Prima pagină » Local » George Simion, președintele AUR: ”Propunere pentru Marcel Ciolacu. Candidații la alegerile Europarlamentare să știe măcar o limbă străină!”

George Simion, președintele AUR: ”Propunere pentru Marcel Ciolacu. Candidații la alegerile Europarlamentare să știe măcar o limbă străină!”

28 mart. 2024, 07:42, 2 ,
în Local

George Simion, președintele AUR, vorbește despre ultima propunere pe care i-a facut-o premierului Marcel Ciolacu. Liderul formațiunii politice îi cere social democratului să pună pe listele de la Europarlamentare politicieni care cunosc măcar o limbă străină:

” Am făcut astăzi, în cadrul conferinței de presă AUR, o propunere pentru Marcel Ciolacu: aceea ca toți candidații care vor un loc în Parlamentul European și participă la alegerile Europarlamentare să știe să vorbească măcar o limbă străină.

Propunere pentru Marcel Ciolacu: dacă tot vor să ne reprezinte în Parlamentul European, toți candidații, fie de la PSD sau PNL, să cunoască măcar o limbă străină.

Mă gândesc că astfel nu o să ne mai facă de râs toți cei pe care Partidul Comasat Român îi trimit să ne reprezinte în Parlamentul European. Este impetuos necesar ca acești oameni să înțeleagă în timp real, nu ulterior, din traduceri, ceea ce se discută acolo, ceea ce se votează, planurile care se fac pentru Europa, care implică și România. Să nu aibă scuze că nu au înțeles, că nu au interpretat corect, să nu existe motive să voteze împotriva intereselor României.

De aceea am făcut această propunere pentru Marcel Ciolacu. Pentru că cei pe care PSD, PNL, USR sau UDMR i-au trimis la Bruxelles până acum au fost niște aplaudaci. Moșnegi politici, aflați pe ultima sută de metri a carierei politice, pe care căutau să îi dea afară din partidele lor și îi trimiteau la pensie la Bruxelles. Au ales să trimită în Parlamentul European neveste, amante sau pile ca să stea ei liniștiți în țară și să își facă propriile jocuri.

Vrem patrioți care să ne reprezinte în Europa, nu niște slugi obediente.

De aceea AUR este primul partid politic care a ales să prezinte lista de candidați pentru Parlamentul European cu aproape un an înainte de alegeri.

Avem o listă de oameni curajoși, de oameni care în ultimii ani s-au bătut pentru România și pentru români. Jumătate dintre candidații noștri sunt cadre universitare, sunt oameni care au făcut doctorate pe bune, oameni care vor reprezenta o pavăză în calea umilirii cetățenilor români.

În altă ordine de idei, am reiterat apelul la CCR pentru oprirea acestei lovituri de stat și să se pronunțe cu privire la comasarea alegerilor. Să ia în considerare solicitarea noastră făcută săptămâna trecută.

Am mai făcut un apel ca dacă tot schimbăm regulile în timpul jocului, dacă înainte începerea perioadei electorale cu trei zile se dă ordonanță de urgență, să schimbăm regulile până la capăt. Să introducem o regulă nouă, să poată candida doar PNL și PSD la alegeri. Sunt convins că s-ar da imediat. Curtea Constituțională nu judecă. Dacă tot ne acuzați pe noi, cei de la AUR, de legături cu Rusia faceți ca Putin, oricum mai aveți puțin și ajungeți ca el.” a explicat George Simion, președintele AUR.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *