Prima pagină » Local » George Simion, președintele AUR: ”Așa zisa opoziție face blat cu Marcel Ciolacu” – VIDEO

George Simion, președintele AUR: ”Așa zisa opoziție face blat cu Marcel Ciolacu” – VIDEO

27 sept. 2023, 12:45, 3 ,
în Local

Președintele AUR, George Simion, a realizat un filmuleț în Parlamentul României în care vorbește despre reformele lui Marcel Ciolacu care vor duce la închiderea a multor afaceri românești. Președintele AUR mai vorbește și de faptul că opoziția formată din USR este una de fațadă pentru că refuză să semneze și să depună moțiunea de cenzură:

Marcel Ciolacu și PSD-iștii au capturat România de 30 de ani. Despre taxe mai mari, despre felul în care antreprenorii români sunt omorâți, despre felul în care agricultorii români sunt omorâți, despre cum așa zisa opoziție face blat cu Marcel Ciolacu și refuză să depună o moțiune de cenzură. Așa zisa reformă fiscală este capătul pentru antreprenorii români, pentru constructori, agricultori, microintreprinderi. Nici măcar 1% nu au fost în stare să taxeze marile companii, multinaționalele. De asta o să ne critice mult pentru că primesc mulți bani, dar suntem în fața plenului. Ascultați-l pe Marcel (…) ” a vorbit George Simion, președintele AUR.

Comentarii
  • Încă nu ți-ai dat seama că ești în plus acolo ba chiar ai ajuns parlamentar din greșeală că așa au crezut unii că urlînd aiurea faci ceva.Ai primit și tu telefon de servici și faci filmulețe aiurea pe care le pui pe tiktok asta e toată activitatea ta de parlamentar.Tu nici măcar nu ești în opoziție tu ești exclus pentru că politica e o căciulă prea mare pentru tine.Fă filmulețe cu desene animate pentru copii că te prinde .succes

  • Balint Valeriu

    păi pesedel nebarberit de Cioclnel o furat proiectele lui usereu

  • Wuai Jorge dar nu ai uitat cumva că faci parte din opoziție ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`