Prima pagină » Local » George Simion, președintele AUR: ”Goarnele sistemului”

George Simion, președintele AUR: ”Goarnele sistemului”

07 dec. 2023, 12:14, 15 ,
în Local

Președintele AUR, George Simion, scrie într-un articol publicat pe propriul site despre faptul că știe că lucrurile se mișcă in contextul in care ”goarnele sistemului” răspund pe aceeași voce, făcând referire la Klaus Iohannis, Nicolae Ciucă sau Marcel Ciolacu. Redăm, integral, editorialul publicat de liderul AUR, George Simion:

” Atunci când vocile sistemului răsună la unison cu aceleași linii de mesaje, pregătite în laboratoarele de specialitate care au dat naștere tuturor monștrilor din politica românească a ultimilor 30 de ani, abia atunci știi că faci ceea ce trebuie. Ca deranjezi pe cine trebuie. Că lupți împotriva cui trebuie.

În mesajul său de Ziua Națională Președintele veșnic călător avertiza, în ritmul său încet, că românii trebuie să rămână vigilenți în fața curentelor extremiste. Cel mai probabil se referea, cred eu, la dragii săi subordonați din PNL care au încercat să distrugă, pas cu pas, țara aceasta.

Tot vineri, de 1 decembrie, Prim Ciolacul țării declara senin că subsemnatul nu ar merita să intre în finala prezidențială, de parcă ar conta ce crede liderul unui partid de interlopi, hoți de buzunare și baroni locali nemuritori. După ce au sărăcit toți românii, după ce au forțat milioane dintre frații și surorile noastre să părăsească țara, pesediștii chiar mai cred că reprezintă pe oricine altcineva înafară de propriul interes meschin. Amuzant!

Tabloul nu ar fi putut să fie complet, însă, fără călătoria lui Hunor cel fără de 5 procente, care s-a deplasat până în Statele Unite ale Americii, precum licuriciul spre lumină, ca să îi avertizeze pe partenerii noștri strategici de faptul că partidul dansului este în pericol să nu treacă pragul electoral. Și cum mai bine să o facă dacă nu prin atotcunoscuta victimizare falsă?

Ca o paranteză, o mică remarcă față de domnul Hunor: Kelemen, înțeleg că vă simțiti amenințați că nu treceți pragul electoral, dar nu mai bine vă apucați voi, cei din UDMR, de treabă, în loc să vă cocoțați pe spatele nostru pentru a mai câștiga câteva voturi? Nu mai bine vă dedicați intereselor României, în loc să faceți un joc dublu dictat de la Budapesta? Gata cu politica de grotă, gata cu minciunile, românii de toate etniile s-au săturat de voi!

Concluzia? După ce acum câțiva ani se mâncau între ele, hienele sistemului și-au dat mâna, gata să stingă ultima șansă a românilor de a-și recăpăta țara. Speriați și încolțiți, Iohannis, Hunor și Ciolacu s-au atras într-o horă a manipulării, dezinformând grosolan toată opinia publică pentru a rămâne la ciolan. Totul pentru ei, nimic pentru români.

Ca într-o veritabilă poveste de-a lui Caragiale, „majoritatea toxică pesedistă”, care acum câțiva ani „se lupta în birourile secrete din Parlament ca să dea Ardealul ungurilor” face alianță cu apărătorul democrației dâmbovițene, Klaus *Ciuma Roșie* Iohannis, alături de frații lor de cruce și campioni ai victimizării, UDMR.

Au polarizat, au manipulat și au sărăcit timp de 30 de ani românii, indiferent de etnia acestora, și acum strigă în gura mare „extremiștii” la adresa acelorași români care s-au săturat să fie călcați în picioare. Nici nu știu dacă e de râs sau de plâns.

De 1 decembrie noi v-am urat un sincer La Mulți Ani. Voi ați ales, în schimb, să ne scuipați. Nu-i bai, la anul vă așteptăm la Alba Iulia, să sărbătorim împreună un an electoral de AUR.” a explicat George Simion.

Comentarii
  • George trompetistul!

  • Are dreptate George Simion. Acesta este adevărul că au dus țara în râpă jecmănind-o și dntre ei au fugit trepăduși din țară. De ce nu aduce fugarii hoțoi înapoi și nu numai dar vor voturi bre de la creduli că le mai dă o pungă de făină de la Uniunea Eropeană

  • Interesant, dacă n-ar fi indignant; puradelul ăsta, Simion, are imoresia că el este singur în șatră. Nimeni nu-i ca el. Toți sunt duțmanii poporului român, numai el,…romanul, are grijă de noi. Ce derbedeu, doamneee!

  • SUS OPOZITIA,SUS AUR!

  • Te chieama Putin sa-ti prescrie Vitaminele. In Romania nu sunt. Drum bun!

  • 3000 de romani si italieni l – au aplaudat pe Simion,ei nu traiesc in bezna comunismului ca noi. AUR ,viitorul Romaniei!

  • Goe hAuristu ' de serviciu

    3000 oameni au aplaudat circul și clovnul de serviciu al României. Marele macaronar Goe Simion de la Galleria di Tutti mascanzoni

  • Mascalzone sei tu! Capito?

  • 3000 de romani si italieni?? Deci intelegeau italieni ce zice macaronarul?
    Daca intra AUR la putere ne baga in razboi civil si redevenim sclavii rusilor.
    Trecem la alimente pe cartela, punem mileuri pe tv.uri si trecem la munca zilnica pe zi lumina sa hranim mama rusia

  • Avand in vedere abuzurile savarsite de actuala coalitie( mentinerea pensiilor speciale,maririle de salarii pentru camarila, incadrari ale sustinatorilor fara limite in functii bine platite,cheltuirea banului public fara justificari plauzibile,numirea politica -fara nici o pregatire in domeniu-in functiile publice ,etc) este absolut necesara o opozitie mai puternica pentru a frana(macar) dezmatul economic si haosul din tara….

  • Nu sunt pro sau contra AUR dar nu pot sa nu remarc in interiorul acestui partid ,,monstrii din politica romaneasca a ultimilor 30 de ani”

    mai precis toti traseistii , toti fara de onoare , fara partide , unii fara Dumnezeu sunt in gradina AUR

    si asta se intampla de ani de zile , sunt indivizi care au fost cam in toate partidele

    acum aceste lepre se aduna sub umbrela AUR

  • El însuși e goarna tătucului codlea și a sufrageriei interesului securist național ” știe el mă crezi că nu știe ”–

  • Opozitia sa- si faca treaba ca porcii de la guvernare ne mananca ,comunistii dictatori. Sus Simioane,sus opozitia,sus opozitia,opozitia puternica nu vrem comunismul dictatorilor de la guvernare

  • Sus Simioane sus !–că aligatorii AUR maslinii te susțin să te cațeri în capul lor să vadă ce poate Goe Simion de la partidul Analfabet-Urlator-Ragator

  • N-a țipat ca prostul?!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`