Prima pagină » Actualitate » George Simion și-a botezat copilul. Liderul AUR a publicat o fotografie în care își ține fiul în brațe

George Simion și-a botezat copilul. Liderul AUR a publicat o fotografie în care își ține fiul în brațe

05 iul. 2024, 23:00,
BZI.ro, în Actualitate

Liderul AUR a anunțat pe pagina sa de Facebook fericitul eveniment și a publicat o fotografie în care își ține fiul în brațe împreună cu mesajul: „Gata, băiatul meu, de acum în rândul creștinilor. Mama și tata te vor ajuta să crești MARE!”.

Petrecerea la care au luat parte 1.000 de invitați s-a desfășurat la Gura Humorului.

George Simion a invitat toți românii la botezul fiului său

Liderul AUR a lansat o invitație online pentru toți românii dornici să participe la creștinarea fiului său, Radu Simion.

„Sunt cel mai frumos dar pe care Dumnezeu l-a făcut părinților mei și mă numesc RADU SIMION.

Vreau să vă cunosc și de aceea vă invit la botezul meu, unde voi veni cu mami și tati: Ilinca și George Simion și părinții mei spirituali: Georgiana și Cosmin & Camelia și Daniel.

Vă voi aștepta pe data de 6 iulie 2024 la Toaca Bellevue, Gura Humorului, Suceava.

Va fi mare veselie, să nu lipsiți!”, este mesajul invitației postate pe site-ul lui George Simion.

Reamintim că băiețelul lui George Simion s-a născut pe 24 aprilie 2024.

La eveniment sunt așteptate în jur de 1.000 de persoane

George Simion, liderul AUR, și Ilinca se pregătesc de botezul copilului lor, iar la eveniment sunt așteptate în jur de 1.000 de persoane, din toată țara.

„Două perechi de nașii, nașii de aici de la Suceava și nașii de la Tulcea, unde a rămas Ilinca însărcinată. Ne-a spus nașul că: Stați aici 5 zile, că sigur rămâne gravidă. Și chiar așa a fost. Mi-a trimis Ilinca poză cu șase teste de sarcină: Sunt însărcinată, iubitule!

Ne-am dorit foarte mult copilul acesta. Vestea a venit exact la un an de la nuntă și acum suntem la botez”, a mărturisit George Simion.

Cât privește costul botezului, unde sunt așteptate în jur de 1.000 de persoane, Simion a afirmat că l-a delegat pe nașul său de cununie să se ocupe de acest capitol.

„Nu știu exact, i-am dat nașului de cununie sarcina să se ocupe de toată nebunia asta. O să fie o petrecere câmpenească, o petrecere în aer liber, fără nimic sofisticat, fără caviar și icre. Proțap, grătar, chestii românești”, a mai spus Simion, care a precizat că pregătirile nu sunt gata.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *