Prima pagină » Local » George Simion, președintele AUR, a vorbit cu persoanele care au intrat în greva foamei – FOTO, VIDEO

George Simion, președintele AUR, a vorbit cu persoanele care au intrat în greva foamei – FOTO, VIDEO

21 iun. 2023, 12:11,
în Local

George Simion, președintele AUR, a vorbit cu cele trei persoane, angajați la Complexul Energetic Oltenia, care au intrat în greva foamei. Președintele AUR i-a ascultat pe aceștia și le-a promis că le este alături.

Nu este pentru prima oară când George Simion participă la astfel de evenimente. Este cunoscut faptul că liderul AUR face deplasări prin țară, în satele uitate de administrațiile locale sau centrale și stă de vorbă cu sătenii.

George Simion i-a ascultat pe oamenii care au intrat în greva foamei

George Simion, președintele AUR, s-a deplasat în fața Ministerului Muncii unde a vorbit cu oamenii care au intrat în greva foamei. Acesta le-a promis că o să se implice activ în soluționarea problemelor. Asta a intrat în clădire și a vorbit cu un oficial al Ministerului Muncii. Rezultatul îl puteți vedea în clipul de mai jos.

Grevist: Cum facem să îl aducem pe domnul Ciolacu aici lângă noi?

George Simion: Pe domnul Ciolacu? Păi trebuie să îl luăm împreună cu colegul, să-l luăm unul de o mână, unul de o mână. El se plimbă cu metroul acuma, dacă ați văzut. De când este prim-ministru, domnul Ciolacu se plimbă cu metroul. De când sunteți în greva foamei aici?

Grevist: De ieri, au venit și colegii noștri de la termocentrala de la Iași. Azi dimineață când a venit Salvarea, am avut și tensiune și diabet. Mai sunt și colegii în această situație . Nu ne lasă nici măcar la toaletă. Am cumpărat noi, am adus noi o toaletă, am cumpărat-o cu banii noștri.

Grevist: Ce putem negocia noi pe o lege deja clară și în vigoare? 20 și ceva, 30 de judecători au dat o lege și au spus că este bună și se aplică întocmai, a litteram și acumva vine domnul ministru dumnealui este judecător de meserie.

Grevist: Înalta Curte de Casație și Justiție le-a spus funcționarilor de la Ministerul Muncii și Caselor de Pensii să aplice legea și acum vin și spun, un nou proiect. Ce să mai domnule, noi aveam nevoie acuma, pentru că ne-au pus pe program de închidere!

De remarcat este absurditatea statului român, dar și lipsa de empatie a actualilor guvernanți. Este absolut inuman ca ministrul Muncii să îi lase pe oameni să intre în greva foamei și mai mult, să nu le permită accesul la toaletă. Vorbim despre Europa anului 2023! Oamenii au fost nevoiți să-și cumpere, din banii lor, o toaletă!

 

Oamenii sunt nemulțumiți că statul român nu respectă legea

Legea 197 din 2021 prevede scăderea cu 13 ani a vârstei de pensionar la Complexul Energetic Oltenia. Cu toate că există o lege, guvernanții nu doresc să o pună în aplicare. Din aceste considerente, oamenii se tem că vor fi băgați în șomaj de la 1 iulie, cu toate că ei ar avea de drept vârsta de pensionare.

Oamenii nu doresc decât respectarea unei legi, fapt care este obligatoriu pentru orice organism al statului dar și în privat. Dacă tu ca administrator, său persoană fizică nu respecți o lege, atunci ești supus unor pedepse care pot fi civile, dar și cu iz penal. Pare că aceste reguli nu se aplică și când vorbim despre statul român care de zeci de ani omite să aplice anumite legi.

În altă ordine de idei, trebuie să precizăm faptul că în Programul de Guvernare AUR, există un întreg punct destinat domeniului energetic. George Simion și AUR promit măsuri concrete și de revitalizare a acestui domeniu care are o importanță strategică excepțională pentru țară.

 

Comentarii
  • Tare viteaz e acest Simion. Le promite minerilor că le rezolvă el toate problemele, dar nu l-am auzit niciodată să ciripească ceva despre drepturile exagerate ale magistraților și despre salariile astronomice ale acestora în comparație cu cele ale producătorilor de bunuri materiale. Păi cum să îndraznească? Procurorii stau la pândă și imediat îl întreabă de sănătate.

  • sa le spuna grevistilorde cele 400.000 Eur dar la nunta ? Acel individ crede ca suntem tampiti . Este un castravete , nu vede nimeni ? Banii asta sunt veniti din alte surse nicidecum proveniti ca dar de nunta , sa fim seriosi , ce naiba . Fiscul nu se autosesizeaza ? sau sta cu ochii doar pe conturile fraierilor ? SRI-ul ce face , e complice ? E ok de un asa spion sa saboteze tara ? Sa-i fie rusine nemernicului un tradator de 2 bani.

  • Se apropie alegerile, bagati tare toti, promiteti multe …..
    Bla bla bla dar mai si prinde ça E MULTA PROSTIMEA TARII!!!

  • arata a greva setei mai degraba,la munca cu ei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *