Prima pagină » Local » George Simion, președintele AUR: ”Copiii nu sunt ajutați să își cunoască țara, de aceea lansez jocul interactiv ”Învață România”!”

George Simion, președintele AUR: ”Copiii nu sunt ajutați să își cunoască țara, de aceea lansez jocul interactiv ”Învață România”!”

02 mai 2024, 10:14, 9 ,
în Local

George Simion, președintele AUR, anunță lansarea jocului interactiv ”Învață România”, joc care are peste 500 de întrebări și este făcut în așa fel încât să ajute copiii din țară să învețe lucruri interesante. Iată ce spune președintele AUR, George Simion:

”Peste 500 de întrebări grilă, într-un joc interactiv, ”Învață România”, îi vor ajuta pe copiii din România să își cunoască țara și cultura. Am decis să creăm acest joc, pentru că ne simțim obligați să facem ca noua generație, care este îndreptată spre digital, să nu își piardă identitatea.

La finalul întrebărilor jocului ”Învață România”, copiii vor fi răsplătiți cu premii.

Într-o țară în care unul din patru copii renunță la școală în mediul rural, din cauza sărăciei extreme, într-o țară în care aproape 500.000 de copii cu vârstă școlară sunt în afara sistemului educațional, într-o țară în care Guvernul alocă cel mai mic buget ministerului Educației din întreaga Uniune Europeană, iar profesorii sunt batjocoriți cu salarii mizere, suntem nevoiți să luăm atitudine. Noua generație nu este deloc ajutată să-și cunoască Țara.

Se impune globalismul, iar structura educațională a devenit mai mult o bătaie de joc la adresa culturii românești. Cu gândul la Radu, băiatul meu, am lansat pentru copiii români de pretutindeni jocul interactiv Învață România, care poate fi accesat pe: invataromania.ro.

Continuăm lupta cu sistemul corupt, astfel încât România să fie cu adevărat educată, nu așa cum vrea regimul Iohannis: educație de slabă calitate, care generează voturi.

Îi invităm pe toți copiii să învețe istoria poporului român prin acest joc, pentru că, așa cum spunea marele Nicolae Iorga, „un popor care nu îşi cunoaşte istoria este ca un copil care nu îşi cunoaşte părinţii”.” explică George Simion.

Comentarii
  • CIOARA SOVIETICA ratacita, directia lui era Siberia, dar o luat-o haisa spre Romania ! HAI SYKTIR SIMIOANE

  • Observați că ipochimenul se crede un mare povățuitor al omenirii și pozează avertizându-ne cu arătătorul, așa cum a văzut el că apărea Lenin în „Pravda” anilor 1920!!!

  • Asteptam sa ne votati din nou !

    In 2020, dupa ce v-am tinut arestati la domitziliu ca sa fiti iradiati cu 5G, v-am bagat in sperieti cu tembeliziunile si cu ZOIarele care afisau mortii si imbolnavitii, v-am facut sa cereti bilet de voie ca sa iesiti la cumparaturi, v-am dat amenzi ca sa purtati masca impregnata cu Oxid de grafen, v-am pus la dispozitie paznicii de la suprmaket ca sa va consulte cu termometru cu LASER, v-am facut legitimatie de eutanasiat ca sa puteti face cumparaturi de unde voiati, v-am legat de paturi si v-am oxigenat plamanii pana ati mierlit-o, v-am interzis sa cumparati IVERMECTINA din farmaciile veterinare ca sa muriti cat mai multi sa nu va mai dam pensii, ajutoare sociale si alte drepturi, ca sa avem ce fura noi – PENALII CRIMINALI din PARLAMENTUL PENAL CRIMINAL TRADATOR si JEFUITOR, noi din Guvernele CRIMINALE, noi din Primariile pline de CRIMINALI JEFUITORI.
    V-am cerut votul si spre surprinderea noastra ni l-ati dat… !!!
    Atunci am inteles ca romanii sunt IDIOTI fara scapare ! Atunci ne-am dat seama ca adevarata pandemie este cea de PROSTIE ! Atunci ne-au felicitat chiar si sefii nostri satanisti, pentru ca avem niste alegatori CRETINI pe care ii putem extermina lejer, iar celor care mai raman vii le putem cere voturile ca si cand nu s-a intamplat nimic rau. Chiar si Mafia Khazara – sobolanii paduchiosi, s-a minunat de cum am reusit sa va prostim sa ne votati fara sa comentati. Atunci am prins curaj si in noul mandat am trecut la alt nivel :
    v-am eutanasiat cu arma biologica numita vaccin – contra mici si bere, v-am ameninintat cu tot felul de legi sataniste, v-am speriat ca RUSIA ORTODOXA care lupta impotriva satanistilor va ataca Romania,
    v-am speriat ca in Romania va fi un cutremur ca cele provocate de Khabala in 1940, in 1977 si in 1986,
    v-am dat sa mancati paine din grau toxic si iradiat din Ucraina, v-am importat alimente cu faina de gandaci, injectate cu ARN si amestecate cu Oxid de grafen, din aceeasi Ucraina a poponarului drogat Zelensky,
    v-am adus droguri din Ucraina ca sa va facem ZOMBI, v-am saracit trimitand banii fara numar in Ucraina si in Israelul TERORIST, iar voi nu ati protestat, ba chiar sunteti fericiti la gratarele de 1Mai cand beti bere cu acetona si mancati mici si carnati facuti cu carne de OM – ca doar au murit atatia din 2020 incoace si avem marfa suficienta ca sa va facem canibali.
    Pentru ca noi suntem CRIMINALI, JEGUIRI PENALE si TALHARI, iar voi sunteti niste IDIOTI care acceptati si streangul in locul nostru fara sa cracniti, va rugam sa ne mai votati inca o data ca sa va punem pielea pe bat, sa va facem buletine fara adresa de domiciliu ca sa va putem lua casele, masinile si alte proprietati, si sa ajungeti homlles, sa va interzicem sa mai calatoriti dintr-o localitate in alta si chiar in interiorul oraselor mai mult de 15 minute, sa va facem sclavii sobolanilor paduchiosi, si sa distrugem Romania si poporul roman RETARDAT, CRETIN si IDIOT !
    Va rog sa ne votati ca sa va ia dracu’ la cat de PROSTI GRAMADA sunteti !
    Va asteptam la vot !

    Semnat anonim : CALAII vostri dragi !
    Va iubim – MORTI !

  • Mare-i gradina Domnului dar prea multi sar gardul. Daca crezi in teoria iradierii datorita frecventei , propun ca toti adeptii sa renunte de la aparatele radio pana la telefoanele pe care le tin in mana chiar cand scriu trăsnăile din sursa ,,crede-ma frate”. Am auzit ca si retelele electrice sunt daunatoate. Deci dragilor , la opaiț. Pentru a comunica , prin fum ca amerindienii. Sau prezinta radiatii si fumul?

  • Și dependența de smartphone-uri dăunează grav sănătății!

  • Mai, hAnonimu le, esti IDIOT Platit, sper si vaccinat !

    Cuptorul cu microunde are o frecventa de 2,4 GHz ( milioane de Hz pentru idioti ca tine ), si in el se fierbe apa si se prajeste puiul. Studiile specialistilor, nu a idiotilor ca tine, spun ca magnetronul din cuptor emite si radiatii X, ca la razele pe care le faci doar de doua luni pe an ca sa vezi daca ti-ai rupt un picior, etc.
    ,,Gripa spaniola’’ a fost reactia organismului uman la undele electromagnetice radio. Dupa doi ani organismul s-a adaptat si ,,gripa satanista’’ s-a incheiat brusc. Dupa ‘45 cand s-au inventat radarele, au mai fost decese dar nedeclarate. Frecventa 5G are o plaja de 70 GHz si 300 GHz ( compara cu un cuptor cu microunde ). In plus, forma impulsurilor electromagnetice este scalara si patrunde prin orice: piatra, beton, pamant, etc. Magnetronul din cuptorul cu microunde incalzeste moleculele de apa din mancare pentru ca radiatiile sale ricoseaza din peretii cuptorului si trec de multe ori prin mancarea pusa la incalzit. Apa reactioneaza la undele electromagnetice, dar IDIOTII ca tine nu pot pricepe acest lucru pentru ca au facut Fizica cu femeia de serviciu. Organismul uman este format 70 % din APA, asa ca undele electromagnetice 5G care patrund prin peretii cladirilor de orice fel, au fiert la propriu oamenii si au eliminat apa din sangele lor, lucru care a facut sa se formeze cheaguri de sange care sa opreasca transportul Oxigenului la creier ( nu este valabil si pentru tine ca nu detii asa ceva ), si la celulele organismului.
    In momentul cand creierul a constatat ca nu mai este oxigenat a dat comanda ,,OFF’’ si organismul a murit.
    Aceasta este explicatia stiintifica pe care tu ca IDIOT nu ai cum s-o pricepi.
    In jurul planetei Pamant sunt trei straturi de radiatii X descoperite initial de rusi si confirmate de experimentul cu catelusa Laika, care a fost trimisa in spatiu pentru a verifica acest lucru.
    Pe YouTube a existat filmuletul cu Laika in naveta spatiala dar poponarii de la Google l-au sters.
    Ajunsa in interiorul primului strat de radiatii X aflat la 160 de mii de km de suprafata Pamantului, Laika a murit in 5 minute si 23 de secunde in fata camerelor video de monitorizare, asa ca un idiot ca tine nu poate contrazice cercetatorii care au argumente stiintifice. De aceea americanii de la pacaleala numita NASA nu au ajuns niciodata pe naveta extraterestra Anunnaki numita Luna, pentru ca au stiut ca nu pot trece de acele straturi de radiatii X, si s-au oprit doar la 130 de mii de Km de Pamant ca sa-i observe pe Spurcaciunile Anunnaki care ies la soare doar pe partea nevazuta a Lunii.
    Luna, a aparut in apropierea Pamantului acum 15 mii de ani, conform scrierilor lui Herodot.
    Concluzia este ca esti un IDIOT irecuperabil care mananci kk nemestecat pentru a ,,combate dezinformarea’’ contra-cost, ca orice retardat paduchios, dar unii romani cunosc adevarul si stiu fizica sa poata pricepe fenomenul, asa ca poti manca kk cu basculanta, ca nu mai pune botul nimeni la prostiile tale.
    Iata si cateva linkuri care arata realitatea: 5G este o arma https://vk.com/video629036819_456240428
    Antene 5G ascunse ca hornuri… https://vk.com/video629036819_456240214
    Covid 19 este 5G https://vk.com/video629036819_456239619
    Grafenul sub influența 5G https://vk.com/video629036819_456239655
    Tehnologia 5G https://vk.com/video629036819_456239410
    Harta cu vaccinati si nevaccinati https://vk.com/video629036819_456239173
    Ivermectina MIRACULOASA https://vk.com/video629036819_456239079
    CRIMINALUL RETARDAT si GENOCIDUL https://vk.com/video629036819_456239406
    Crimele din spitale dovedite ! https://vk.com/video629036819_456239323
    Ce contine vaccinul https://vk.com/video629036819_456239037
    Ce contin vaccinurile https://vk.com/video629036819_456239291
    Proteina spike din vaccinul covid https://vk.com/video629036819_456240506
    Vaccinuri tip plasture – NU LE FACEȚI https://vk.com/video629036819_456241205
    Adevarul despre ,,vaccinuri’’ https://vk.com/video629036819_456239583
    Lucifereza din vaccinuri straluceste https://vk.com/video629036819_456239529
    Test PCR straluceste https://vk.com/video629036819_456239527
    Vaccinatii emit cod numeric electromagnetic https://vk.com/video629036819_456239341
    Sange de vaccinat si sange de nevaccinat https://vk.com/video629036819_456239501
    Despre vaccin https://vk.com/video629036819_456239488
    Adevarul despre vaccinuri https://vk.com/video629036819_456239487
    Adevarul despre vaccin 1 https://vk.com/video629036819_456239426
    Adevarul despre vaccin 2 https://vk.com/video629036819_456239427
    Vaccinurile contin nanotehnologie https://vk.com/video629036819_456239424
    Testul PCR afecteaza glanda piniala https://vk.com/video629036819_456239423
    Dezvaluirea adevarului https://vk.com/video629036819_456239360
    Dovada existentei grafenului în vaccinuri https://vk.com/video629036819_456239331
    McDonalds proceseaza carne umana https://vk.com/video629036819_456239369
    Detoxifiere vaccin https://vk.com/video629036819_456239397

  • Iartă-i Doamne!

  • UN MIEL CU O NARA pentru tine SIMIOANE !

  • si io ii trimit 2 oua nevopsite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *