Prima pagină » Local » George Simion, președintele AUR: Marea minciună pe care au pregăti-o Duminică: ”Gata, România a intrat în Schengen!”

George Simion, președintele AUR: Marea minciună pe care au pregăti-o Duminică: ”Gata, România a intrat în Schengen!”

01 apr. 2024, 07:39,
în Local

Președintele AUR, George Simion, a făcut recent declarații puternice, atrăgând atenția asupra unei presupuse farse pregătite de coaliția PSD-PNL în preajma datei de 31 martie, cu o zi înainte de 1 aprilie. El a subliniat că acești politicieni vor încerca să manipuleze opinia publică prin anunțul fals că România a devenit parte din Spațiul Schengen.

Simion a respins vehement această idee, evidențiind că românii nu au nevoie de confirmarea externă pentru a-și cunoaște locul în Europa, subliniind identitatea europeană a țării, atât din punct de vedere istoric, cât și geografic. El a criticat faptul că, după decenii de eforturi, li se spune că României i se permite în cele din urmă accesul într-o Europă care a privit țara mai degrabă ca pe o piață de desfacere.

Simion a subliniat că, în calitate de Apărători ai Patriei Române în Europa, membrii AUR au misiunea de a lupta pentru recunoașterea deplină a României în Europa și pentru drepturi egale și tratament echitabil pe scena europeană. El a criticat vehement ideea de „Schengen aerian”, acuzând PSD-ul și PNL-ul că promovează o minciună, în timp ce România nu beneficiază de aceleași drepturi ca și alte țări membre.

Președintele AUR a îndemnat la mobilizare și a subliniat importanța strângerii a unui milion de semnături pentru asigurarea unei reprezentări echitabile în alegerile europarlamentare din 9 iunie. El a subliniat că aceste semnături reprezintă voința colectivă a poporului român de a participa activ în procesul democratic și de a-și asuma controlul asupra destinului lor.

Simion a mai adăugat că este esențial să se strângă 200.000 de semnături pentru fiecare listă depusă pentru candidatura în alegerile respective, criticând faptul că alegerile au fost comasate neconstituțional și ilegal și că PSD-ul și PNL-ul au acaparat majoritatea instituțiilor de stat. El a pledat pentru oprirea acestor practici și pentru crearea unei schimbări reale, bazate pe respect și demnitate națională.

În final, președintele AUR a îndemnat la unitate și determinare, subliniind că este momentul ca românii să arate că sunt adevărați patrioți și să lupte pentru drepturile lor în Europa.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`