Prima pagină » Radio » Actualitate » George Simion și Ilinca, tot mai aproape de nuntă. Cum merg ultimele pregătiri și ce meniu vor avea

George Simion și Ilinca, tot mai aproape de nuntă. Cum merg ultimele pregătiri și ce meniu vor avea

03 aug. 2022, 14:06,
în Radio

Politicianul George Simion și iubita lui, Ilinca Munteanu, sunt tot mai aproape de nuntă, peste trei săptămâni urmând să-și unească destinele. Liderul AUR are o relație de mai bine de doi ani cu viitoare lui soție, care este licențiată în Drept. Cu toate acestea, George Simion a ținut-o pe Ilinca departe de ochii lumii, până de curând, când s-a aflat și data la care se vor căsători.

George Simion și viitoarea lui soție, Ilinca, au intrat pe ultima sută de metri cu marele eveniment în cadrul căruia își vor uni destinele. Astfel, liderul AUR și iubita sa vor deveni oficial soț și soție la sfârșitul acestei luni și deja simt emoțiile dinaintea marelui eveniment.

George Simion și Ilinca, tot mai aproape de nuntă

George Simion și Ilinca Munteanu se vor căsători pe data de 27 august, în localitatea Oveselu, din comuna Măciuca, județul Vâlcea. Cu ceva timp în urmă, când a anunțat data marelui eveniment, președintele AUR a lansat o invitație către toți românii, pentru a lua parte la nunta sa. În plus, el a cerut chiar ca aceștia să confirme participarea din timp.

„Foarte mulţi români au confirmat deja că vor participa şi le mulţumesc. Nu o să fie nuntă propriu-zisă, ci o să fie o serbare câmpenească. Îi rog pe toţi cei care vin să confirme participarea, pentru că alfel nu vor putea face accesul şi nu o să ştim pentru câţi oameni o să ne pregătim. Accesul se face pe baza listei de oameni care au confirmat. Vom avea o brăţară de acces pe care o primeşte toată lumea care se înregistrează, cum se procedează la toate evenimentele”, a explicat George Simion.

Mai mult, politicianul a mai precizat că oricine poate participa la nunta sa și că nu așteaptă niciun dar din partea invitaților. Însă, cei care doresc, sunt rugați să doneze pentru proiectul de spital pe care îl are în plan.

„Vă așteptăm pe 27 august să fim împreună, să facem cum se făceau nunțile odată, când lumea venea de la sate distanță să danseze, să ureze noilor căsătoriți casă de piatră și, în rest, avem prieteni, avem rude care să ne ajute cu cheltuielile de la nuntă, nu vă faceți voi griji de asta, nu trebuie să dați nimic, simpla voastră prezență în cămașă populară e suficientă pentru noi”, a mai precizat George Simion.

Ce meniu vor avea la nuntă

În plus, s-a aflat și cu ce bucate își vor trata invitații George Simion și Ilinca. După cum era de așteptat, la nunta liderului AUR se va servi mâncare tradiţională românească. Așadar, nu vor lipsi sarmalele, berbecuţ la proţap, vițel la proțap. George Simion a precizat că nașii și rudele se vor ocupa de pregătirea sarmalelor și de tot ce are legătură cu meniul.

Iar pentru distracţia invitaţilor, vor fi amplasate trei scene în aer liber pe care vor performa mai mulți artiști. Dintre aceștia o amintim pe Theo Rose, una dintre cele mai îndrăgite voci ale momentului, dar vor fi artiști care vor acoperi toate genurile muzicale.

„Toți artiștii care ne sunt prieteni: taraful lui Tudorel Pană, nepot al vestitului violonist, sper să reușească, dar are o nuntă, Furdui Iancu, Theo Rose, Taraful de la Vărbilău, Ionel Tudorache pentru doamna Kovesi. Sper să avem o horă de mii de oameni. Sper să-i avem la nuntă pe maestrul Gheorghe Zamfir, pe Sofia Vicoveanca, pe Veta Biriş, pe Nicolae Furdui Iancu şi pe alte mari nume ale muzicii populare româneşti. O să avem rock – Phoenix – şi alţi prieteni de-ai noştri”, a mai spus liderul AUR.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`