Prima pagină » Local » George Simion, președintele AUR: ” Premierul Ciolacu trebuie să îşi dea demisia dacă nu măreşte cu 40% salariile profesorilor ”

George Simion, președintele AUR: ” Premierul Ciolacu trebuie să îşi dea demisia dacă nu măreşte cu 40% salariile profesorilor ”

20 dec. 2023, 12:31, 5 ,
în Local

Preşedintele AUR, George Simion, a declarat că obiectivul AUR pentru zilele următoare este acela de a-l determina pe Marcel Ciolacu să se ţină de promisiunea făcută profesorilor de a le majora salariile cu 40%. Acesta a precizat că AUR nu a acceptat oferta PSD şi PNL de a da fiecărui parlamentar de opoziţie 400.000 de lei prin amendamente, subliniind că parlamentarii AUR nu pot fi cumpăraţi.

„Obiectivul nostru în această seară, mâine, poimâine şi în zilele care vor veni este ca actualul Guvern şi premierul Marcel Ciolacu să se ţină de promisiune şi să dea profesorilor 40%, mărirea promisă în timpul grevei. Este un gest normal. Nu putem fi cumpăraţi, nu putem fi mituiţi. Fiecărui parlamentar de opoziţie prima dată ne-au oferit 400.000 lei prin amendamente şi apoi 500.000 de lei. Noi avem onoare, nu putem accepta aceste lucruri. (…) Ne-au spus anul trecut că putem da 3 milioane de euro. Să alegem 3 obiective care să se realizeze. Am ales 3 consulate, biserici, şcoli. Atenţie: nu s-a realizat nimic! Cum au minţit profesorii ne-au minţit şi pe noi. Nu au făcut nimic pentru binele românilor. Să dea banii aceştia pentru mărirea promisă profesorilor. Noi nu luăm nimic! Nu suntem de vânzare! Aceşti bani, dacă îi au, să îi dea la profesori”, a spus preşedintele AUR.

Comentarii
  • Simionescu Ciulacu

    Si Simion trebuie sa-si dea demisia din Parlament si să se angajeze la Latrina din Ferentari, cu capul in jos , fără să tragă apa !

  • Sigur că da…dar după ce te iei cu Sosoaca.

  • Mărim mereu salariile dar cerem să ofere ceva în schimb..ce găsim în scoli spitale și alte instituții nu este fix rezultatul indiferenței tuturor…..eu le aș reduce și sa apară doar cei cu vocație că absolut toți fac totul pt bani..

  • Scoli care se darama,scoli cu wc in curte,spitale care se darama, si etc etc noi nenorociti de huliganii de la guvernare traim de pe o zi pe alta dar Colacul de wc,iohannis criminalul ,maciuca si toti criminaliiPcr- Pnl fura, arunca zeci de milioane de euro banul public afara si pe plimbarile lor in interes personal in excursii de extralux cu aeronave private,nu are voie poporul sa le ceara socoteala ca ,,cheltuielile prezidentiale sunt secret de stat’ ca in dictatura comunista. Cum sa inteleaga acesti calai,analfabeti,imbecili FOAMEA POPORULUI ROMAN ? Ei asteapta voturile noastre puterea!!!!!! sa le- o dam dar…. sa ne kakam pe toate gunoaiele maciuca,ciolacu ,iohannis si pe tot psd si pnl – ul lor,niciun voooot de la romani nu merita. In 2024 mai avem acolo 20 lei in plus la salar si pensii dar dupa anul electoral din 2025 astia ne vor omori de tot pe toti cu zile Sa – i ucidem cu sange rece noi acum ,sufera un popor intreg pe voturile noastre, noi prostimea i- am ales ,noi sa- i dam jos. Pumni in bot de la toti romanii la pcr- pnl,lui iohannis,maciuca , colacul de wc, astea- s voturile pumni in bot .

  • haurici+ lgbtq-seriști druli

    Și dacă colacul nu-și dă demisia îi face tuciuriu și guițari lui ceva pri pantloni să se simtă bine–toți porcălăi care sau adunat în parlahoțul meu trebuie șă-și dea demisia lucru demonstrat cînd sa prezentat bugatul ce educație de golani au tuciurii și piride-lgbtq-usr drulați–

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024