Prima pagină » Local » George Simion, președintele AUR trage un semnal de alarmă: ”NU vă mai săturați să dezinformați? Geografie când învățați?”
George Simion, președintele AUR trage un semnal de alarmă: ”NU vă mai săturați să dezinformați? Geografie când învățați?”

George Simion, președintele AUR trage un semnal de alarmă: ”NU vă mai săturați să dezinformați? Geografie când învățați?”

10 apr. 2024, 09:13, 4 ,
în Local

George Simion, președintele AUR, trage un semnal de alarmă și explică faptul că o parte din presa din România este rea intenționată și că produce numeroase dezinformări legate de el și de partidul AUR. Redăm, integral, ceea ce a publicat George Simion, președintele AUR:

Stau și mă minunez zi de zi de presa din România. Nu chiar de toată, dar de o bună parte din ea. Mă minunez cum nu se satură să dezinformeze, dar mai ales cum nu se satură în a nu progresa deloc.

Oameni buni, jurnaliști, dacă pot să vă numesc așa, NU vă mai săturați să dezinformați? Și, apropo, geografie când învățați? Ziariști cu minim de cunoștințe când angajați?

Aparatul de propagandă mincinoasă al Partidului Comasat, cel speriat de AUR, s-a activat imediat ce Alianța AUR a depus listele de semnături de susținere pentru candidații la alegerile europarlamentare din 9 iunie și dosarele celor care sunt Apărătorii Patriei Române.

Într-un articol publicat astăzi pe un site care trebuie să informeze publicul, nu să dezinformeze, apar greșeli grosolane. Șefii de la PSD și PNL nu vă asigură și corectură?

Articolul mincinos și greșit se referă la poziționarea pe lista de candidați ai Alianței AUR a prințului Șerban Dimitrie Sturdza. Prima greșeală, chiar în titlu. Repetată de câteva ori în text. Autorul ne arată nu că nu s-a documentat, ci și că nu știe Geografie. Dragă autorule, Muntenegru și Macedonia de Nord sunt două țări diferite.

Din multe puncte de vedere. Mai departe, citești tu și înveți. Eu doar ți-am semnalat eroarea. Deci, domnul Sturdza, nu este consulul Muntenegrului în România, ci al Macedoniei de Nord.

Apoi, o a doua greșeală, care ține tot de documentare jurnalistică, una minimă, aflată la câteva clickuri distanță. Prințul Șerban Dimitrie Sturdza este plasat pe poziția 6 în lista de candidați ai Alianței AUR pentru Parlamentul European, nu pe 5, așa cum se precizează în articol. Iarăși, o eroare care putea să fie evitată. Răspunsul era ușor de aflat, de AICI. Listă o poate vedea oricine!

În plus, ce voiam să vă mai spun. NU George Simion trimite pe cineva în Parlamentul European, ci românii trimit. Românii care s-au săturat să fie mințiți, sărăciți, văduviți de o viață mai bună de cei care merg în concediu în Parlamentul European și știu doar să aprobe directivele Ursulei Von der Leyen. Românii care, pe 9 iunie, își iau țara înapoi!

Despre sponsorizări, ce pot să mai zic? Orice român poate ”sponsoriza” AUR, legal, AICI.

Repet, legal, prin cotizații, nu ilegal, așa cum sunt sponsorizate din banii de subvenții de la stat anumite entități media din România.

Așadar și prin urmare, dacă unii dintre jurnaliști nu sunt în stare să facă o minimă documentare, ce încredere să mai aveți în unele instituții media că vă spun adevărul, că vă prezintă sondaje reale, că sunt corecte și nepărtinitoare?

Hai, că am mai învățat și astăzi un părerolog de profesie ceva! Gratis! Fără greșeli și fără sponsorizări! ” a explicat George Simion, președintele AUR.

 

Comentarii
  • Atata vrajeala pe baiatul asta, Georgica , ca pana si el incepe sa creada

  • Nu pe bune?? Romanii din popor au facut listele ptr eueoparlamentare?? Si chiar vrei sa te cred?!

  • aista e prostituata care se crede virgina……

  • Iaca intelectualul analfabet simion face proști ziariștii că atîta îl duce mintea.. marele om politic care a făcut doar circ în mandatul care se termină simte că se strînge lațul și nu prea o să aibă voturi așa cum visa el pe tiktok…. dar postul de lider de galerie din ferentari este vacant așa că ajunge de unde a plecat… Succesuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *