Prima pagină » Local » George Simion, președintele AUR, anunță ofensiva împotriva sistemului mafiot: ”Va fi o luptă crâncenă, avem nevoie de români”
George Simion, președintele AUR, anunță ofensiva împotriva sistemului mafiot: ”Va fi o luptă crâncenă, avem nevoie de români”

George Simion, președintele AUR, anunță ofensiva împotriva sistemului mafiot: ”Va fi o luptă crâncenă, avem nevoie de români”

18 mai 2023, 08:33, 6 ,
în Local

George Simion, președintele AUR, a făcut o declarație de presă prin care a menționat că urmează o luptă crâncenă cu sistemul mafiot din România. Liderul formațiunii politice a menționat faptul că are nevoie ca românii să iasă din zona de conform și să se alăture acestei ”bătălii”.

Recent, AUR a prezentat programul de guvernare care conține 15 puncte de interes. Conform documentului, partidul propune mai multe soluții la ieșirea din criză.

George Simion, președintele AUR, anunță ofensiva împotriva sistemului mafiot

În conferința de presă, președintele AUR, George Simion a explicat faptul că a primit numeroase mesaje din partea românilor nemulțumiți de scumpirea polițelor RCA, de prețurile tot mai mari la produsele alimentare, dar și de facturile la energie:

Dragi români, îmi scrieți din ce în ce mai mulți că vi s-au mărit polițele de asigurare RCA. Pentru asta am ieșit în stradă. Îmi scrieți din ce în ce mai mulți că vi s-au mărit facturile la energie sau în unele cazuri nici măcar nu v-au venit de luni bune de zile și că se scumpesc prețurile la alimente și la orice. Se pregătește un nou guvern, de fapt, e același guvern. În continuare cu Nicu și Marcel, în continuare cu Virgil, hoțu de la energie, pe care, ascultând repetat că vrea să distrugă sectorul energetic, l-am bătut pe umăr. Dragi români, va fi aceeași conducere la ASF, și sistemul care, împreună sau alternativ, a condus România până acuma, vrea să o jefuiască și de acum înainte prin mărul otrăvit numir PNRR. a menționat George Simion.

Vă aducem aminte faptul că după falimentul EUROINS, polițele de asigurare obligatorie RCA au crescut considerabil, iar românii trebuie să scoate sume mult mai mari din buzunare. Pe de altă parte, vă aducem aminte faptul că George Simion a avut un conflict cu ministrul Energiei pe care, în Parlament, l-a apucat de umăr. Ministrul depunând plângere împotriva parlamentarului.

AUR nu a votat pentru PLX 145

George Simion a ținut să sublinieze faptul că el și partidul AUR a votat împotriva implementării PLX 145, lege care, din punctul președintelui AUR, este nocivă pentru România:

E timpul să luați atitudine. Suntem singurii care am votat contra PLX 145. Au fost 47 de voturi contra și 222 de deputați care au votat pentru. E timpul să pedepsim trădătorii și să taxăm minciuna. PSD-iștii, împreună cu Diana Șoșoacă au răspândit zvonul că noi am votat pentru acest proiect de lege dăunător, păi cum, ori e dăunător, ori e bun. Noi am votat, prin toți senatorii și deputații noștri contra, la fel cum ne-am opus și 47 legat de orașe de 15 minute, legii pentru guvernanță corporativă privind regiile autonome. Ni se pregătesc mult mai multe. Este o comunicare venită din partea Comisiei Europene care prevede o singură formă de filiație, adică de adopție a copiilor la nivelul Uniunii Europene. Legile acestea trebuie oprite. În viitoarea guvernare AUR vom abrogra PLX 145.

În încheiere, George Simion a vorbit despre faptul că partidul are nevoie de toată susținerea din partea românolor pentru a-și face cunoscut programul de guvernare AUR:

Până atunci, am lansat săptămâna trecvută spre dezbatere publică programul nostru de guvernare. Avem nevoie de fiecare dintre voi să renunțați la statutul de spectator și să vă implicați. Lupta cu sistemul va fi una pe viață și pe moarte. Avem exact un an de zile până la următoarele alegeri. Trebuie să rezistăm până atunci și să reconstruim țara. Veniți alături de noi din casă în casă să prezentăm programul de guvernare și soluțiile AUR pentru România. a conchis președintele AUR, George Simion, care a anunțat că va lupta împotriva sistemului mafiot din România.

Comentarii
  • uite la aurarul asta atatator si hulitor plin de rautate impestitzata…e simplu, nu votezi ce nu-ti convine nu ca va fi o lupta crancena bai scanadalagiule…xenofob si extremist dute bai la un pishiatru ca n ai toate tziglele in regula

  • Derbedeul ăsta infractor, alături de purceaua urlătoare trebuiau să fie demult arestați Voma asta rusească creată special de Moscova pentru a destabiliza Romania trebuie scoasă înafara legii. Iar voi, ăștia de la gazeta șantajistă,văd că tot promovați frecvent toate scursurile vândute rușilor… De ce oare??? Primiți și voi ceva ruble???

  • Crește în sondaje!… Crește! Crește!!!… Si sunteți tot mai disperați, anencefalilor vânduți!

  • si el voteaza cot la cot cu psd si pnl, mare luptator anti sistem, un papitoi analfabet

  • Mizeaza pe populisme dar no sa populeasca mare lucru pentru ca aceste probleme economice si sociale nu depind de Romania ci sunt probleme grave la nivel mondial , pe de alta parte mai bine ca urla asta decit sociopatii ceilalti ”speciali ”care va mint frumos cu un zimbet larg in timp ce va fura din toate partile inbogatinduse peste noapte ei si famiglia lor

  • vadim reloaded :))

  • Din pacate societatea rrromaneasca este reflectata si de aceste partide,nu ar fi intrat in parlament fara sa fie votati pe de o parte,iar pe de alta parte indiferenta si lipsa de civism,prin as exprima dreptul la vot a celor care au toate „tiglele pe casa”

  • Mai sunt fraieri care pun botul la minciunile AUR si ale lui Simion sau Sosoaca? Pai ei voteaza de fiecare data alaturi de PSD, PNL si UDMR toate mizeriile, inclusiv mentinerea pensiilor speciale nesimtite, si apoi declara ca se lupta cu mafia si sistemul… :)))

  • Un simplu cetatean

    De ce Dumnezeu ii promovati

  • Nu hai români! Hai putiniști! Tradatorule de tara vrei voturile românilor dute in Rusia si candideaza.

  • Doamne ferește

    Simion și Sosoaca, coșmarul țării. Sper doar că, dacă s-au împărțit în două partide, și voturile prostimii care-i votează să se împartă in două astfel încât niciunul din cele două partide să nu mai atingă pragul electoral pentru Parlament.

  • de fapt iesti din strada nu ai iesit acum,iesti omul strazii momentan la butoane.

  • Măcare de-al dreak

    Cu hoții de peneliști m-am lămurit definitiv. Cu pesediștii așijderea. Cu useriștii, clienți aproape garantați la spitalele de boli nervoase, așijderea. De haștagiști și speciali, învârtiți și răsuciți, nici nu vreau să mai aud. Auzi, Simioane, dacă-mi promiți că ai să te ocupi nițel de ăștia, să-i pui acolo unde le este locul, s-ar putea să te votez. Și ca mine sunt mulți !

  • In conditiile actuale AUR pare singura solutie viabila si cu shanse reale ca sa destrame caracatitza FSN UDMR. Simion face ce face pt ca nu are alta alternativa, trebuie sa faca campanie pentru AUR. Nu o sa fie perfect probabil insa va fi mult mai bine pentru romani cu el la guvernare. Sa votezi FSN (PDSR+PNL) -UDMR e dezastru clar, 33 ani sant dovada. Daca nu-l sprijini si nui-l votezi e ca si cum esti multumit cu FSN.

  • Și eu,votez Aur,asta a soluția,restul e hoți,vrem patrioți cinstiți,vrem facturile mici la energie,vrem stoparea hoției,vrem 299 de parlamentari așa cum să vota la referendum,comasarea comunelor județelor efectiv regionalizarea poate duce la tăierea functiilor de trintor,banul bine chibzuit poate duce și la dezvoltarea țării sau chiar prosperitate economică și socială

  • Muhe haur si votantilor

    Votati haur handicapatilor si asistatilor sociali cu 2 clase mai mult ca trenul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *