Prima pagină » Actualitate » George Simion vrea să construiască o casă de 35.000 de euro în 12 zile: „Arătăm că se poate!”
George Simion vrea să construiască o casă de 35.000 de euro în 12 zile: „Arătăm că se poate!”

George Simion vrea să construiască o casă de 35.000 de euro în 12 zile: „Arătăm că se poate!”

05 sept. 2024, 18:18,
în Actualitate

George Simion vrea să închidă gura tuturor criticilor planului pe care l-a lansat în urmă cu două luni. Acesta s-a apucat de treabă. Liderul AUR a început construcția unei case de 35.000 de euro al cărui termen de finalizare este de 12 zile, pentru a arăta că Planul Simion pentru locuințe este viabil.

Într-un videoclip postat pe blogul său, președintele AUR, George Simion, anunță că va construi o casă de 60 de metri pătrați pentru o familie amărâtă din județul Giurgiu.

„În urmă cu o zi vă spuneam povestea unei familii din județul Giurgiu, care a rămas fără adăpost în urma unui incendiu. Astăzi am început construcția casei de 60 de metri pătrați, care va fi gata în 12 zile și va reprezenta noul cămin pentru această familie chinuită de soartă!”, a scris George Simion, pe blogul său.

Liderul AUR a arătat cum a decurs prima zi pe șantier. Puțin peste 8 mii de lei spune George Simion că a dat pe materialele de construcție necesare pentru prima zi.

„Prin Planul Simion, mi-am propus împroprietărirea românilor, care va avea ca efect creșterea natalității și a nivelului de trai în țara noastră!”, a conchis pe blogul său George Simion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
05 septembrie 2024
05 septembrie 2024