Prima pagină » Local » George Simion, președintele AUR: ”Ce votați duminică? AUR! Și așa votează o întreagă Românie”

George Simion, președintele AUR: ”Ce votați duminică? AUR! Și așa votează o întreagă Românie”

05 iun. 2024, 08:42,
BZI.ro, în Local

George Simion transmite un mesaj prin care îi îndeamnă pe alegători să voteze AUR și să înțeleagă faptul că pe 9 iunie este cea mai mare bătălie pe care patrioții trebuie să o câștige pentru binele țării. Redăm, integral, editorialul publicat de George Simion:

Mulțumim din suflet, oameni de AUR! Voi sunteți esența imnului național! Murim mai bine în luptă, cu glorie deplină, decât să fim sclavi iarăși în vechiul nost pământ! Aceste cuvinte din imnul național le-am spus la începutul discursului ținut ieri seară, la Brașov, acolo unde, în ciuda ploii, sute de oameni au mărșăluit alături de mine prin oraș, iar apoi au venit la evenimentul de prezentare al candidaților AUR pentru alegerile din data de 9 iunie.

Așa cum v-am obișnuit deja, vă las în rândurile ce urmează ceea ce le-am spus brașovenilor aseară la evenimentul din Piața Brassai.

Bine v-am găsit, Brașov! Bine v-am găsit, patrioți români! Pe această ploaie infernală, un singur lucru m-a făcut să vin și să mărșăluiesc alături de voi și să stau în ploaie alături de voi. Voi simbolizați mișcarea Alianței pentru Unirea Românilor!

Voi sunteți oamenii de AUR care în ăștia patru ani nu au renunțat și în ciuda tuturor presiunilor, în ciuda alegerilor comasate, în ciuda multor televiziuni care au spus minciuni despre noi, ați rezistat: fie ploaie, fie vânt, fie atacuri abjecte.

De la Codlea la Râșnov știu fiecare dintre aceste atacuri. Le-am avut și noi în Parlamentul României, chiar astăzi, pentru că ne luptăm cu un sistem care vrea să termine România. Suntem aici într-un oraș istoric pentru români.

M-aș fi bucurat mult ca această piață să poartă numele lui Mihai Viteazul, nu a unui bolșevic care a luat parte într-o armată care voia Transilvania ruptă de țară.

Împreună luptăm, împreună ducem lupta veacului nostru mai departe! Vă mulțumesc că existați, vă mulțumesc că sunteți AUR!

Mai există un motiv și un om pentru care sunt aici. Un om care timp de 40 de ani, aproape de unul singur, s-a luptat cu șovinismul UDMR.

În Covasna, în Harghita, în Mureș și aici, în Brașov. Omul acesta este candidatul AUR la la primăria Brașov.

Omul acesta, cu un O mare, este domnul Dan Tanasă!

Nu există cetățean al României care să fie lăsat în spate.

Fie că trăiește la Miercurea Ciuc, la Sfântul Gheorghe, la Brașov, în Carei, în Babadag sau este astăzi înstrăinat în Chișinău sau Cernăuți, Londra, Paris sau Milano.

Împreună cu toții, ori punem pumnul în fața futunii, ori pierim. Și pentru asta a fost creată Mișcarea AUR.

Oameni ca Horațiu Tobu, ca Radu Râmboiu, ca domnul Avramescu, fiecare dintre voi și fiecare dintre candidații noștri care au avut curajul să lupte cu statul paralel, cu PSD și cu PNL în aceste alegeri comasate, reprezintă un erou.

Și în fața voastră, permiteți-mi să mă înclin și să vă promit un singur lucru: că o să lupt pentru dreptate până la capăt.

Toți acești oameni pe care îi vedeți în fața voastră reprezintă lupta cu statul paralel, reprezintă lupta cu sistemul lui Coldea, al lui Iliescu și al lui Băsescu, cu sistemul lui Ponta și al lui Dragnea și al tuturor ceilalți care timp de 34 de ani au îngenuncheat România. Generalul negru, care a fost ridicat ca ultimul borfaș saptămânile astea și dus la DNA, este doar vârful. Mai jos, sunt judecători care au acceptat abuzuri.

Aceste abuzuri au generat pierderi de vieți, distrugeri de familie, pușcărie pentru mulți oameni care nu meritau.

Brașovul ajunge astăzi să fie stăpânit de două clanuri mafiote, de Veștea și Scripcaru, care au furat localitățile din județul Brașov și au furat județul Brașov până n-au mai putut, și de propaganda LGBT, propaganda homosexuală, care nu aduce niciun rezultat pentru municipiul Brașov? Allen Coliban trebuie să plece!

Sâmbătă am avut Ziua Copilului. Ce au sărbătorit ei la nivel european? Au sărbătorit Ziua LGBT.

Grecia, luna trecută, printr-o majoritate în Parlament, a votat pentru adopția de copii de către cuplurile LGBT.

Suntem noi, suntem polonezii și sunt maghiarii care încă mai rezistăm și luptăm pentru normalitate.

Prin votul vostru de duminică puteți trimite oameni onești, oameni care să reprezinte cei patru piloni ai AUR în Parlamentul European sau îl puteți trimite pe Rareș Rujatu și femeia liberă și independentă – Mihai Tudose, reprezentanții partidului Corupt Comasat.

Este alegerea voastră! Ce votați duminică? AUR!

Și așa votează o întreagă Românie. Dacă voi pe ploaia asta infernală stați și rezistați aici, eu o să fiu până la capăt împreună cu voi, acolo, în stradă, în ploaie, luptând pentru dreptul nostru de a avea o țară, pentru dreptul copiilor noștri de a avea un viitor!

România noastră! România frumoasă!

Dumnezeu să binecuvinteze România și pe fiecare dintre voi!

 

 

Comentarii
  • NU VOTATI COMASATII,NU VOTATI VASILE DANCU,SAU VIRGIL POPESCU,MURARU SI TOT NEAMUL LOR. VOTATI CU ADEVARATII PATRIOTI, AUR

  • Vise. Nu va votăm!!

  • Semeon hAURiferul a mințit poporul… Eu nu i-am văzut pe listele lor pe Stefan cel mare, pe Mihai Viteazul sau Vlad Țapă… Unde sunt? Eu vreau să îi votez și nu pot. Un impostor partdu ăsta haur

  • Voi vorbiți de traseiști și comasați ?
    Când capii vostri sunt niste traseiști și niște fripturiști !
    Ce oameni de aur , când garoiu’ de la București a vândut meciul și locurile ?
    Sa va voteze cine o vrea și mai pune botu’ la vrăjeală voastră !

  • da, da. s-o crezi tu ca o tara intreaga te voteaza. nu toata tara e alienata mintal si analfabeta ca sa voteze Simion si AUR.

  • Cum să voteze ieșenii circul făcut de tine și Șoșoacă în Parlament? Tu chiar îi crezi pe toți ieșenii proști? Fugi și mai fă un live cu telefonul că altceva nu știi.

  • Eu o sa-i votez. Asa numita „democratie liberala” este un esec. AUR este la polul opus : conservator si suveranism.

  • Pai, sa-i punem pe hartie:
    1. PNL inseamna Chirica, Alexe, Muraru. Doi penali si un demagog. Deci sigur nu.
    2. PSD inseamna Ciolacu, care desconsidera Moldova. Din nou, nu.
    3. USR inseamna Bodea, Drula + perversiunea contra firii ridicata la rangul de politica de stat. Deci nu. Astia chiar sunt de tot kkt-ul.
    4. REPER inseamna Ciolos – un userist mediocru care nu mai are legatura cu Romania de multa vreme. Iarasi, nu.
    5. CURAJ inseamna Chichirau, deci panarama isterica. Clar, nu.
    6. AUR inseamna conservatorism si suveranism. E singura optiune care promite o schimbare. Merita o sansa pentru a arata ce pot.

  • Intreaba nea Nelu din Dacia

    Dacă Chichirau e panarama isterica, madam sososaca ce este? Zână maseluta? 🤣

  • @Anonim, iunie 5, 2024 la 8:37 pm

    „6. AUR inseamna conservatorism si suveranism. E singura optiune care promite o schimbare. Merita o sansa pentru a arata ce pot.”
    Sigur, promit o schimbare din rau in dezastru.
    Circarii sa ne reprezinte?

  • Aur e penetrat pana un prasele de pesedei si penelei traseisti. Sustineti ca don doctor stetoscop aduce prospetime si schimbare? Hai sa fim seriosi .Cred ca aveti orbul gainilor.

  • pt. iunie 6, 2024 la 11:28 am

    Doar mi-am expus rationamentul. Nu caut nici sa conving, nici sa blamez pe cei cu alte pareri. E fix treaba fiecaruia pe cine voteaza.

  • De ce as vota AUR0LACUL?

  • ca sa-ti mai scurteze aroganta …

  • Totul a fost bine până au primit traseiști. De acolo a devenit afacere. Păcat. Nu am cum sa ii votez.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 iulie 2024
06 iulie 2024