o după un spectacol la Iași. A fost în sală și mi-a scris după o glumă pe care tocmai o spusesem pe scenă. Am conversat cu ea puțin, după care am întrerupt brusc dialogul. În nici 2 ore am dat nas în nas într-un club, absolut din întâmplare.

Deși era frig afară și amândoi eram îmbrăcați sumar, îmi amintesc că ne-am abandonat prietenii cu care ieșisem fiecare, și am stat în aer liber povestind și cunoscându-ne. Și în ziua de azi încă ne povestim lucruri și ne cunoaștem cu aceeași bucurie și entuziasm ca-n acea seară geroasă.”, a declarat acesta.

În prezent, artistul și soția lui se bucură din plin de viața de familie și își țin povestea de dragoste departe de lumina reflectoarelor. Cei doi sunt atenți la fiecare apariție publică, preferând să păstreze discreția când vine vorba de viața lor amoroasă. Și celebrul om de televiziune Andi Moisescu se mândrește cu soția sa, Olivia Steer. Faimosul jurat tv a avut parte de multe momente grele în mariaj, dar nu s-a gândit niciodată la divorț.

Cum a cerut-o în căsătorie artistul pe partenera lui de viață

George Tănase a oferit recent câteva detalii picante din viața de cuplu. Acesta a mărturisit că cererea în căsătorie a fost una plină de peripeții, mai ales că actorul a pierdut inelul de logodnă, spre amuzamentul iubitei sale, Lorena. Cu toate acestea, George Tănase a făcut marele pas și și-a impresionat viitoarea soție.

„Am cerut-o de soție în Egipt, după ce mi s-a furat inelul de logodnă. Vestea i-am dat-o, panicat, în aeroport: Mi-au furat inelul de logodna! Și ea a zis: Ce? A ieșit o super dramă demnă de telenovelele turcești. Acum a rămas o amintire amuzantă. Am avut o cerere originală și amuzantă, exact cum mi-am dorit. (…)

Îmi place sa combin cele două laturi ale mele și să văd ce iese. Se întâmplă să se mai schimbe polii și să fiu profesional haotic și personal organizat. Îmi place să mă surprind din când în când.”, a declarat acesta.

George Tănase are o căsnicie fericită și se mândrește cu partenera lui de viață, Lorena. Cei doi sunt extrem de discreți și își trăiesc frumoasa poveste de dragoste departe de lumina reflectoarelor.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`