Prima pagină » Local » George Simion, președintele AUR: ”Fii și tu parte din această campanie de strângere de semnături! Acum este momentul! Alătură-te!”

George Simion, președintele AUR: ”Fii și tu parte din această campanie de strângere de semnături! Acum este momentul! Alătură-te!”

26 mart. 2024, 09:55, 2 ,
în Local

George Simion, președintele AUR, îi indeamnă pe toți romanii patrioți să se alăture campaniei de strangere de semnături pentru alegerile europarlamentare. Redăm, mai jos, mesajul președintelui AUR:

”Am început această campanie de strângere de semnături necesare pentru a putea trimite cât mai mulți patrioți în Parlamentul European. Dacă vrei și tu să te implici și să strângi semnături în localitatea ta, aici îți spun tot ce trebuie să faci.

Campanie de strângere de semnături AUR: împreună suntem invincibili, împreună putem aduce schimbarea. Fii și tu parte din această mișcare!

În timp ce în România este în plină desfășurare o lovitură de stat, este timpul să ne unim forțele și să aducem în față adevărații patrioți, pe cei care vor reprezenta vocea și inima României în Parlamentul European. Acum avem puterea să conturăm viitorul, să contribuim la direcția în care se îndreaptă țara noastră.

Cum poți să contribui? Simplu! Te invit să te alături campaniei noastre de strângere de semnături pe https://semnezsivotez.ro/.

Descarcă de aici: https://semnezsivotez.ro/wp-content/uploads/2024/03/LISTA-SUSTINATORILOR-ALIANTA-PENTRU-UNIREA-ROMANILOR-la-alegerile-pentru-Parlamentul-European4.pdf sau, dacă nu poți, mergi să semnezi la cel mai apropiat sediu AUR de localitatea ta sau la corturile instalate în orașe. Lista sediilor o găsești AICI: https://semnezsivotez.ro/lista-sedii-aur/.

Am rugămintea să parcurgi cu atenție instrucțiunile de completare a listelor de semnături și, dacă ai vreo nelămurire, îi poți contacta pe colegii AUR din județul tău: https://partidulaur.ro/echipa/

Campanie de strângere de semnături: îndrăznește să fii schimbarea!
Trebuie să înțelegi că este vorba de mai mult decât o semnătură: este un angajament față de valorile care ne definesc, un pas spre un viitor în care România este reprezentată de cei mai buni dintre noi. Prin implicarea ta, devii parte a unei mișcări care transcende granițele politice, o mișcare care are puterea de a schimba viitorul.

Îndrăznește să fii schimbarea! Fiecare semnătură adunată este o voce puternică pentru democrație, pentru drepturile noastre și pentru viitorul pe care ni-l dorim.

Haide să scriem împreună următorul capitol al istoriei noastre!

Totodată, îți readuc aminte și cum poți candida la alegerile locale și parlamentare din partea AUR. Trebuie să urmezi pașii pe care i-am detaliat în acest link.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`