Prima pagină » Actualitate » George Simion s-a deplasat la canalul Bâstroe! Premierul Nicolae Ciucă a mințit. Parlamentarii AUR Iași intervin – VIDEO
George Simion s-a deplasat la canalul Bâstroe! Premierul Nicolae Ciucă a mințit. Parlamentarii AUR Iași intervin - VIDEO

George Simion s-a deplasat la canalul Bâstroe! Premierul Nicolae Ciucă a mințit. Parlamentarii AUR Iași intervin – VIDEO

24 feb. 2023, 23:50, 18 ,
în Actualitate

Parlamentarul și liderul AUR, George Simion, s-a deplasat la canalul Bâstroe pentru a vedea ce se întâmpla. Nu mică i-a fost mirarea în momentul în care a observat faptul că tot canalul este navigabil și că sunt deja nave sub pavilion ucrainean care tranzitează zona. De altfel, acesta a arătat că premierul Nicolae Ciucă știa despre acest lucru și că țara nu a luat nicio măsură pentru a semnala acest act ilegal făcut de Ucraina:

” Dragi prieteni, circulația pe canalul Bâstroe există. Tocmai vine acum o barcă destul de mare ca dimensiuni. Vedeți cum este marcată. Adâncimea canalului a fost dusă la 6,5 metri minim și suntem aici pentru a-i transmite informații premierului Ciucă, de la fața locului, pentru a se convinge. Domnul prim-ministru, domnul fost general său general în rezervă, domnul Ciucă. Uitați-vă! Haideți că vă explicăm noi ceea ce știați și dumneavoastră și ați fost informat de peste 1 an de zile. Nave de pe canalul Bâstroe intră pe Chilia. Canalul Bâstroe a fost adâncit cu știrea dumneavoastră. Așa că ar fi bine că România să ia atitudine la nivelul instituțiilor din care faceți parte la nivel internațional.” explică George Simion în clipul video.

 

Parlamentarii AUR Iași reacționează la minciunile spuse de plagiatorul Nicolae Ciucă și trădătorul Klaus Iohannis

De la Iași au apărut și primele reacții la minciunile spuse de plagiatorul Nicolae Ciucă și trădătorul Klaus Iohannis. Cei doi parlamentari AUR, Mihail Albișteanu și Cristian Ivănuță au dezbătut pe larg subiectul dragării și adâncirii canalului Bâstroe.

Klaus Iohannis și Nicolae Ciucă, responsabili de minciunile și de dezastrul de pe Bâstroe, Mihail Albișteanu

Mihail Albișteanu, parlamentar AUR a vorbit despre minciunile pe care, atât președintele trădător al României, Klaus Iohannis le spune, cât și plagiatorul Nicolae Ciucă, le spun. Parlamentarul ieșean punctează că, conform Constituției României, președintele este cel care se ocupă de politica externă:

” O reacţie a fost din partea preşedintelui Iohannis, ni s-a spus – care este problema, de ce vorbiţi voi?-  Are dreptul să vorbească orice cetăţean al României, mai ales un parlamentar. Altceva ciudat la Iohannis a fost că preşedintele trăieşte într-un alt univers. A spus că – nu ştiţi despre ce este vorba- , dar oamenii politici se pronunţă. Partea ucraineană a făcut nişte demersuri. Dar cine conduce politica externă a României? Cine este responsabil? Nu scrie că este Aurescu sau Grindeanu, zice preşedintele României. El trebuia să rezolve problema, nu să vină în faţa oamenilor că un ghiocel. Ce-a făcut până acum? Cum să vină să ceară altora să rezolve. Lucrurile sunt mai vechi, discuţia a început în 2004, la un an după ce Iliescu şi preşedintele ucrainean de atunci au semnat un tratat de frontieră. După a început discuţia despre canalul Bâstroe. Încercam să privim lucrurile obiectiv, detaşat, de sus. Ucrainenii pot veni să spună că am făcut canalul Dunăre-Marea Neagră. Dar canalul acesta nu a afectat Delta Dunării. a declarat Mihail Albișteanu, parlamentar ieșean AUR.

România trebuie să-și apere interesele, sublinează Cristian Ivănuță.

În schimb, Cristian Ivănuță, parlamentar ieșean AUR a punctat faptul că Dunărea are un braț navigabil și că tratatele statului trebuiesc respectate de partea ucraineană. România trebuie să-și vadă de interesele sale economice și să le protejeze. Ba mai mult, dacă Ucraina își va duce la bun sfârșit planul, economia României din acea zonă se va duce de râpă:

Dunărea are un singur braţ navigabil, Sulina. Ei trebuie să respecte toate tratatele statului pe care îl moştenesc. Nu pot veni să adâncească canalul şi braţul Chilia. Ei doresc să adâncească braţul care e frontieră şi să tragă navigaţia pe partea aceea. Am înţeles că vor să construiască un pod, o hidrocentrală. Construcţiile vor afecta situaţia ecologică din zonă. Ne prăbuşim economic în zona respectivă. Lor nu le va pasă, dar trebuie să respecte convenţia. Canalul a fost folosit în scop militar. Ruşii nu au avut interesul să construiască un canal. Înţelegem interesul economic al Ucrainei, dar trebuie să ne apărăm interesul nostru economic şi ecologic. Nu cred că trebuie să-i scuzăm pe Grindeanu, Ciolacu, Ciucă, pentru că sunt convins că la nivelul instituţiei se ştia foarte bine tot şi au tăcut toţi. a explicat Cristian Ivănuță.

Așadar, parlamentarii AUR reacționează dur la problemele apărute pe canalul Bâstroe, lucru pe care nu-l vedem la alți politicieni. Nici nu avem cum să vedem reacții dure din partea PSD și PNL atâta timp cât cele două partide sunt conduse de trădători de neam și patrie, de oameni care nu fac cinste țării, de oameni care nu-și văd decât propriile interese meschine. În fond, trădătorul Klaus Iohannis și plagiatorul dovedit, Nicolae Ciucă, sunt doar două marionete jucate de cei de la Bruxelles. Marionete cărora li se vor fi tăiat ațele când nu vor mai fi necesare puterii.

 

 

Comentarii
  • ce fata de bleg ai

  • Simion s-a dus sa vada cu ochii lui. Bravo lui! Asa trebuie sa faca un parlamentar. Nu sa comenteze din fotoliu.

  • Fake! Cum a ajuns el la canalul ucrainenilor? Cu elicopterul? Pe un teritoriu aerian închis? Sau l-au teleportat prietenii lui, rușii?
    O fi fost, posibil, pe malul românesc al Chiliei…

  • Canalul este comun.Partea stânga este a Ucrainei și partea dreaptă a României

  • Bogdan Horațiu

    Bravo dl Simion, măcar dumneavoastră să arătați cît de corupți şi trădători de țară este clasa politică în frunte cu presedindele, păcat că poporul Român asistă cu nepăsare la înstrăinarea şi distrugerea țării fără să se gîndească la viitorul generațiilor , care din păcate o să fie sclavii Europei şi ai Americanilor.PĂCAT CĂ NU NE SALVĂM ȚARA.Să fim independenți de toți.

  • Noi suntem o colonie,noi nu avem nici o valoare in UE.

  • Haur alt partid nemernic

  • Harta alt partid nemernic

  • Gașca bolșevic legionară condusă de analfabetul semeon sunt adevarata Amenințare pentru viitorul României , dacă prostii și cretinii nu vor înțelege acest lucru Romania va ajunge din nou satelitul Rusiei .

  • Maxim valentin

    Se termină în curând de ros ciolanul și rapandulele haur încep să vomite inepții. Cum pot linge mai bine în cur prietenii lor împuțiți ruși decît lovind în ucraineni cu problema canalului.

  • Bună dimineața. Pe teritoriul cărui stat se află canalul Bîstroe?

  • Bună dimineața. Pe teritoriul cărui stat se află canalul Bîstroe? Giorge nu poate intra în Moldova darămite in Ukraina.

  • Simion este un adevărat patriot

  • Simion este un adevărat patriot

  • Un Român supărat.

    Stimați anonimi ! Mă mir și mă întreb, cum puteți fi atît de proști ? Habar nu aveți de problema pe care o comentați , ba mai mult folosiți și cuvinte murdare la adresa unor oameni care încearcă cît de cît să facă ceva, adică mai mult decît cei care ar trebui să rezolve problema și nu fac nimic , decît că bat apa-n piuă. Vai de mama ei ROMÂNIE cu astfel de oameni .

  • Un român supărat .

    Este intr-adevăr un ROMÂN adevărat , un patriot, dar nu-l suportă „cozile de topor” care au mintea puiului de găină . Acest Simion pe care voi îl faceți cu ouă și oțet este un paznic al României . Fără el și alții că el România ar fi că o stînă de oi fără cîini de pază , pe care „LUPI” ar ataca-o din toate direcțiile. Nu vă gîndiți un pic ? Nu o să treacă mult timp și veți vedea cum cum această țărișoară va fi sfîrtecată în bucățide către cei care abia așteaptă momentul oportun. Iar acest moment începe odată cu vrajba dintre noi care se amplifică pe zi ce trece și se apropie alegerile. Luați aminte , PERICOLUL pîndește la ușă nu e departe , e aici lîngă noi și abia așteaptă să-și facă treaba. Așa că : MARE ATENȚIE !!!

  • Teritoriul pe care il mutileaza sobolanii ucrainieni a apartinut Romaniei,recunoscut ca atare prin tratatele de pace incheiate dupa Primul Razboi Mondial!Presedintele si guvernul sunt niste tradatori nenorociti!!

  • Realitatea este vizibila pentru oricine vrea sa o vadă. Adâncirea canalului este în mare parte realizată. Nu contează ce mai spun românii, atâta timp cât Ucraina face în Europa tot ce vrea. Politicienii de la București se fac ca nu vad de rusine ca nu pot lua nici o măsură impotriva. Nu uitați sa sprijiniți cu bani și arme Ucraina!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`