Prima pagină » Local » George Simion, revoltat după ce a găsit la podul peste Dunăre: „La Brăila, 3 muncesc și 7 stau pe mobil” – VIDEO

George Simion, revoltat după ce a găsit la podul peste Dunăre: „La Brăila, 3 muncesc și 7 stau pe mobil” – VIDEO

30 iul. 2024, 10:33, 1 ,
BZI.ro, în Local

Președintele AUR, George Simion, a descins pe șantierul podului peste Dunăre de la Brăila, acolo unde, la aproape un an de la deschidere, sunt necesare reparații capitale.
Liderul AUR a fost revoltat de situația pe care a găsit-o la fața locului, acolo unde 3 lucrători munceau, iar 7 stăteau pe telefon, în vreme ce cozile erau de kilometri.

„Ei spun că nu e o problemă structurală, dar dacă n-ar fi o problemă structurală, nu s-ar mai scufunda asfaltul”, a declarat George Simion.

Acesta a subliniat că o problemă importantă este aceea că firmele care au construit podul vor fi falimentate, pentru că „banii s-au dus deja, au plecat peste hotare și rămâne tot responsabilitatea noastră să avem grijă de un pod construit defect”.

„La podul lui Grindeanu, marea lor realizare este că nu l-au făcut cu constructorii români. Noi nu mai suntem în stare să facem nimic și îl bagă în reparații capitale după nici un an. Asta e bătaia de joc a PSD-ului, care vă fură de 34 de ani, și, teoretic, unii dintre voi îi mai votați. Eu nu cred că îi mai votați. Eu cred că fură tot cum au furat și podul ăsta”, a mai spus George Simion.
Liderul AUR a explicat, de la fața locului, că „toți moldovenii care vin la mare trebuie să treacă pe acest pod. Și, acum se merge pe o singură bandă pentru că podul ăsta cică… nu are probleme structurale. Dar nu se poate așa, podul se prăbușește, efectiv”.

Mai mulți șoferi i s-au plâns președintelui AUR pentru situația generată de lucrările de la podul peste Dunăre.

„Bătaie de joc! Drumurile de legătură finalizate 99% nu le dă drumul. Podul nu mai spunem că într-un an de zile l-au rașchetat de nu știu câte ori. Deci, uitați-vă, coadă până în sensul giratoriu de la Jijila. Nu se poate așa ceva”, a spus unul dintre șoferi.

Un alt șofer a spus că „după 10 luni de zile de când l-au făcut, mergem de îl bagă în reparații totale. Hoții României. Trăiască România”

Video integral a fost postat de George Simion pe pagina sa de Facebook:

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
30 iulie 2024
30 iulie 2024