Prima pagină » Local » George Simion, președintele AUR, se teme pentru viața lui: ”Este posibil orice, inclusiv eliminarea fizică”

George Simion, președintele AUR, se teme pentru viața lui: ”Este posibil orice, inclusiv eliminarea fizică”

14 aug. 2023, 11:30, 11 ,
în Local

George Simion, președintele AUR a declarat la un post de televiziune că se teme pentru viața lui. Acesta explică faptul că strategiile partidului sunt făcute în zone în care nu există semnal GPS.

George Simion a publicat în urmă cu câteva luni programul de guvernare AUR care conține 15 puncte de măsuri urgente care trebuie luate în țară.

George Simion, președintele AUR se teme pentru viața lui

Într-un interviu realizat la România TV, George Simion explică faptul că se teme pentru viața lui în contextul în care președintele AUR arată că este urmărit în permanență de mai multe mașini. Ba mai mult, membrii AUR au ajuns să-și facă strategiile de campanie în zone în care nu există semnal GSM:

„Este posibil orice, inclusiv eliminarea fizică. Suntem primul partid de opoziție, anti-sistem. Acest lucru nu e acceptat de către cei care vor ca românii să rămână iobagi, în poziția ghiocelului la Bruxelles.(…) Vom lupta până la capăt: ori ei, ori noi! Mă urmăresc mașinile oriunde mă duc. Telefoanele îmi sunt ascultate. Am ajuns să ne facem strategiile AUR departe de zonele unde există semnale GSM. E un sistem de teroare (…)”, a completat Simion.

George Simion a declarat că se pregătește intens pentru cele cinci rânduri de alegeri, europarlamentare, locale, parlamentare și două rânduri de alegeri prezidențiale. Conform declarațiilor făcute de liderul AUR, 2024 va fi un al în care suveraniștii se vor bate cu globaliștii.

Patrioții români vor vota cu AUR

În continuarea declarațiilor, George Simion susține că patrioții români nu vor vota cu PNL sau PSD ci vor alege AUR. Liderul formațiunii politice a arătat că există un război între suveraniști și globaliști și trendul se poate vedea și în alte țări precum Israel, Italia, Polonia, Ungaria sau SUA. Primii pe listele de la europarlamentare AUR vor fi Gheorghe Piperea și Cristian Terheș:

„Avem în spate patrioții români, oamenii care gândesc AUR, care nu vor vota cu PSD și PNL Spune presa din Israel – acolo sunt la putere conservatorii. Așa se întâmplă și-n Italia, Polonia, Ungaria, la anul va fi așa și în SUA și România! E un război între forțele globaliste și conservatoare. Trebuie să spunem un NU hotărât ideologiei LGBT, woke și cancel culture. Până acum nu a existat un partid patriotic în România. E timpul ca patrioții să preia puterea în România, țară condusă de multinaționale și de ucigași de bătrâni.” a explicat George Simion.

AUR nu a propus-o pe Gabriela Firea

George Simion a ținut să puncteze faptul că partidul AUR nu a propus-o pe Gabriela Firea drept candidată la Primăria București. AUR nu o susține pe Macovei sau pe Pippidi, persoane care, potrivit declarațiilor, au legături cu ONG-ul lui George Soroș:

„S-au spus multe gogomănii de-a lungul timpului despre AUR. S-a spus că am propus-o pe doamna Firea și alți ucigași de bătrâni. Nici cu ei nu suntem, nici cu USR! Noi credem în tricolor, nu în curcubeul LGBT. Nu o susținem nici pe doamna Pippidi sau Macovei, care au avut grijă de ONG-ul lui Soroș. Suntem în totală opoziție cu ideologia lui George Soros, care lucrează pe partea globalistă a lumii. Noi suntem alături de conservatori, suveraniști, patrioți.” a conchis George Simion.

Așadar, George Simion a declarat că se teme pentru viața lui! Președintele AUR a mai dezvăluit și modul în care ar lucra strategiile de partid, în zone fără semnal GSM.

 

Comentarii
  • Ar face un bine tarii daca ai disparea fizic impreuna cu sosoanca!

  • E bine ca cineva sa fie anti-Bruxelless. Functionarii de acolo s-au tampit de tot.

  • Prostii nu sunt eliminati.
    Ei se inmultesc, din inmultirea lor iesind alti prosti…

  • Bai Anonim, care va sa zica, tu crezi ca cine nu gandeste ca tine e prost … Io zic sa mai iesi prin lume, poate te mai destupi la cap …

  • Bolsevismul nu se pierde, se transforma

    Migranti din afara Europei au batut cu bestialitate un politician nascut in Romania, Andreas Jurca. Daunazi, Antifa a publicat adresele politicienilor de la AfD si a facut apel voalat la violenta impotriva lor, ceea ce s-a si intamplat.
    Extremistii de stanga sunt in stare de orice violenta sub scuza ripostei la o agresiune care nu exista.

  • E un fel de a spune că se teme, dar are el cine să-l păzească. Chestiunea că Cioclacu a mințit din prima că desființează pensiile speciale, crezându-ne fraieri. Atâtea minciuni ce nu le expune, de nu mai avem încredere, se perindă aceeași politruci de la un minister la altul cu aceleași funcții. Doar nu o să se de-a eroi că renunță la pensii speciale. Așa că te face să votezi AUR pentru a face o schimbare. Despre Șosoaca nu face parte din partidul AUR că a fost dată afară din respectivul partid.

  • Gigi Simion alias Kenndy de Ciorogarla se teme sa nu fie asasinat de CIA ?
    Sau de alti criminali ? Pen’ ce ?
    Pentru ca este atat de ticalos, Ca Ca el nu mai este altul pe pamant si nici sub pamant ?

    Cine-i atat de prost sa consume un glonte sau orice altceva, care costa mult mai mult decat acest urangutan CRIMINAL Tradator si Jefuitor ca toti politrucii Criminali Tradatori si Jefuitori din colonia Romanica de dupa ’90, ca sa omoare un paduche constipat ?

    Numai Dumnezeu o sa-l trasneasca atunci cand ii va fi lumea mai draga pentru ca a facut mult rau poporului roman votand cu ambele maini legile criminale in Parlamentul Penal Criminal Tradator si Jefuitor.

    Campania lui electorala este pentru IDIOTII eutanasiati cu ,,vaccinul” ucigash, care pun botul la plotichia de kk de pe Dambovitza, asa cum au pus botul la minciunile satanistilor care i-au eutanasiat oferindu-le mici sau promisiuni electorale.

    hAURarii ar fi trebuit sa fie in strada peste tot in Romania si sa protesteze impotriva Guvernului Criminal pentru intentia de a da o lege Criminala, ILEGALA si impotriva Constitutiei, de vaccin obligatoriu.
    Asta dovedeste clar ca AUR este un partid de CRIMINALI ca toate celelalte partide parlamentare.

    Eu il astept pe Rafila cu vaccinul pentru ca in LEGITIOMA APARARE pot sa-l fac tocatura de mici cu drujba pana sa apuce el sa incerce sa ma injecteze cu arma biologica numita vaccin.

  • Au încercat sa ma elimine și pe mine

    Este adevărat. Soros, îl vrea mort. Pot dovedi cu probe. Au scăpat de Vadim, de Păunescu și de mulți alții, adevarati patrioți. George este ca un ghimpe pentru ei. SRI este la cheremul Sandrei Pralong, iar CIA, este sub papucul ei.

  • Cine îți simte lipsa lipsa oportunistule ? Vai ce slabi de înger sunt adepții tăi!

  • Toți ne temem.

  • Pentru jegul “Comunicat”: sa crapi in radiații aduse de vântul de iarna, acoperit cu bube sticloase și purulente !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *