Prima pagină » Actualitate » George Simion și Cristian Diaconescu au bătut palma pentru colaborarea sau fuziunea dintre AUR și PMP – VIDEO
George Simion și Cristian Diaconescu au bătut palma pentru colaborarea sau fuziunea dintre AUR și PMP - VIDEO

George Simion și Cristian Diaconescu au bătut palma pentru colaborarea sau fuziunea dintre AUR și PMP – VIDEO

26 mart. 2022, 18:06,
în Actualitate

Lovitură dură pentru Eugen Tomac! În pragul Congresului extraordinar al PMP, în care acesta vrea să-l debarce pe Cristian Diaconescu, actualul președinte al formațiunii a ajuns la o înțelegere cu liderul AUR George Simion. Cei doi au bătut palma ca formațiunile politice pe care le reprezintă să colaboreze și au vorbit inclusiv despre fuziune, potrivit unei înregistrări audio obținute de RPTV.

În înregistrare, George Simion, copreședintele AUR, spune că trebuie ”materializat” ceea ce i-a propus lui Cristian Diaconescu încă din ianuarie, adică ”un pol conservator cu reprezentare parlamentară pentru ambele partide, pentru că sunt mulți care vor să ni se alăture în viitoarea construcție de guvernământ”.

”Colaborarea noastră trebuie să meargă fie într-o viitoare alianță, fie într-o viitoare fuziune. Am vorbit cu domnul președinte (n. r. Cristian Diaconescu) și vă asigur că vom construi pentru România, nu în interesul unora sau altora de a ajunge într-o funcție sau alta”, a spus George Simion.

După liderul AUR, la microfon a intervenit Cristian Diaconescu.

„Îți mulțumesc mult, George. Aceasta, stimați colegi, a fost intervenția care vă confirmă ceea ce pe unii dintre dvs am apucat să-i anunț. I-am anunțat pe cei care au binevoit să-mi răspundă la telefon, pe cei care nu sunt neapărat alături de mine, ci alături de partid”, a transmis președintele PMP.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *