Prima pagină » Local » George Simion, președintele AUR, vine la Iași! Vino să te întâlnești cu viitorul președinte al României!
George Simion, președintele AUR, vine la Iași! Vino să te întâlnești cu viitorul președinte al României!

George Simion, președintele AUR, vine la Iași! Vino să te întâlnești cu viitorul președinte al României!

25 iul. 2024, 08:39, 8 ,
BZI.ro, în Local

George Simion, președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), vine joi, 25 iulie 2024, ora 18.00, la Iași. Liderul AUR va fi prezent la sediul organizației din strada Anastasie Panu, nr.28 mezanin, unde va discuta cu ieșenii despre „Planul Simion”, primul proiect prezidențiabil al unui candidat la funcția supremă în stat.
George Simion va dialoga direct cu ieșenii despre proiectul său de țară, despre cele 200 de măsuri cuprinse în „Planul Simion” , cel mai ambițios obiectiv pentru modernizarea României, un obiectiv care a strânit deja discuții prin măsurile prezentate.

Tocmai de aceea, îi invităm pe toți ieșenii interesați să vină joi, 25 iulie, ora 18.00, la sediul AUR din Anastasie Panu pentru a afla direct de la George Simion despre proiectul său, pentru a fi la curent cu măsurile propuse pentru țară și pentru a semna contractul de înscriere în ”Planul Simion” direct cu liderul AUR.

„Este un proiect care prinde tot mai mult contur. Un proiect la care achiesează din ce în ce mai mulți români. Controversele apărute în spațiul public în ceea ce privește planul Simion pot fi lămurite direct de la președintele partidului și de aceea invităm ieșenii să vină în număr cât mai mare pentru a discuta personal cu liderul AUR despre ce implică acest proiect. România are nevoie de Planul Simion, România are nevoie de un obiectiv atât de ambițios pentru a putea conta cu adevărat. Vino și tu alături de noi pentru a te convinge cu adevărat despre ceea ce înseamnă Planul Simion pentru România”, a spus Marius Ostaficiuc, deputat AUR Iași.

Comentarii
  • da, a promis aer conditionat in parcuri !

  • asta de la un simplu protestatar vrea sa ajunga presedinte ? Fereasca Dumnezeu vine sfarsitu lumii…nu are nici fața de presedinte manglitoru asta

  • iesenii daca ar fi romani adevarati l-ar calca in picioare de cum pune piciorul in Iasi. nici sa nu apuce sa intre in Pacurari si aiba aruncate asupra masinii lui oua, pietre, pisici moarte, s.a.

  • Am văzut că toți moșnegii cu mintea întinsă pe jos, nostalgicii comunismului ,îl iubesc pe acest impostor. Incompetenta politicienilor actuali i au făcut să vrea sa sara din lac in puț.

    • Nimeni nu-l suporta pe acest imputit. A expirat. Lumea si-a dat seama ca e un escroc si nimeni nu mai pune botul la vrajeala lui.

      Mai dai de un idiot pe ici pe colo care sa-l mai sustina, dar atat.

  • De asta a fugit ca o reptila cand a vrut sa isi faca propaganda la protestele fermierilor pe necazul lor datorita tranzitului cerealelor ucrainene?Stiti cum a mutit glasul soarecului de simion cand un fermier la luat la suturi verbale(nu fizice) si nici nu i-a vazut figura pe tot parcursul acestora?Asa ar trebui facut la toti soarecii bagatori de seama.

  • DAȚI-L AFARĂ DIN IASI PE GUNOIUL ĂSTA !!!! IAȘIUL A DEVENIT SALUBRITATEA ROMÂNIEI CARE ACCEPTA TOATE JEGURILE ?

  • Daa auzi la lingăi de pampersuri cică viitorul președinte la wc din tg.cucului sau pd. roș la alegere că lgbtq-istul bodea a ratat la mustață foncțiunea așa că nulitatea șatrală e încă eligibil pentru ocuparea acestui post întru honoarea haurică cu aprobarea bulibașei de la coirrrrea sau grrrrajduri stănească–hai puradele că prostimea pune botul la glumele tale–marș semi-on–

  • Mă iertați, dar muuulti proști sunt in țara asta! Cum poți crede asemenea minciuni?!! Niciuna dintre țările dezvoltate ale lumii nu a reușit să dea case ieftine, e plina lumea de homeless, iar prostimea din Romania semnează contracte pentru locuințe ieftine. Zilele trecute erau cozi la Cluj Napoca, de ziceai că te afli in vremea Caritas-ului. Chiar că mare ți-e gradina, Doamne!

    • Omul de tinichea

      Cozile erau regizate. Si-a chemat lumea pentru sedinte foto si atat.

      Nu exista baza legala pentru ce propune ratatul asta de Siemion. Nimeni nu primeste locuinta de 30 de mii e euroi pe de-a moaca.

      Mai tineti minte vrajeala cu spitalul de copii pe care cica urma sa-l faca cu banii de la nunta? Dar vrajeala cu demiterea lui Iohannis pentru care a strans semnaturi? Siemion minte cum respira. Nu degeaba e anchetat in nu stiu cate dosare pentru frauda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
27 iulie 2024
27 iulie 2024