Prima pagină » Local » George Simion, președintele AUR: ”Vrei să trăiești în România lor sau în România ta? Cum arată România lor?”

George Simion, președintele AUR: ”Vrei să trăiești în România lor sau în România ta? Cum arată România lor?”

15 ian. 2024, 12:50, 2 ,
în Local

Președintele AUR, George Simion, vorbește despre modul în care arată România condusă de Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, despre haosul în care românii se află și despre faptul că în 2024 avem de ales. Redăm, integral, postarea publicată pe site-ul www.georgesimion.ro :

N-a început încă bine anul și iată că putem vedea, într-un final, cum ar arăta România lor. Mai săracă, mai haotică, mai aproape de un dezastru național. O țară captivă manevrelor dubioase ale lui Ciolacu și Ciucă, care par dispuși amândoi să dea lovitura de grație unui popor deja aproape ingenunchiat.

În România lor, cea a lui Ciolacu Vodă, prețurile produselor alimentare se scumpesc, în timp ce cetățenii sunt mințiți că se vor ieftini. Inflația scade „pe foaie”, în timp ce TVA-ul crește. Salariile și pensiile se măresc și se indexează, dar romanul rămâne mai sarac ca anul trecut. Paradoxal? Nicidecum, aceasta este noua realitate în care trăim cu toții.

În România lor, cea a generalului de carton Ciucă, nu sunt introduse taxe noi, ci sunt recalculate taxele vechi. Intrăm în Schengen, dar doar prin aer, pe apă și prin eter, nu și pe pământ. Primim și refugiați, stăm și la cozi la graniță mai mult. Ne trimitem și copiii la școală, dar pe jos. Că nu merita transport gratuit. Niciodată n-au meritat!

În România condusă de Freddy, Alina, Marcel și Ficus, aceste caractere demne de un serial melodramatic de proastă calitate, întreprinderile mici și mijlocii trebuie să dispară. Într-un timp record. Pacienții trebuie să moară în fața spitalelor, că s-au învățat cu prea mult bine. Medicii de familie trebuie să învețe să trateze și pe gratis, că nu sunt bani și pentru ei. Țara trebuie să sufere, ca să le fie lor bine.

Asta-i România visată de ei. Locul lor de joacă mult dorit, unde nimeni nu are voie să protesteze iar cei care o fac sunt catalogați la unison „extremiști”. Asta-i țara lor, în care cetățenii sunt buni numai de furat, mințit, amăgit și batjocorit. Normal că își permit să facă ce vor, având în vedere că au impresia că deja au câștigat.

Vrei să trăiești în România lor sau în România ta?
Așa că, române, nu trebuie să îți accepți condiția. Nu trebuie să îi lași să te încalece încă o dată, fară să comentezi. Nu trebuie să mai închizi ochii la toate combinațiile unei clase politice care te-a desconsiderat în ultimii 34 de ani. E vremea să te ridici în picioare, să iți recapeți demnitatea și să lupți împotriva tuturor celor care vor să te subjuge.

Anul acesta alegerea este la tine. La voi toți. Ori îi alegi pe ei și trăiești în România lor, ori le arați că te-ai săturat și că vrei să trăiești în România ta. A noastră. O țară lipsită de atingerea lor ciumoasă. O Românie fară corupție, fără tâlhari, fară grupuri de interese și baroni locali gata să te jupuiasca.

În 2024, Ciolacu și Ciucă vor ca tu să trăiești în România lor sărăcită. Îi vei lăsa? ” a conchis președintele AUR, George Simion.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`