Prima pagină » Local » George Simion, vizită la Taverna Racilor din Herăstrău: Vreau să mă asigur că antreprenorii români sunt și ei apărați

George Simion, vizită la Taverna Racilor din Herăstrău: Vreau să mă asigur că antreprenorii români sunt și ei apărați

22 sept. 2023, 12:51, 11 ,
în Local

Șeful AUR a mers la restaurantul lui Pescobar din Herăstrău, după ce a auzit de vizita lui Horia Constantinescu. Simion este de părere că inspectorii ANPC ar trebui să facă mai multe controale în hypermarketuri, nu în afacerile antreprenorilor români. De asemenea, acesta a amintit că urmează să aibă o întâlnire cu directorul ANPC și cu alți parlamentari.

„Am văzut un control, mai multe chestiuni de genul ăsta închise. Vreau să mă asigur că antreprenorii români sunt și ei apărați de cineva pentru că nu i-am văzut închizând hypermarketuri, nu i-am văzut închizând fabricile de lemn Schweighofer, Kronospan. Suntem așteptați la ora 13.00 de către dl Horia Constantinescu, care ieri nu era la ANPC, suntem așteptați cu o delegație de parlamentari, asta ne-a comunicat dl Horia Constantinescu”, ne-a declarat George Simion.

George Simion n-a stat pe gânduri și a trecut la fapte. Înainte să-și facă apariția la Taverna Racilor, liderul AUR a mers cu circa 30 de susținători la sediul ANPC, unde au cerut să aibă o discuție cu directorul instituției. Nu le-a ieșit, căci paznicul a pus lacăt pe poartă imediat. Foarte supărat pe întreaga situație, Simion a vorbit la portavoce și a făcut diverse acuzații. La un moment dat, a venit și o tânără care avea examen la ANPC, iar portarul nu o lăsa să intre, crezând că e protestatară.

sursă: cancan.ro

Comentarii
  • ba infractorul il aperi pe altinsfractor

  • De unde știi tu ca cei doi sunt infractori? Sau iei de bun tot ce vomita ăștia prin ziare, televiziuni. Anonimule încerca să găsești singur răspunsuri la diferite chestiuni pune-ți întrebări și creierul la muncă.

  • Vrei pe dracu… La puscarie toti membrii AUR!

  • Pentru Nit up

    Ești membru AUR, cumva? Săracu antreprenor, noroc că a venit Simion să-l apere. Toți crizatii ăștia de la aur, mergeți să mâncați de la antreprenorul ăsta, poate scăpăm de voi.

  • Eu sunt foarte curios ce a rezolvat ANPC cu băncile.Din cat știu doar gargara pe la tv și în presă dar nu au nici o soluție pentru consumatorii români de credite.Ircc a crescut,ROBOR a crescut,Eurobor creste euro creste.Consumatorul român este furat de către bancheri lunar.Bancherii fac profituri uriașe,statul rămâne cu paguba fără să-și protejeze cetățenii de abuzurile băncilor.

  • A mers nea izmană să mai rezolve ceva a luat portavocea și a urlat că de meserie e lider de galerie.Un neica nimeni care profită de fraieri care cred că el poate face ceea ce fac oamenii care se pricep .mare om politic șeful asociației urlătorilor ratați

  • Roman adevarat cu tricou la moda U.S. Polo de sute de lei pe el…

    Tot romanul sarac isi permite tricouri de sute de lei.

    Gura mare sa ai … si prosti sa gasesti care sa te voteze…

  • Nu politica era subiectul , din comentarii vad ce popor divizat suntem, au avut grijă să avem ce subiecte de discutat în timp ce ei ( politicieni și acoliții lor) aduna averi și trăiesc foarte bine. Atenția este atrasă săptămânal de diferite subiecte, azilurile lui Firea, explozia de la Crevedia , drogurile din școli acum avem explozia de la autostradă toate acesta vin și trec fără vreo rezolvare, are grija JUSTIȚIA cea plătită regește. Apoi mai sunt disputele dintre simpatizanții diferitelor partide, dintre locuitorii diferitelor zone ale tarii moldoveni versus olteni, ardeleni versus regateni etc. Câți din cei ce comentează au fost vreodată la un parlamentar care-l reprezintă sa-si spună oful sa propună ceva pentru comunitatea unde trăiește, mulți nu știu cine-i reprezintă și nici un de are cabinetul. Sa auzim de bine. Noapte bună.

  • Își face campanie electorala…
    Are cumva studii în domeniu???
    Lasă ne cu *bunul samaritean pentru popor*, Doar voi mai lipsiți la putere și……

  • Își face campanie electorala…
    Are cumva studii în domeniu???
    Lasă ne cu *bunul samaritean pentru popor*, Doar voi mai lipsiți la putere și……

  • Du-te cu vaca jorjica, ca la asta te pricepi cel nai bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024