Prima pagină » Local » George Simion, președintele AUR: ”Este timpul să luptăm pentru români! Împreună ducem lupta veacului nostru!”

George Simion, președintele AUR: ”Este timpul să luptăm pentru români! Împreună ducem lupta veacului nostru!”

17 mai 2024, 13:27, 7 ,
BZI.ro, în Local

George Simion, președintele AUR lansează un îndemn pentru patrioții din România pentru a participa la ”lupta” de pe 9 iunie 2024 și să îi trimită pe trădătorii de neam acasă! Iată ce a scris președintele AUR, George Simion:

” Joi am făcut un adevărat tur de forță început la metroul bucureștean, continuat cu protestul de la AEP, pentru ca apoi să ajung la Turda, iar ulterior la Cetatea Alba Carolina, acolo unde Caravana AUR Patrioți în Europa și-a continuat traseul prin țară.

Ceea ce le-am spus celor prezenți la evenimentul din Alba vă las și vouă, cititorilor blogului meu, aici, în rândurile de la mai jos. Vă rog și vă îndemn să citiți și să distribuiți mesajul pentru ca acesta să ajungă la cât mai multe persoane. Nu uitați, pe 9 iunie punem ștampila pe toate cele cinci buletine de vot, pe AUR! Ne luăm țara înapoi!

Suntem aici cu oastea veacului nostru pentru că și noi trebuie să câștigăm bătăliile acestor ani așa cum domnitorii noștri bravi le-au câștigat înaintea noastră și datorită lor avem o țară și datorită lor ne numim astăzi România.

Din 2004 n-am lipsit în niciun an de la manifestările dedicate zilei naționale la Alba Iulia. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe fiecare dintre voi aici la Alba Iulia. Aveți oameni care luptă pentru istoria noastră adevărată.

A venit un trimis al Domnului Străjan care are Fundația Alba Iulia 1918 pentru unitatea și integritatea României și Fundația Mihai Viteazu și mi-a dat un număr special din Daco-România. O aveți pe doamna Cioica care conduce, cu mândrie, cu multe realizări, Fundația Astra aici, în județul Alba.

Fiți mândrii de cine sunteți de la Câmpeni, la Roșia Montană, la Teiuș, Sebeș și Abrud, la Horea, la Cloșca și la Crișan.

Am venit în fața voastră astăzi, după cum mergem prin toată țara, cu domnitorii noștri, cu eroii noștri care au luptat pentru țară ca să trezim România.

Astăzi, cetățenii noștri, din păcate, sunt adormiți, sunt în adormire și trebuie să-i trezim. Și s-au păcălit de prea multe ori cu acești tâlhari care au condus timp de 34 de ani.

Au votat prea mult și și-au pus speranța în unii care i-au trădat și astăzi nu mai au încredere în nimic. Am fost mai devreme la Turda și de dimineața am fost în metroul bucureștean. Oamenii sunt scârbiți și nu mai vor nimic, nu mai au speranță în ochi. Tocmai de aceea venim cu acești domnitori ca să îi trezim. Pentru că mai este încă în sângele nostru pofta de dreptate și de suveranitate.

Cum nu vii tu Țepeș, Doamne,

Ca punând mâna pe ei,

Să-i împarți în două cete,

În smintiți și în mișei

Și în două temniți large

Cu de-a sila să-i aduni,

Să dai foc la pușcărie și la casa de nebuni.

Pentru că ăștia care ne conduc acum, ori sunt nebuni, ori sunt hoți. Majoritatea dintre ei sunt hoți. Nu poți să închini în fața străinilor în asemenea hal țara. Nu poți să nu permiți producătorului român, care face și el înghețată, magiun, căpșuni.

Au fost cazuri: o doamnă producătoare din Teleorman care voia să-și vândă înghețata în supermarketurile care sunt ale străinilor în totalitate aproape, n-a fost primită; magiunul de Topoloveni, ei îl vindeau cu 9 lei și la Metro le cereau 30 de lei.

Este asta dreptate? Vor să înghițim pe nemestecate alimentele lor pline de E-uri? Să fim o biată colonie și să consumăm numai ce ni se dă?

Împotriva acestor fărădelegi, Avram Iancu, Crăișorul Munților ar fi ridicat pumnul și l-ar fi pus în fața furtunii.

De aceea, în județul Alba, noi pe afișele electorale l-am pus pe Avram Iancu pentru că vrem dreptate acum în 2024 și pentru că la Înalta Poartă de la Bruxelles de astăzi, din păcate am trimis slugi, am trimis oameni care au stat în genunchi și au luat tot ce li s-a dictat. De aceea nu suntem în Schengen. De aceea, mincinoșii ăștia care controlează aproape toate televiziunile, ies și spun ca să vă păcălească că noi suntem în Schengen, că am intrat din 31 martie.

În care Schengen am intrat? Produsele noastre stau cu orele, la fel ca șoferii noștri de camioane, în vămi.

Asta nu e dreptate. Asta nu e egalitate. Nu asta ni s-a promis când am intrat în Uniunea Europeană.

Și în mare parte vina este a slugilor care și-au plătit domnia la Înalta Poartă și care au continuat să stea în genunchi, an după an.

Iar ai noștri stau adormiți, nepăsători și votează femeia independentă de pe lista comasaților.

Nu s-au hotărât încă cine e primul, femeia, ori pensatul Rareș Bogdan de aici, de la voi din județ. Știu că nu-i de al vostru.

Știu ce-au făcut familiile lor. Știu că au distrus Combinatul de la Ocna, Mureș. Cum Burduja a furat banii românilor de la Bancorex. Cum Dan Voiculescu a luat prin Crescent banii românilor, banii securității.

Și astăzi păcălesc poporul cu televiziuni cum este Antena 1 și Antena 3. Asta nu e dreptate. Dar noi, românii, ne trezim.

Ștefane, Măria Ta, tu la Putna nu mai sta.

Las Arhimandritului toată grija Schitului!

Este timpul să ne trezim, români!

Au încercat să ne îngroape. Dar n-au știut că suntem semințe.

Renaștem din resturi împrăștiate în istorie și ne regrupăm ca armatele române distruse la Stalingrad în câteva secunde.

Ei vin aici cu avioane particulare și ne dau nouă lecții privind indicii de dezvoltare.

Nu știu că am fost sute de ani exploatați și cotropiți. Cu rândul, bunicii mei și ai voștri arau pământul cu plugul.

Ridicați-vă în picioare pentru ce-i al vostru!

Duceți lupta veacului nostru pentru independență, pentru suveranitate și, cum zice doamna acolo, pentru a nu mai fi o colonie.

Am venit cu candidați din rândurile voastre. Candidați care au șanse la primăriile din acest județ atât de călărit de mafia portocalie, de Hava, de Dumitrel și de șoferii lor.

Avem candidați de seamă și la Sebeș, și la Teiuș, și la Roșia Montană. Apropo, nu aveau ce căuta canadienii să ia aurul românilor.

Ne-am opus atunci, ne opunem și acum! Îi cerem! Îi cerem!

Cui să-i cerem? Că premierul României, din păcate, nu știe care-i Moldova, care-i Țara Românească și care-i Ardealul.

S-a dus ieri, în fața unei audiențe, să-și facă campanie la Constanța și cred că a avut așa… a văzut în viitor.

I-a salutat în felul următor: “Onorată instanță!”

Cred că știe ce-l așteaptă Marcel Ciordacu.

Sunt oameni care n-au făcut nimic în viața lor și de asta candidatul nostru la Alba Iulia e un om care e realizat profesional. Care a făcut treabă și care a vrut să reprezinte producătorii români și în Parlamentul României. Și la guvernare și la putere. Și-a dat seama că n-are cu cine.

Asta este tristețea. Asta a fost și tristețea mea, a lui Claudiu Târziu și a celor cu care am pornit AUR-ul și am intrat în Parlament. Când am intrat în Parlament, ne-am dat seama că acolo este cuibul hoților și e mult mai rău decât ne-am fi așteptat.

Am oprit certificatul verde, am oprit fărădelegile din timpul pandemiei. Am ținut România sănătoasă și liberă! Deși peste tot la toate televiziunile se făcea propaganda Ursulei von der Leyen și a vaccinului.

Ne-am luptat pentru salariile românilor care astăzi sunt impozitate de parcă românii care muncesc sunt hoți.

Ne-am luptat pentru firmele românești și pentru energia românilor care astăzi pleacă din țară și vine de 10 ori mai scumpă de la Viena și din alte capitale.

Este timpul să luptăm pentru români!

Mergeți și transmiteți mesajul domnilor noștri în tot județul Alba și în toată țara și împreună să ducem lupta veacului nostru.

Dumnezeu să vă binecuvânteze și Dumnezeu să binecuvânteze România!” a explicat președintele AUR, George Simion.

Comentarii
  • Stați să vedeți ce le-a mai kakat mintea guvernanților smintiți și mișei !
    Din a iunie toți țăranii , producătorii de produse agricole vor trebui să plătească taxe și impozit pentru transportul mărfii lor la piață !, da ați auzit bine !, dacă te duci cu trei lăzi de roșii ori varză ori mere ori altceva la piață și nu ai plătit taxa ca ți-ai transportat produsele din grădină cu propria mașină pe propria cheltuială , deci dacă nu ai declarat și plătit taxa pe transport iei amendă ori intri chiar la pușcărie pentru încălcarea noii legi ori pușcărie ! , e de noaptea minții !, ar trebui puși toți mișeii ăștia la zidul Târgoviștei la fel ca Ceaușescu !

  • AUR = satelitul PSD-ului

  • Vaiii…se pare ca mananci mai muly kkt decat restul la un loc mai Rusioane…

  • Cumpara in puzda matii de la yngueii si rusii matii dw dobitoc

  • Sincer , am privit lista aur si la municipiu si la judet . Asta a fost prima mea reactie:

    Unde esti tu Țepes Doamne …….

  • radio erevan

    Ce demagog sadea , chiar un idiot , Nu ne explica el ce bine este sub aripa Maicii Mujicii , , , Deja romanii fac cale intoarsa din Occident si merg la munca in porcia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *