Prima pagină » Local » George Simion, președintele AUR: UDMR face legea la TVR: Turtureaua cântă în maghiară
George Simion, președintele AUR: UDMR face legea la TVR: Turtureaua cântă în maghiară

George Simion, președintele AUR: UDMR face legea la TVR: Turtureaua cântă în maghiară

07 sept. 2023, 12:42, 3 ,
în Local

George Simion, președintele AUR condamnă cu fermitate gestul prin care U Cluj, o echipă de tradiție, a fost pur și simplu înjurată la TVR, în mijlocul zilei. Președintele AUR arată că este absolut revoltător cum autoritățile statului au ajuns preș în fața unor astfel de comportamente:

” UDMR face legea la TVR. Condamn ferm felul în care Televiziunea Română a permis batjocorirea unui simbol românesc, Universitatea Cluj, în timpul emisiunii dedicate minorității maghiare. Suporterii Universității au observat cum echipa lor de suflet a fost jignită în timpul emisiunii în limba maghiară, pe 4 septembrie, în timpul unui desen animat.

Televiziunea Română, condusă politic de către reprezentantul PNL Dan Turturică, mai are vreo urmă de deontologie profesională sau se predă toanelor UDMR, din motive electorale?

Chiar în halul acesta de slugi am ajuns, încât să ni se înjure simbolurile ziua în amiaza mare, la postul de televiziune finanțat din banii noștri?” a explicat George Simion.

Suporterii U Cluj se simt jigniţi de o animaţie difuzată pe TVR, în 4 septembrie, la ora 15.00. În desenul prezentat, apare Piaţa Unirii şi o cabină telefonică, pe care scrie „M.ie U!” şi „P..a!”.Peluza Şepcile Roşii au lansat un protest.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`