Prima pagină » Local » George Simion, președintele AUR și candidatul la alegerile prezidențiale, apel către români: ”Am nevoie de semnătura voastră! Candidații sistemului nu au nevoie de semnături”
George Simion, președintele AUR și candidatul la alegerile prezidențiale, apel către români: ”Am nevoie de semnătura voastră! Candidații sistemului nu au nevoie de semnături”

George Simion, președintele AUR și candidatul la alegerile prezidențiale, apel către români: ”Am nevoie de semnătura voastră! Candidații sistemului nu au nevoie de semnături”

04 sept. 2024, 15:54, 2 ,
în Local

Președintele AUR și candidat la alegerile prezidențiale, George Simion, lansează un apel către români. Acesta explică faptul că are nevoie de ajutorul fiecărui român în strângerea de semnături pentru alegerile care urmează. Liderul AUR explică faptul că oamenii sistemului nu au nevoie de semnături pentru că acestea sunt deseori falsificate.

”Suntem singuri împotriva tuturor în această bătălie. Vreau să vă rog pe fiecare dintre voi, care mă cunoașteți de 5 ani, 10 sau 15 ani și îmi sunteți alături în această luptă, am nevoie de semnătura voastră. Lăsați-mi un mesaj în privat cu locul unde vreți să venim ca să semnați. Venim la voi acasă, o să batem din ușă în ușă. Și mai fac un apel, cei care pot să strângă semnături din rândul prietenilor, din rândul cunoscuților, 5-10-50 de semnături trebuie strânse până pe 21 septembrie când de ziua mea prezentăm lista la alegerile parlamentare. Candidații sistemului nu au nevoie de semnături, așa cum am zis de multe ori. ” explică George Simion.

Majoritatea semnăturilor sunt false

George Simion, președintele AUR a dezvăluit faptul că majoritatea semnăturilor strânse de partidele mari sunt false și că va solicita verificarea acestora:

” Marea majoritate a semnăturilor sunt false, se pun praguri foarte greu de răzbătut. Doar pe noi ne-au controlat și o să ne controleze la fiecare semnătură. De asta fiecare semnătură trebuie să fie autentică. Îi avertizez pe iepurii și pe candidații falși care nici 8% nu iau și s-ar putea nici 200.000 de voturi. Doamna Lasconi, și toți ceilalți, vedeți că o să contest autenticitatea semnăturilor pe care voi le aveți. Nu sunt adevărate! Pentru că fără o mare mobilizare, a strânge 200.000 de semnături în România este imposibil. O să facem cerere de verificare a tuturor semnăturilor pentru că altfel sistemul are grija lui AUR și nouă ne fac probleme de fiecare dată deși ar trebui să avem șanse egale. Ajutați-mă, dragi prieteni. Alături de voi sunt singurul care poate câștiga în turul II.”  a conchis George Simion, președinte AUR și candidat la prezidențiale din partea formațiunii politice.

 

Comentarii
  • Macar astia nu au fost la guvernare niciodata si ar trebui sa ii incercam, sa aiba si ei o sansa, sa ne demonstreze daca fac ceea ce spun, sa vedem daca intradevar se ti-n de promisiunile facute romanilor.

    Ceilalti toti, dar absolut toti ( PSD, PNL, PD, USR, UDMR, PMP, ETC ) care au fost rand pe rand la guvernare, nu au facut absolut nimic pentru binele romanilor.

    Macar ii incercam si pe ei, ca oricum cu aia vechi tot rau sau mai rau v-a fi, daca ii votam.

    Daca si astia vor face ulterior ca politicienii aia vechi ce ne au condus jdemii de ani, atunci suntem cu toti gata si nu mai avem nici o solutie viabila.

    • Tu crezi ca astia o sa te mai lase sa votezi dupa ce ajung la putere? Sau nah…o sa votezi dar cum vor ei…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *