Prima pagină » Local » George Simion, președintele AUR: ”O națiune care nu poate proteja familia, e o națiune care a pierdut viitorul”

George Simion, președintele AUR: ”O națiune care nu poate proteja familia, e o națiune care a pierdut viitorul”

13 iun. 2023, 07:55, 6 ,
BZI.ro, în Local

George Simion, președintele AUR arată că o națiune care nu poate proteja familia este o națiune care o să piardă viitorul. Din aceste considerente, liderul formațiunii politice a alocat suficient spațiu, în Programul de Guvernare AUR, pentru familie și educație.

Vă aducem aminte faptul că până și nunta lui Simion a fost una tradițională la care au participat toți românii care și-au dorit acest lucru. La nuntă, atât Simion cât și soția lui, au îmbrăcat haine tradiționale românești.

George Simion alocă spații importante pentru familie în Programul de Guvernare

Liderul AUR, George Simion, a arătat necesitatea unui stat sănătos de a proteja familia, de a proteja copiii și de a încuraja educația în rândul tuturor claselor sociale. Acesta a scris, alături de profesioniștii din partid, mai multe puncte în Programul de Guvernare, despre cum ar trebui încurajată familia tradițională. De exemplu, AUR propune mai multe măsuri pentru stoparea declinului demografic. Astfel, familiile cu mai mulți copii vor avea mai multe beneficii acordate de către stat:

” Oprirea declinului demografic – încurajarea natalității și familiei. Stimulăm natalitatea și sprijinim familia naturală prin lansarea Planului Național pentru Protejarea Familiei, cu o durată de 20 de ani.

Acordăm împrumuturi cu dobândă subvenționată și garanții de stat familiilor cu trei sau mai mult de trei copii pentru achiziționarea de locuințe. Acordăm împrumuturi du dobândă subvenționată de până la 10.000 de euro pentru cumpărarea unui autovehicul nou familiilor cu trei sau mai mult de trei copii minori.

Scutim de impozit pe autovehicule, terenuri și locuințe, familiile cu trei sau mai mult de trei copii, cu condiția că valoarea totală a proprietăților să nu depășească suma de 500.000 de lei.” se arată în Programul de Guvernare AUR.

George Simion încurajează educația

Pentru că este strâns legată de familie, educația are un punct separat în programul de guvernare. În documentul redactat de către AUR se menționează implementarea mai multor programe prin care se încurajează participarea la procesul de învățare. Profesorii, pe de o parte, elevii pe de altă parte, vor avea mai multe beneficii și vor fi susținuți de către statul român:

” Cum arată astăzi școala, va arăta mâine țara! Redăm demnitatea cadrelor didactice. Programul național ”DOMNUL TRANDAFIR” are ca scop redarea demnității cadrelor didactice prin salarizare și stimulente adecvate, oferirea de locuințe, statul, dotări și echipamente, precum și reducerea sarcinilor birocratice pentru a permite dascălilor să se concentreze pe activitățile didactice.

Creăm sau extindem liceele pedagogice și vocaționale, precum și școlile de arte și meserii. Dezvoltăm învățământul dual. Încurajăm creșterea numărului de studenți cu 50% în următorii 10 ani, în special în domeniile în care există o lipsă de specialiști pe piața internă. Eliminăm subvenționarea învățământului exclusiv în funcție de numărul de elevi/studenți, iar criteriul de finanțare va fi mutat spre performanță și competență profesională, și utilitatea economică, culturală și socială a proiectelor educaționale și de cercetare.” conchide AUR.

Așadar, George Simion este un apărător al familiei tradiționale și acest lucru se poate vedea din programul de Guvernare AUR. Desigur, vom urmări îndeaproape acest program pentru a vedea dacă, odată ajunși la Guvernare, politicienii vor respecta. În fond, de peste 30 de ani, majoritatea promisiunilor nu au fost respectate de către politicienii din PSD, PNL, USR!

Comentarii
  • Pai deja va inmultiti, fara numar si cu mult ajutor social.
    Eu nu poate sa munceste, ma doare genunchili si am infract la cap- neamurile tale sunt simioane!
    In tarile civilitate scade natalitatea, din pacate in schimb la saraci creste
    Lasati nu mai cresteti!

  • ari toati boalili,boala copilului boala de hasma etc,

  • Acest campion al logoreii s-a însurat…precoce tocmai pentru că este fan al familiei și al prăsilei. Acuma ne povațuiește…Hai, las-o baltă …

  • Toata lumea stie ca lui georgica ii plac baietii

  • Viitor de HAUR manca-ti-as

    Viitor de HAUR manca-ti-as de la nenea Simion.

    Vor curge dolarii la fel ca lava de la eruptiile vulcanice.
    Vor creste panselutele cand calcam pe autostrada.
    Va curge lapte si miere pe Bahlui.

    Vom avea capace de haur la masini, vom sta la vila in centru … caci asta e viitorul nostru.
    Vom avea clima bizonica in ceasul de mana … toate de la don Simion.

  • A nu se confunda familia cu ,,fabricile” de copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *