Prima pagină » Local » George Simion, președintele AUR: ”Opriți umilirea militarilor. Opriți umilirea românilor! ”

George Simion, președintele AUR: ”Opriți umilirea militarilor. Opriți umilirea românilor! ”

11 sept. 2024, 15:15,
în Local

George Simion, președintele AUR și candidatul formațiunii politice la alegerile prezidențiale lansează un îndemn pentru oprirea umilirii, de către Guvernul PSD-PNL, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, a militarilor și a tuturor românilor.

George Simion și-a început călătoria prin țară. Liderul AUR s-a deplasat în mai toate zonele geografice și a stat de vorbă cu reprezentanți din diverse medii sociale. Acesta a vorbit cu ciobanii despre cum statul român nu îi ajută, ba mai mult, îi încurcă.

George Simion, președintele AUR: ”Opriți umilirea militarilor. Opriți umilirea românilor! ”

George Simion, președintele AUR, a lansat un apel emoționant împotriva umilirii militarilor și altor categorii profesionale din România, afirmând că sistemul actual îi dezonorează pe cei care și-au dedicat viața țării. El susține că politicienii de la putere, în frunte cu Klaus Iohannis, i-au marginalizat pe militari, pompieri și polițiști, forțându-i să se pensioneze devreme și oferindu-le pensii mici, de 2.000-3.000 de lei, în timp ce alți lideri sunt considerați „speciali”.

” Și-au bătut joc de întregi categorii sociale pentru ca pompierul să nu mai fie pompier, militarul să nu mai fie militar, polițistul să nu mai fie polițist, i-au gonit pe toți mai repede la pensie, i-au transformat în speciali și acum îi batjocoresc cu 2.000, sau 3.000 de lei la pensie. Asta este România normală a lui Iohannis. Candidez, chiar dacă sunt cel mai tânăr președinte de partid, pentru a scăpa țara de batjocoră, de învrăjbirea între categorile sociale. NU! Militarii nu sunt speciali, poate Ciucă cel care era eroul de la Nassiriya să fie special, poate revoluționarul de carton Marcel Ciolacu să fie special.” explică George Simion.

Simion a fost prezent în rândul minerilor care i-au explicat liderului AUR despre situația lor și despre faptul că noua lege a pensiilor îi dezavantajează. Ba mai mult, statul român a închis minele de Uraniu deși mai există resurse pentru încă 20 de ani.

România este o țară bogată dar românii sunt sărăciți

Simion își exprimă dorința de a schimba această situație prin candidatură, luptând pentru respectul acordat fiecărei categorii sociale – de la militari și CFR-iști la profesori și muncitori. El acuză actualii guvernanți că folosesc promisiuni electorale pentru a obține voturi, în loc să rezolve problemele reale ale românilor. În final, Simion îi îndeamnă pe militari și forțele de ordine să-și amintească de jurământul dat pentru țară și să nu mai fie alături de liderii politici care îi dezamăgesc.

” Militarii, pompierii, polițiștii, sidelurgiștii, CFR-iștii, minerii, persoanele cu dizabilități, și fiecare categorie socială din țara asta. De la profesori până la măturători merită respectul nostru. Din păcate, respectul lor se transformă în câteva pomeni electorale aruncate în campania electorală. Avem nevoie de o țară a românilor pentru că România este bogată, iar populația este sărăcită. Avem nevoie ca populația să nu mai stea după o ciorvârstă aruncată în luna de campanie. Fiți alături de noi și fac un apel la toți militarii țării și la toate forțele de ordine. Nu îi mai slujiți! Amintiți-vă de jurământul dat pentru țară, pentru popor, pentru România! Nu pentru Ciolacu și Ciucă, slugile lui Iohannis.” a conchis George Simion, președintele AUR și candidat la alegerile prezidențiale din partea formațiunii politice.

Comentarii
  • Îmi ofer sprijinul acestui om care cunoaște pe mulți români și problemele lor. Chiar apreciez faptul că în loc să spună minciuni și să promită lucuri neadevărate, spune ceea ce multi români spun dar sunt ignorați și batjocoriți. Trebuie sa existe mai mulți care să știe realitatea și să aducă o cale mai bună celor ca mine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *