Prima pagină » Local » George Simion trage un semnal de alarmă: „Românii de peste hotare vor fi împiedicați să voteze la alegeri“

George Simion trage un semnal de alarmă: „Românii de peste hotare vor fi împiedicați să voteze la alegeri“

22 aug. 2023, 12:56, 6 ,
în Local

Președintele AUR, George Simion, trage un semnal de alarmă în legătură cu faptul că românii de peste hotare vor fi împiedicați să voteze la alegerile din 2024.

George Simion trage un semnal de alarmă în legătură cu alegerile de anul viitor
George Simion a susținut că recentele numiri în funcțiile de consuli ar avea legătură cu un plan pus la punct prin care românii de peste hotare să fie împiedicați să voteze la alegerile din 2024.

„Avem o calitate slabă a corpului diplomatic, foarte slabă. Tocmai au fost numiţi o puzderie de noi consuli. Exact ca şi europarlamentarii care merg la pensie acolo, la Parlamentul European, cică să reprezinte România, nişte sinecuri bine plătite. Se fac numiri peste tot acum pentru posturile de consul pentru că se pregăteşte din nou o batjocură la adresa românilor care vor să voteze la scrutinele electorale din 2024. S-a făcut încă de pe vremea domnului Aurescu, un plan bine pus la punct pentru a face cât mai puţine secţii de vot sau secţii de vot la fel ca număr, dar în comunităţi inexistente sau inaccesibile pentru românii de peste hotare”, a declarat George Simion.

continuarea pe stirilebzi.ro

Comentarii
  • Oricum pe voi nu vă votează nici dracu ce te mai agiți degeaba….Mai pune de o văcuță cu caravana ai însănătoșit țara așteaptă pensia specială deamu

  • Pe AUR voi vota!!! Multi foarte multi romani vor vota AUR adica o schimbare radicala in tara asra ca sa saturat o tara intreaga de mizeriile pe care le suportam de la guvernanti. Numai prostimea va vota PNL si PSD adica distrugerea de tot a Romaniei.

  • Nu are tara asta destule haur ne mai trebuia,voi vota orice numai haur NU

  • De ce să voteze persoane care nu au treabă cu România?

  • Simion nu trebuie lăsat sa candideze !

  • Simion este un gunoi pute-gură, cu telefonul băgat în sufletul parlamentarilor, aflat în fruntea găștii
    de analfabeți care-l mai susțin să apuce si ei un ciolan politic, care oricum nu mai este suportat de românii adevarati . Nu mai este un pericol să candideze și nici pentru românii din diaspora, care deja s-au lămurit cu EL și cu galeria bezmeticilor de la AUR și vor vota cu cine trebuie !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *